Ankarada doktor seçimime yardım eder misiniz hangisi olsun?

merhaba arkadaslar...ben 17 haftalık gebeyım ılk bebegımızı beklıyoruz hrs gıdıyorum.merak ettıgınız sorular varsa cevaplarım ben once hastane pahalı tek sorun bu.eger dr olarak prof secersenız muayene ucretı 300 normal kadın dogum uzmanı secersenız 60tl.ben kan tahlıllerımı devlet hastanesınde yapıyorum sonra sonucları orda gosterıyorum boyle uygun oluyor.merak ettınız soruları cevaplarım elımden geldıgı kadar.ama sunu soyleyım super bı hastane kesınlıkle tavsıye ederım ben cok memnunum

hrs'de kendi doktorlarıyla doğum ne kadarmış araştırdınız mı?

hrs'de sizin doktorunuzla doğum için fiyat aldınız mı?

arkadaşlar, öncelikle HRS yada Lina hastn. hiç bilmıyorum. yorum yapamıycam.
Bülent hoca konusuna gelince, sanırım benim yaşadıklarım yada kübra nın yaşadıkları kanınızı dondurmadı... ben hala bir kadın doğumcuya gidemedım bu yaşadıklarımdan dolayı. hala korkuyorum. hastane günlerim aklıma gelıyor...
Bülent hocadan cok memnun olan hatta ona hayran olan bir kısım var kabul edıyorum. zaten kapısının önünde bekleyen kadınların yüzlerindeki gülümsemeden bunu anlayabilirsiniz. ben sadece yaşadıklarımı anlattım ve herkesin bir doktoru ilah gibi görmemesini, gözlerinin açık olmasını ve önemli olanın insan hayatı ve karnımızdaki bebeğin sağlığı olduğu.
herşeye ve herkese rağmen üstüne basa basa yine diyorum BÜLENT ALP AYDIN'A gitmeyin...

herkese ve bebeklerine sağlıklı günler dilerim...

burcudrn sizin yaşadıklarınızdan sonra tavsiye etmemeniz ne kadar normal ise benimde yaşadıklarımdan sonra tavsiye etmem gayet normal. daha once de yazdım sanırım gormedınız ama su kadarını soyleyebılırım kı bulent hoca yı yucelten memnun kalan ınsanlar. yoksa Bülent Hoca nın kendi bile beni gözünüzde cok buyutmeyın dıye soyler. size tekrar tekrar gecmıs olsun, bebegınız analı babalı buyusun. ben de herşeye ve herkese rağmen üstüne basa basa yine diyorum BÜLENT ALP AYDIN' A gidin. bu benim düşüncem...

Hangi doktora gidiyorsunuz ben didem hanıma gitmek istiyorum didem hanım hakkında bilginiz var mı? Bende oraya gitmek isiyorum ama evim uzak işte bilmiyorum nasıl olur? Teşekkür ederim sağolasın.. bu arada 60 tl sgk lılar için mi yoksa dışardan gidenler içinde 60 tl mi?

Ben sana bunların dışında bir tavsiyede bulunayım canım...Benim bizzat 9 ay boyunca takibimi kendisi yaptı ve bana sorunsuz normal doğum yaptırdı. Oparatör Dr. Müjde KOYUNCU...İnan Ankarada tek gecerim kendisini...Her konuda on numara ve cok deneyimli bir bayan...Kızımın cinsiyetini bile 12 haftalıkken söylemişti...Asla pişman olmazsın...2,5 saat gibi bir sürede normal doğum yaptırdı bana...Sorunsuz problemsiz...Sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirim...

Son düzenleme:

Merhaba, müjde hanım sadece özel kliniğinde mi bakıyor hastalarına herhangi bir hastanede çalılmıyor mu? Ücreti ne kadar ve de doğumu nerde yaptın memnun kaldın mı? Hangi hastaneye gitmeliyim çok kararsızım

Özel kliniginde bakıyor. Aylık veriyorsunuz ücreti 150 tl. Doğuma 1200 alıyor hangisi oldugu önemli degil...Medicana ve akayda hangisini istersen orda doğum yaptırıyo hastahane ücreti ayrı tabi...Ama içinde hiç bir soru işareti kalmaz inan...Benim ilk gebeliğimdi Müjde hanımdan önce 2-3 doktora gittim...En son Müjde hanımda karar kıldık...Sana herşeyi tek tek anlatıyor. Ultrasonu 10 numara...Ne dediyse cıkıyor....Mesela 2li teste bile gerek duymuyor bir problem yoksa...Drek ultrasondan bakabiliyor...Tabi bem yinede 2li testi yaptırmıştım güvenmeyerek ilk başlarda....Valla bizi utandırdı.... Doğumda mesela 2.5 saatte doğuttu beni...Çok yıpratmadı beni...Eşimi bile destek için bana sorarak doğuma aldı...Gene hamile kalsam ona giderim...
Akay hastanesinde dogum yaptım ben...Gece 4 te doğum yaptım gündüz 4te cıktımmm...Düşün artık....Bırak doğumu doğum dikişi bile harika...Senin yerine olması gerekeni düşünüyor ve yapıyor....

Son düzenleme:

Ben gidiyorum cnm HRS de Tarık Aksunun hastasıyım,benim sıkıntılarımdan dolayı Tarık beye gidiyorum.Hrsnin tüm doktorları iyidir.Tarık bey prof.olduğu için muayene ücreti yüksek (270,00 tl) eğer sağlık sig. varsa fiyat bayaa bir düşüyor.Doğum fiyatını paket fiyat olarak 6000,00 tl bu fiyat tüm hamilelik boyunca ki muayene ücretlerini ve doğumu kapsıyor başka bişi ödemiiiyosun.hrs ye gitmeyi düşünüüyosan Çoşkun beye gitt normal bir gebelik takibi için oda çok iii bir drdur.

Teşekkür ederim diyala, Bakalım işte daha karar veremedim maddi olarak biraz zorlar gibi duruyor ama bakalım değerlendirecem teşekkür ederim :)

Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirmen için de ben şimdilk bayan dktor düşünüyorum hrs de didem hanım var didem hanım hakkında bilgin var mı? iyice bi düşüneyim de teşekkür ederim :))

kesinlikle bende müjde hanımı tavsiye ederim.bende çok memnun kaldım

gebelik takibi süresince yapılması gereken testleri nerede yaptırdınız? doğum yapalı uzun süre oldu mu?acaba doğum ücreti değiş midir merak ediyorum.

Canım doğumuda orda yapacaksın herlde,bende orda yapmayı düşünüyorum ama hastane hakkında pek bilgim yok.

Benim doktorum dışardan gelecek doğumuma,nasıl güven veren bir hastanemi aceba.

Bende sizin gibi düşünmeye başladım lina da hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz doktorunuzdan? Ve linada ki doktor hrs de doğum için ne kadar ücret alacak acaba?

gebelik takibi süresince yapılması gereken testleri nerede yaptırdınız? doğum yapalı uzun süre oldu mu?acaba doğum ücreti değiş midir merak ediyorum.

Doğum yapalı 51 gün oldu benim.Fiyat aynı...Testleri dışarda yaptırıyorsunuz ama inan bebişin için değer...Hiç sorunsuz hamilelik geçirmek istiyorsan kesinlikle tavsiye ederim...Çok tecrübeli biri. Kızımın cinsiyetini 12 haftalıkken bildi mesela...

Son düzenleme:

Okurken ağlammak için zor tuttum kendimi...Müjde Hanım diyorum sadece...Kesinlikle çok titiz her konuda...Anneyi ve bebeği tehlikeye atmamak için elinden geleni yapıyor...

Son düzenleme:
Okurken ağlammak için zor tuttum kendimi...Müjde Hanım diyorum sadece...Kesinlikle çok titiz her konuda...Anneyi ve bebeği tehlikeye atmamak için elinden geleni yapıyor...

merhaba,ewet kötü günlerdi ama geçti...
bebeğinize ve size sağlık dilerim...

ben oğlumda ztb ve lokman hekim e gittim.Lokman hekimde dr.seda hanım doğum yaptırdı ve oldukça memnun kaldım.1.5 sene önce 300 tl normal doğum ücretiydi.şimdi kızıma hamileyim.Devlet hastanesini tercih ettim kontrollerim için.Doğumuma 5 ay var daha ama doğum kesinlikle yine lokman hekimde olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…