Ankara’da devlet hastanesinde burun estetiği

Canım ben yaklaşık 1 ay önce falan görüştüm bizzat telefondan ve bana nisan sonu gibi anca olur demişti yani düşünün artık. Ekimin başındada randevum vardı görevlendirme dolayısıyla eylül randevum ertelenmişti ama bu sefer yine iptal edildi randevum bakalım kasımın ilk haftasına alabildim şükür bir aksilik çıkmazsa gideceğim ne olur bilmiyorum

bende esabil beye ameliyat oldum 1 yıl oldu,fakat kemer kısmında bi şişlik var geçmedi.ucunun sertliği geçsin öyle görüşelim demişti gidicem fakat dönüp dönmediğini bilmiyorum.umarım hallolur ve mutlu olurum bende.

Peki memnun kaldınız mı doktordan. Birde resimiz var mu
açıkçası eskisinden iyi düşük bi burnum vardı şuan düşük değil doğal.fakat o şişliğin hallolması lazım sanırım yapar.doktordan şikayet edemem şişlik oluştuğunda başından savmadı haklısın bi şişlik var vs.şeklinde konuştu.bakalım gidince ne söyleyecek bekliyorum.biçok konu açmıştım burada fotolarım oralarda mevcut özelden atabilirim size.muhteşem değil benimki ama daha iyi yaptığı burunlarıda gördüm.yani olmayacak şeyler söyleyip ouiyalamıyor hoca,zaten açıkça şöyle olur vs.diye anlatıyor.

Back
X