- 7 Ağustos 2017
- 817
- 723
- 23
- 38
Dehşet bel ağrısı eğilirken yürürken tuvalet yaparken bişey çıkacak gibi allattan muayne olamadığın için rahim ağzının yetmediğini göremiyor doktor ve ben knamayla hittim hemen dikildi rahmim ama 4 hafta anca dayandı. Dayanam dimişi değil suyum azar azar geldi. Ve bunu bir kaç kayıp olmadan doktorlar çözemiyor. Benimde ilk bebrğimdi bundan sonra daha temkinli olup 12. Haftada dijilecek rahmim.Çok geçmiş olsun çok üz
çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Rabbim size de kimseye de yaşatmasın.Evet risk hep vardır sadece isim Değiştiriyor.Rahim ağzı yetmezliği neden olur ,ne gibi Şikayetleriniz vardı/ya da var miydi
Çok içtenlikle dua ediyorum ,inşallah Rabbim tez vakitte henüz yoksa sağlıklı bir bebeği kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.Bir daha asla böyle bi durum yaşamayım inşallah.Kendimle ilgili tedirginliklerimden dolayı sordum üzmemişimdir inşallah çok geçmiş olsunDehşet bel ağrısı eğilirken yürürken tuvalet yaparken bişey çıkacak gibi allattan muayne olamadığın için rahim ağzının yetmediğini göremiyor doktor ve ben knamayla hittim hemen dikildi rahmim ama 4 hafta anca dayandı. Dayanam dimişi değil suyum azar azar geldi. Ve bunu bir kaç kayıp olmadan doktorlar çözemiyor. Benimde ilk bebrğimdi bundan sonra daha temkinli olup 12. Haftada dijilecek rahmim.
Hiç birşey senep değil bu bir yapı yıpkı göz rengimiz nasıl doğuştan oluyorsa. Ama birde şmyle bişey var 3 den fazla kürtaj olduğundan büyük kürtajlarda rahmi bozuyor parçalıtor bunlarda sebep.
Çok içtenlikle dua ediyorum ,inşallah Rabbim tez vakitte henüz yoksa sağlıklı bir bebeği kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.Bir daha asla böyle bi durum yaşamayım inşallah.Kendimle ilgili tedirginliklerimden dolayı sordum üzmemişimdir inşallah çok geçmiş olsun
Amin çok Sağolun.Hastanede yatarken kanama alanı gözükmemişti çıktıktan bir hafta sonra kontrole gittiğimde ilk kez kanama alanı olduğu söylendi.Başka bir hadtabede iğne oldum bi tane ve Perşrmbe kontrol var Bakslım inş olumlu yönde bir gelişim vardırEn son hastaneye yatmıştınız kanama alanınız hala kapanmadı mı ?
Ben ankaradayım ama buraya yeni geldik çok fazla doktor tanımıyorum
Allah yardımcınız olsun
Moralinizi yüksek tutun
Amin çok Sağolun.Hastanede yatarken kanama alanı gözükmemişti çıktıktan bir hafta sonra kontrole gittiğimde ilk kez kanama alanı olduğu söylendi.Başka bir hadtabede iğne oldum bi tane ve Perşrmbe kontrol var Bakslım inş olumlu yönde bir gelişim vardır
Evet çok şükür bir aylık bir rapor aldım evde hep yatıyorum.10.haftads Yaşadığım adet gibi kanama bir gün sürdü sobra kahve kahve devam etti bitti.Dün kasığıma ve belime iğne batıyo gibi oldu bikaç defa ve hemfn ardından tekrar Bayağı Bayağı kahve lekeler gelmeye başlamıştı bugün de geliyo ama dünkü kadar değil.Doktor bana Demişti ki kanama alanındaki kan eski kan ,kahverengi olarak gelir dedi.Bir defalık prolutonu kendi isteğimle vurulmam dışında günde 100 mg lik 3 progestan alıyorum ve içebilfipim kadar su içip uzanıyorum bakalım geçsin gitsin inşallah çok üzülüyorumLekelenmeleriniz ne durumda acaba yoğun mu az mı
Benim 3 hafta sürdü 2 cm kanama alanım vardı progestan kullandım geçti
Sıvı tüketimi çok önemli dinlenin bol bol
Öğretmendiniz yanlış hatırlamıyorsam
İzin alabildiniz mi
Yok canım ama bu olay bana herşeye sahip olmak kadar kaybetmrninde normal olduğunu öğretti. Yalnız allahıma sığındım ondan ne gelirse razıydım. 9 ay bekledim bebeğimi çok istedim oldu olunca da böyle oldu. Yok canım şuan hazır değilim Biraz daha kafamı toparlayım öyle inşallah tabiii allah bilir orasını. Sadece pozitif ol kendine iyi bak hiç birleyi stres etme o ve sen önemlisin.Çok içtenlikle dua ediyorum ,inşallah Rabbim tez vakitte henüz yoksa sağlıklı bir bebeği kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.Bir daha asla böyle bi durum yaşamayım inşallah.Kendimle ilgili tedirginliklerimden dolayı sordum üzmemişimdir inşallah çok geçmiş olsun
Evet çok şükür bir aylık bir rapor aldım evde hep yatıyorum.10.haftads Yaşadığım adet gibi kanama bir gün sürdü sobra kahve kahve devam etti bitti.Dün kasığıma ve belime iğne batıyo gibi oldu bikaç defa ve hemfn ardından tekrar Bayağı Bayağı kahve lekeler gelmeye başlamıştı bugün de geliyo ama dünkü kadar değil.Doktor bana Demişti ki kanama alanındaki kan eski kan ,kahverengi olarak gelir dedi.Bir defalık prolutonu kendi isteğimle vurulmam dışında günde 100 mg lik 3 progestan alıyorum ve içebilfipim kadar su içip uzanıyorum bakalım geçsin gitsin inşallah çok üzülüyorum
Ikili test yaptırmak istemiyordum ama geçen hafta gittiğim bir hastanede bana sormadan yazdılar yapılacaklar listesine ama herhangi bir sonuç söylemediler.siz yaptırdınız miBen geçeceğini düşünüyorum
Çevremde o kadar çok kanaması olan sonra sağlıklı bebişi kucağına alan insanlar var ki
Bu arada İkili tarama testi yaptırdınız mı ?
İnanç durumunuzu bilmiyorum ama ben hergün 400 adet tesbih çekiyorum
" RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN "
Hz ibrahimin çocuk sahibi olmak için ettiği dua
Rabbim bana salih olanlardan bir çocuk ihsan et demek
Manevi olarak da iyi gelecektir.
Ikili test yaptırmak istemiyordum ama geçen hafta gittiğim bir hastanede bana sormadan yazdılar yapılacaklar listesine ama herhangi bir sonuç söylemediler.siz yaptırdınız mi
Ben de çekeyim Allah kabul etsin niyetlerimizi.Kaç haftalıksınız şimdi ?
MaşallahhhArkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm
Amin çok teşekkür ederim :) darısı başına inşallah.Eve yakın olduğu için ortadoğu özel hastanesine devam ettim 24.haftadan itibaren.Hamileliğim 18.haftaya kadar sorunluydu plasenta aşağıdaymış kanama ve lekelenmem oluyordu sonrasinda 33.haftada Erken doğum riskim oldu durdurduk.Başks sıkıntım yoktu çok şükür.Memnun kaldım hastaneden ve doktordan.Sezaryan dikişimin yamuk olması dışında.Maşallahhhdoğmuş küçük kuzu,Allahım güzel yazılar yazsın hepsine,hangi doktora karar verdin,bende ankara da iyi bir doktor arıyorum,1 kaybım var,şimdide sorunlu bir hamilelik
Yaşadıklarına çok üzüldüm canım ne denir kiinşAllah arkadaşım,ben 2,5 ay önce bebeğin gelişiminin durmasından kürtaj oldum,aslında bebek 6.hafta boyutlarında kalmıştı ama ben bir ümit 9+4 e kadar bekledim ve kanamam başladı,kürtaj oldum,tabi doktorlar bu ilk gebeliklerde olur,doğal seleksiyon falan dediler,araştırmaya gerek yok dediler.bende bir prof aracılığıyla gazi ünv.genetik bölümüne gitmeyi başardım,pıhtılaşma testi ve kromozom analizi testleri yapıldı,sorun yok dendi,ilk adetimi oldum hemen hormon testi,smear,vitaminler falan normalmi diye kadın doğuma koştum,bekleme süresini değerlendirmek istedim,bekleyecek durumum yok çünkü yaşım 36 benim de,her şey normal çıkınca tekrar denedik ve şükür hamile kaldım
tabi geçen sefer olan durumdan bu sefer çok tedirgin başladım,sürekli beta takibi falan yaptırdım ki geçen seferde beta artışım yavaşlamıştı ve sonuç düşük oldu,bunda da her şey normal giderken yine beta artışı yavaşladı,doktora gittim,kese normal,yolk sac oluşmuş ama bebek yok,boş gebelik diyemiyorlar çünkü o yolk sac oluşursa boş gebelik olmuyormuş,şimdi yarına kadar bekleyelim dedi doktor,aslında geçen hafta bana bugün bebeği görmem lazımdı dedi,eğer yarın için görmezsem sağlıksız gebelik diyeceğim dedi,sizce dedim durum ne %60 olumsuz dedi
bu durum bir daha olursa ne yapacağım kime gideceğim bilmiyorum yani arkadaşım
Benim ortadoğu da gittiğim Doktor Hasan kafalı..eğer maddi durumun müsaitse Ahmet bostancı diye birbdoktor var özel muayenehanesi var ona gidebilirsin o da çok Önerilen bir doktor hatta direkt ona git bence güzel güzel dinler konuşur yönlendirir seniOrta dogu hastanesinde demi doktorun, adi ne canim
Ben rahim filmini de sordum cektireyim mi dedim, gerek yok dedi doktor, gerekirse tabiki yaptiririm, yasanilanlar bizim icin çok zor, ama inan doktorlarin hic umrunda degil, o kadar alismislar ki, o kadar rahat rahat yuzume soylediler ki, bu bebek düşecek diye ilkinde, sanki böyle evlattan degilde bi eşyadan bahseder gibi...
Zaten bana bundan sonrasi için ne yapmam gerektigiyle ilgili adam gibi yönlendirecek bir doktora ihtiyacım var
Ben de Ahmet bostancı ya bi kere gittim.yaptırdığım tahlilleri götürdüm ama o benim elimdekilere bakmaya gerek olmadan sistemden gördü.Danışmak Amaçlı gidebilirsin.300 tl vermiştim ben muayene ücreti şimdi arttı mi bilmiyorum.Hasan Kafalının giriş ücreti de 125 tl bilgin olsun.Yani bana ilerisi icin yol göstermelik gidebilirim sadece, cunku bir hastaneyle bağı olmayinca doktorlarin istedigi tahliller sıkıntı oluyor, ya onlari da ozelde yaptirmak zorunda kaliyorsun ki ona gücüm yetmez, yada devlette yaptirmak için tekrar devletteki doktorlara kabul ettirmeye çalışıyorsun
Orta doğudaki doktoru da arastiracagim, gercekten beni sabirla dinleyecek ve doğru bir yol haritasi çizecek doktora ihtiyacim var
Yok canım boş kaldıkça bakıyorum buraya :) Allah hayırlı güzel haberler Alman'ı nasip etsin gönlünce olsunIkisinin de fiyati piyasaya göre uygun, gecen hafta koru hastanesine gittim 240 tl sgk farki bir de, yarin medicana da randevum var oda 250 civariymis,
Ozel muayenehanelerde üniversite de olan bir hocaysa 400 den başlıyordu eylülde, simdi artmistir,
Sonu iyi olsun, saglicakla olsunlarda imkanlar sonuna kadar zorlanir, yapacak bişey yok, cok sagol canim yaa, seni de mesgul ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?