Tüp Bebek Merkezleri Ankarada devlet yada üniversite hastanesinde tüp bebek tedavisi gören varmi memnun kaldinizmi

Aglama canm devlet ucretsz git bian once tedavni ol aksatma bn 6yillk evlyim en baslarda ustne dusmedm keske hc zaman kaybetmesydm git ne gerekyosa yaptr valla bn ozeldede 7bin verdm oldm tutmadi bu nasip isi bnce
Kesinlikle aslinsa hata yapiyoruz ilk once yapamamiz gerekeni en sona birakiyoeuz sanki cok para verince hemen olacak nasip

Canım ben yeni başladım ama inan evlendiğimden beri hastanelerdeyim bıktım artık ve ben 1 kez aşılama deneyip tüp bebek isticem doktor 2 aşılama sonra tüp bebek dedi ama aşılama da bi sürü para tüp bebekte şans daha yüksekmiş bu arada bende sol yumurtalığimda 5 cmlik bi cikolata kisti var eşimde bi sorun yok ayrıca rahmimde kalp şeklinde ve beni git daha vaktin var kendin dene diye oyaladılar kendim denedim ve düşük yaptım benim fikrim kistim yumurta kalitemi bozuyor Allah bi an önce hepimizin kucağını doldursun tek kendime değil sürekli herkese dua ediyorum zor süreçlerden geciyoruz
Canm bnmde rahmim kalp seklindeydi bn ameliyt oldm duzeldi osekilde sn nasl tedavi goruyosn allah korusn gne dusuk yaparsn bnm doktorm bana dedi bu sklde hmile kalrsan dusuk yaparsn dedi bn laparoskopk amelyt oldm cok sukur rahmim duzeldi bnce sn ilk o rahmini duzelttr iyi isinde ehli bi doktora goster

Canm bnmde rahmim kalp seklindeydi bn ameliyt oldm duzeldi osekilde sn nasl tedavi goruyosn allah korusn gne dusuk yaparsn bnm doktorm bana dedi bu sklde hmile kalrsan dusuk yaparsn dedi bn laparoskopk amelyt oldm cok sukur rahmim duzeldi bnce sn ilk o rahmini duzelttr iyi isinde ehli bi doktora goster
Yaa gerçekten mi ben diyorum ya benim yüzüm ne hastaneden ne doktordan yana güldü çok fazla içe çöküklük yok bi sorun olmaz dediler bana belki de o yuzden düşük yasadım bu gittigim doktora filmimi gostermedim bi sonrakinde gostercem iyi bi doktormus arastirip gittim bu ameliyatin fiyati ne kadar peki sen kaça oldun

Yol beni korkutuyor mecbur eşim goturecek
adetnin 2yada 3nvu gnu gtceksn ogun snden kan alcaklar muayne etceklet snra esin sperm testni versin ogun ayni gun oncesnde 3gn cinsel perhiz olck beraber gttnzde oda testi versn snra sna rahim filmi icin gùn verckler doktor doktr dycek tum sonuclarnla geri gel heosni hallettkte snrada soruna gore tedavye baslarlar

Yaa gerçekten mi ben diyorum ya benim yüzüm ne hastaneden ne doktordan yana güldü çok fazla içe çöküklük yok bi sorun olmaz dediler bana belki de o yuzden düşük yasadım bu gittigim doktora filmimi gostermedim bi sonrakinde gostercem iyi bi doktormus arastirip gittim bu ameliyatin fiyati ne kadar peki sen kaça oldun
Bn bi ablanin tavsiyesi uzerine cem atabekoglunda oldm amelytmi isinde cok iyi bi doktr rahmimi ck gzl duzeltti gerckten allah ragzi olsn ondan 4.500e oldm cnm bnmde azdi kalp sekli ama 1yil oldu olali ama blki hastanelrde daha uyguna yapyolrdir bn profesore yaptrdm ozelde ondan pahali yani hastanelerde uygndr doktorna danis bunu sen bi tekrar kayip yasama

Bn bi ablanin tavsiyesi uzerine cem atabekoglunda oldm amelytmi isinde cok iyi bi doktr rahmimi ck gzl duzeltti gerckten allah ragzi olsn ondan 4.500e oldm cnm bnmde azdi kalp sekli ama 1yil oldu olali ama blki hastanelrde daha uyguna yapyolrdir bn profesore yaptrdm ozelde ondan pahali yani hastanelerde uygndr doktorna danis bunu sen bi tekrar kayip yasama
Kesinlikle danışcam ben bu konunun üstüne çok durmamıştım teşekkürler

kizlar özelde bir basarisiz tup bebek denemem oldu ama simdi maddi durumum yetersiz ve devlet denemem lazim üniversite hastanesine gitmeyi dusunyorm Allah isterse heryerde olur die dusunuyorum devlette tedavi olupta olumlu sonuc alan oldumu acaba
Size önereceğim gurur polat kendisi ankarada.biz aydından ankaraya gittik tedavi için.sakın devlet hastanesi veya fakülte tüp bebek hastaneleri ile uğraşma emin ol hem paran hem sabrın tükenir.biz yaşadık hepsini biliyorum .izmirde 2 kez tüp bebek yaptırdım.özeller bile seni sömürüyor.Gurur hocam gerçekten birtane .videolarını izleyin instagram ,facebook bakın kısacası fazla söze gerek yok

Size önereceğim gurur polat kendisi ankarada.biz aydından ankaraya gittik tedavi için.sakın devlet hastanesi veya fakülte tüp bebek hastaneleri ile uğraşma emin ol hem paran hem sabrın tükenir.biz yaşadık hepsini biliyorum .izmirde 2 kez tüp bebek yaptırdım.özeller bile seni sömürüyor.Gurur hocam gerçekten birtane .videolarını izleyin instagram ,facebook bakın kısacası fazla söze gerek yok
İlk denememde gurur hocamın başarılı tedavisiyle gebe kaldım.Allahım gurur hocamın yolunu açık etsin

kizlar özelde bir basarisiz tup bebek denemem oldu ama simdi maddi durumum yetersiz ve devlet denemem lazim üniversite hastanesine gitmeyi dusunyorm Allah isterse heryerde olur die dusunuyorum devlette tedavi olupta olumlu sonuc alan oldumu acaba
Canim hiç araştırma direkt ankara başkent mehmet gögşen önalan a git inan pişman olmayacaksin birisi de bana böyle yazmıştı hiç araştırmadan gittim şimdi hamleyim hadi sende git inş Rabbim sanada nasip eder

Back
X