Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu söylediğiniz paketleri hastanenin kendisimi yapıyor yoksa bir sigorta şirketiylemi yapıyoruz?Ayni sanirim hafta onemli degil fiyatlarda 5500 6000 arasiydi siz gorusun hastaneyle tam.net verirler
İkisiyle de yapabilirsiniz tavsiyem.hastahaneleri.gezip.fiyat almaniz sonrasinda sigorta firmasından.almanizBu söylediğiniz paketleri hastanenin kendisimi yapıyor yoksa bir sigorta şirketiylemi yapıyoruz?
Memorial 6500 tobb 8500 acibadem.paketi.yok
İkisininden de fiyat alin sahsen.500 tl cebinizde.kalirYine dediğiniz gibi anlaşmayı sigorta şirketi ya da hastaneyle yapabiliyor muyuz? Çok soruyorum ama kusura bakmayın hiç bilgim yok :) bir de hangisini önerirsiniz?
Merhaba kızlar ben birkaç yerle görüştüm sizle de paylaşayım
Medicalpark 6000
Liv hospital 8250
Medicana 8900-10.700 arası doktoruna göre
Evet dahil hepsinde canım. Henüz karar veremedim arastırıyorum acele etmem lazım artık benimHangisine karar verdin canim? Bir de bunlarin icinde muayeneler testler dahil mi?
bunlar da doğum ücreti yoktur di mi ?Hangisine karar verdin canim? Bir de bunlarin icinde muayeneler testler dahil mi?