ANKARADA BURUN AMELIYATI OLUP MEMNUN OLAN VEYA OLMAYANLAR LÜTFEN YAZIN

ben de olmayi istiyorum. arastirnalarim sonrsi uc kisi ile gorustunm. biri cok ilgilendi sagolsun ama pahalli. diger ikisi guven vernedi. ablam daha once istanbulda unlu bi doktora olmustu olmasydi keske. simdi ona kaburg kemigi lazimmis. ben bulursam o da olacak.

bende çocuğum küçükken ameliyat oldum tek kafa darbesi ile burnumu kırdı simdi sol taraftan nefes alamıyorum istelik burnum bakınca karsidan yamuk da görünüyor
malesef tekrar ameliyat olmam gerekiyor biraz büyümesini bekliyorum benden size tavsiye çocuğunuz biraz büyümeden ameliyat olmamanız

Doktor adını ameliyat tan sonra memnun kalırsam vermeyi düşünüyorum
Bakalım foto da yüklerim inş

Çocuğum 3 yaşında ve vuran kiran bir çocuk değil o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum ama içime sinen ortalama bir fiyat veren doktor daha bulamadım. Fiyat ve memnuniyet acısından yaptıranlar yazarsa çok sevinirim

Dr mesut kaya. İnstagramda var, bir bakın içinize sinerse randevu alın, ilk muayene ücretsiz. 6000 vermiştim ama şimdi 8 olmuş sanırım. Bn mmnunum. 13 ay oldu.

Orhan Aydın 5 ayımdayım ince deriliyim ortalama şekli çıktı burnumun çok memnunum nefes alma problemimde vardı 6-8 bin arasına yapıyormuş şuan burundaki soruna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…