- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
arkadaşlar Ankara’da devlet hastanesinde burun estetiği yaptıran var mı? Özelde fiyatlar çok yüksek bi fikri olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankarada olmadınız yani ameliyatınızı öyle değil miAnkara'da değilim ama
Devlet Hastanesi'nde oldum bende .ameliyatımdan memnun kaldım
Evet Ankara'da olmadım Başka Bir Şehirde Devlet Hastanesinde oldum .Ankarada olmadınız yani ameliyatınızı öyle değil mi
Peki memnun kaldınız mı doktordan. Birde resimiz var mubende esabil beye ameliyat oldum 1 yıl oldu,fakat kemer kısmında bi şişlik var geçmedi.ucunun sertliği geçsin öyle görüşelim demişti gidicem fakat dönüp dönmediğini bilmiyorum.umarım hallolur ve mutlu olurum bende.
açıkçası eskisinden iyi düşük bi burnum vardı şuan düşük değil doğal.fakat o şişliğin hallolması lazım sanırım yapar.doktordan şikayet edemem şişlik oluştuğunda başından savmadı haklısın bi şişlik var vs.şeklinde konuştu.bakalım gidince ne söyleyecek bekliyorum.biçok konu açmıştım burada fotolarım oralarda mevcut özelden atabilirim size.muhteşem değil benimki ama daha iyi yaptığı burunlarıda gördüm.yani olmayacak şeyler söyleyip ouiyalamıyor hoca,zaten açıkça şöyle olur vs.diye anlatıyor.Peki memnun kaldınız mı doktordan. Birde resimiz var mu
Yeni mi oldunuz?Devlet hastanelerinde durum ne hic bilmiyorum arastirmadumda