- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi prensseess
-
Kızlar koru hastanesi ve lina hastanesinden memnun kaldığınız doktor tavsiyesi istiyorum. 2 sinden birine gitmekle doktor arayışımi baslaticam Ins. Özellikle sincan koru hastanesi aldigi yorumlardan dolayı içime sindi. sadece uzaklık söz konusu. Ancak doktor dan çok memnun kalırsam artık yapacak birsey yok.
Ben de Balgat Koru'da Ümit Korucuoğluna gidiyorum. Henüz yeni başladık ama sevdim. Burdan bilgi almak yerine hastaneye gidip görüşseniz daha iyi olur. Yeni doğan yoğun bakımı var. Bilip bilmeden yazıyor bazıları. Boşuna yanlış yönlenmeyin.
Evet var, daha haftasonu gezdim. Balgatla Çukurambar aynı hastane bu arada. Çok biliyorsunuz ya, bunu nasıl atladınız hayret ettim haha:)
2 hastane var. Sitesinden kontrol edebilirsiniz. Sevgiler.
Hastane koşulları gayet güzel. Hastane mimarı olarak söylüyorum bunu. İnşallah pişman olmayız. Herkese kolay gelsin. İyi akşamlar.
Merhaba, ben de şu an Turgut Özal a gdyrm, Ebru hanima. Doktoru çok seviyorum fakat hastane hakkında pek yorum bulamadım. Ebeler hemşireler fln nasıldı? Doğum ve sonrasında ilgililer miydi? Yardımcı olursanız çok sevinirim...Ben turgut özalda doğum yaptım ama kendi doktorum değildi memnum kaldım hastaneden. koruda ümit bey var. Giden arkadaşlarım memnumlar.
Dr.Meltem Aksu , Koru hastanesindeydi şimdi Medicana da..Normal doğum konusunda çok başarılı , ameliyatlar konusunda da ..Bunu bizzat birlikte çalıştığı ebeler , hemşireler ve ameliyathane personelinden ögrendim.. Hastaları da çok memnundu , ben de böyle referanslarla gittim kendisine.. Harika bir bayan ve muhteşem bir doktor..Çok çalışkan işini çok sevdiği ve özenerek yaptıgı her halinden belli , bu da güvenilir ellerde olduğunuzu hissettiriyor ..Şiddetle tavsiye ederim..su ana kadar 4 tane arkadasim Ankarada dogum yapti hepsi de etlik lokman hekimde yaptilar. melten hanim miydi ozlem mi hatirlayamiyorum ama cok memnun kalmislardi.
Dr.Meltem Aksu , Koru hastanesindeydi şimdi Medicana da..Normal doğum konusunda çok başarılı , ameliyatlar konusunda da ..Bunu bizzat birlikte çalıştığı ebeler , hemşireler ve ameliyathane personelinden ögrendim.. Hastaları da çok memnundu , ben de böyle referanslarla gittim kendisine.. Harika bir bayan ve muhteşem bir doktor..Çok çalışkan işini çok sevdiği ve özenerek yaptıgı her halinden belli , bu da güvenilir ellerde olduğunuzu hissettiriyor ..Şiddetle tavsiye ederim..
Dr.Meltem Aksu , Koru hastanesindeydi şimdi Medicana da..Normal doğum konusunda çok başarılı , ameliyatlar konusunda da ..Bunu bizzat birlikte çalıştığı ebeler , hemşireler ve ameliyathane personelinden ögrendim.. Hastaları da çok memnundu , ben de böyle referanslarla gittim kendisine.. Harika bir bayan ve muhteşem bir doktor..Çok çalışkan işini çok sevdiği ve özenerek yaptıgı her halinden belli , bu da güvenilir ellerde olduğunuzu hissettiriyor ..Şiddetle tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?