- 13 Ekim 2016
- 3.759
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Namutenahii
-
hakan soygür derim:) benim nefes problemim vardı kendisine gittim ameliyat oldumAnkarada hangi doktorlar ile görüşmemi önerirsiniz
Ben dr Mesut kaya ya nisan ayında amliyat oldum. İnstagramına yaptığı amliytlra bakabilirsin
ikisi birdenEstetik anlamda bi girişimi oldu mu yoksa sadece fonksiyonel bi operasyon mu geçirdiniz
burnundan memnunmusun pekiBen dr Mesut kaya ya nisan ayında amliyat oldum. İnstagramına yaptığı amliytlra bakabilirsin
Beklentim düşüktü, çünki burnum çokk büyük, etli ve genişti. Hiç kimse amliyat olduğumu anlamıyor şu anda bence çok önemli bir başarı. Genel olarak memnunum. Mesut hocadan daha iyi bir dr a rastlayamazdım.burnundan memnunmusun peki
bende kepçe kulak olucam ve burun olucam burun için bana 6000 dedi siz ne kadara oldunuz cevaplarsanız sevinirimBeklentim düşüktü, çünki burnum çokk büyük, etli ve genişti. Hiç kimse amliyat olduğumu anlamıyor şu anda bence çok önemli bir başarı. Genel olarak memnunum. Mesut hocadan daha iyi bir dr a rastlayamazdım.
Aynı rakama oldum. Hakkınızda hayırlısı olsunbende kepçe kulak olucam ve burun olucam burun için bana 6000 dedi siz ne kadara oldunuz cevaplarsanız sevinirim
Tabiiki
Beklentim düşüktü, çünki burnum çokk büyük, etli ve genişti. Hiç kimse amliyat olduğumu anlamıyor şu anda bence çok önemli bir başarı. Genel olarak memnunum. Mesut hocadan daha iyi bir dr a rastlayamazdım.
Etli nüyük burun cidden sıkıntılı, ince uzun kemikli çok kolay halloluyorben de mesut kaya'ya ameliyat olmayı düşünüyorum, rica etsem özelden foto gönderebilir misiniz?
Merhabalar bende kızkardeşim için ankarada burun estetiği yapan iyi bir doktor araştırıyorum yorumlar genellikle 1-2 haftada iyileştiği yönünde kızkardeşim yurtdışında yaşıyor iyileşme sürecide bizim için çok önemli.tüm formları inceledim ve şöyle bir liste çıkardım.1-Mesut Kaya 2-Zeki can 3-Kubilay Özdil 4- Can Şaki 21 temmuz haftası hepsiyle görüşüp kararımızı vereceğiz kızkardeşimin içine hangisi sinerse.başka önerisi olan var mı varsa görüşmeye gitmeden yazın lütfen bende sonuçları paylaşacağım sizinle
Ameliyatınızı oldunuz mu?ben de mesut kaya'ya ameliyat olmayı düşünüyorum, rica etsem özelden foto gönderebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?