Ankara üniversitesinin doktorlarının gidin özel muanede yapıyorlarArkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm
Devlet Hastanesi'nin riskli gebelik uzmanından randevu almıştım beni normal polikliniğe yolladı risk grubuna plasenta rahim bozukluğu filan giriyormuş güyaİnternetten riskli gebelik Ankara diye bir bakın. Bir de hastanelerin özellikle riskli gebelik uzmanlarına bakın.
Yemekte pilav su böreği vardı. Çorba ve et yedim az birşey. Ayran bile yok doymadım
Afiyet olsun bacimYemekte pilav su böreği vardı. Çorba ve et yedim az birşey. Ayran bile yok doymadım
SağolunAfiyet olsun bacim
Neden konumu bu şekilde işgal ediyorsunuz hiç komik değilSağolun
Özellikle yapmadım kusura bakmayın. Sizin için yorumumu da bıraktım. Bırakmalı mıydım onu da bilemedim şimdi. Sağlıkla alın kucağınıza.Neden konumu bu şekilde işgal ediyorsunuz hiç komik değil
Amin teşekkür ederim,öneriniz için de SağolunÖzellikle yapmadım kusura bakmayın. Sizin için yorumumu da bıraktım. Bırakmalı mıydım onu da bilemedim şimdi. Sağlıkla alın kucağınıza.
Arkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm
Onların hepsini şu an takibimi yapan doktor yapmıştıMedikalpark Ertan Öztürk e gitmeni tavsiye ediyorum
Birde Şahsi önerim kime gidersen git ilk gittiğinde şeker ve ths ölçümünü yapmıyorsa bir daha ona gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?