Ankarada doktor seçimime yardım eder misiniz hangisi olsun?

Esım hep memnun degilsen başka doktora da gıtmemı tembıhlerdı. Bende yok çok memnunum derdım. Sımdı o kadar pişmanım ki anlatamam.keske 2. Bır doktorum daha olsaymış. En azından Cemilbeyın tahmın edemedıgını tahmın ederdı. Bız çok mutluyduk. Bızı dipsız kuyulara attı. Yaşarken öldürdü. Ne dııyıım o kadar çok söz var ki. Ama lütfen kımseye tavsıye etmeyın. Benım basıma geleni anlattın. Biz çok açı çektik ve halen devam edıyor.

merhaba öncelikle hayırlı olsun .bu doktorları tanımıyorum ama bende dr arayıs içindeydim ve Esra Tongucu buldum kendisi gerçekten çok iyi bir hekim hacettepeyi birincilikle bitirmiş gerek bilgisi olsun gerek davranışları gercekten 1 numara

Benim size önerim kesinlikle cihangir cakıcı ben 36 haftalık gebeyim tüm kontrollerimi takiplerimi kndisi yaptı cok yoğun olmadına rağmen işinin çok ehli biri sadece biraz pahalu ama değer

merhabalar ben Ankara da iyi bir kadin dogum dr. bulmak istiyorum daha once zubeyde hanim hast. gittim ancak hep farkli dr lar gordum ve maalesef tedavi hep kopuk oldu her dr a ayni seyi anlatmaya calismak zor oldu haliyle birde yanlis ilac kullanmisim so ra baska hastanelerede gittim ancak henuz bir smear testi yapmayi dusunun dr um olamadi maalesef devlet hastanesinde ilgilenebilecek sorunumu bulup cozebilecek iyi bir kadin dogum dr u bilen varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…