- 14 Mart 2015
- 1.798
- 1.210
- 133
- Konu Sahibi prensseess
-
O adam benim annemi dogurtmus ama babam falan lanet eder kendisine anneme cok aci cektirdi diye. Tabi bu dedigim 30 sene oncesiprof. dr. ali ayhan.. üstüne doktor yoktur. çok deneyimli bir jinekolog..ölüyü diriltir derler kendisi için.. uzmalık alanı kanser
ben ona çok giden tanıyorum çok tanı konulamayan hastaya tanı koydu. çok yanlış tanı konmuş hastanın hayatını kurtardı..her şehirden ona gelir ağır vakalar.. onkoloji hizmet ödülü falan var. ama çok suratsız ve sert biriymiş ben o yüzden korkup hiç gitmedim ama allah korusun bir kist yada hpv gibi bir şey olursa ilk ona giderim başkasınada güvenmem..O adam benim annemi dogurtmus ama babam falan lanet eder kendisine anneme cok aci cektirdi diye. Tabi bu dedigim 30 sene oncesi
Bilemem simdi nasil oldugunu. Gidene sifa olsunda...ben ona çok giden tanıyorum çok tanı konulamayan hastaya tanı koydu. çok yanlış tanı konmuş hastanın hayatını kurtardı..her şehirden ona gelir ağır vakalar.. onkoloji hizmet ödülü falan var. ama çok suratsız ve sert biriymiş ben o yüzden korkup hiç gitmedim ama allah korusun bir kist yada hpv gibi bir şey olursa ilk ona giderim başkasınada güvenmem..
Koru hastanesi tavsiyesini çok Alıyorum. Sanırım sizde gebelik takıbinizi yaptırIyorsunuz. SGK için ne kadar muayene ücreti oluyor bilginiz var mı.Özel Koru Çukurambar hastanesi / Aylin Anıl ARSLAN
telefonda bütün sorularınıza cevap alabiliyorsunuz..Koru hastanesi tavsiyesini çok Alıyorum. Sanırım sizde gebelik takıbinizi yaptırIyorsunuz. SGK için ne kadar muayene ücreti oluyor bilginiz var mı.
canım benim kadın doğum doktorum düşük yapınca beni etlik zübeyde hanım kadın doğumda prof. berfü demire yönlendirdi araştırdığım kadarıyla çok iyi bir doktormuş giden herkes çok memnun muş. araştır istersenKızlar ankarada özel de ya da devlette bilgisine güvendiği niz tecrübeli kadın doğum uzmanı tavsiyelerinizi bekliyorum. Ankara da doktor ve hastane konusunda hiç bir bilgim yok. yardımlarınızı acilen bekliyorum
Canim muayene ve doğum ücreti hakkında bilgin var mı. Biraz araştırdım koru hastanesi için çok güzel yorumlar var. Bizim için çok ters kalıyo ama mecbur kalırsam tabi ki gidicem inş.telefonda bütün sorularınıza cevap alabiliyorsunuz..
ben çok çok çok memnunum Allaha bin şükür..
dört dörtlük bir hastane, dört dörtlük hekimler..
haftasonları gebe eğitimleri, 7/24 yanınızda olduğunu hissettiren doktorunuz..
çukurambardaki yeni açıldı, bi hastane için bu durum müthiş bir artı bence,
tertemiz, güleryüz, sıfır cihazlar vs vs
canım doğum ücretini henüz bilmiyorum ama muayene ücreti yanılmıyorsam 100 lira.Canim muayene ve doğum ücreti hakkında bilgin var mı. Biraz araştırdım koru hastanesi için çok güzel yorumlar var. Bizim için çok ters kalıyo ama mecbur kalırsam tabi ki gidicem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?