Ankara'da düzgün bir doktor Aranıyor

Medikalpark Ertan Öztürk e gitmeni tavsiye ediyorum
Birde Şahsi önerim kime gidersen git ilk gittiğinde şeker ve ths ölçümünü yapmıyorsa bir daha ona gitme
Bu doktoru biri daha söylemişti bsns Arkadaşımın doktoru

Üniversite hastanesine gidin .
Bir de moralinizi yüksek tutun . Kendinizi germeyin .

Geçmiş olsun .

Benim bir fikrim yok ama umarım sağlıcakla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.

Ben de ailemin yanına gittikçe Mustafa Baran celtemen e muayene oluyordum ben çok memnundum.benimde gebelik te şeker çıkmıştı.ama sağolsun beni çok rahatlatmıştı.ankarada olsam doğumu mu da ona olacaktım.eskiden Sincan lokman hekimdeydi.şimdi medicana da sanırım.

Dr. Coskun aydin, ank’dan tasindim ama ne olsa hala onu arar sorarim. İnsanligi da cok iyidir

Amin teşekkür ederim,öneriniz için de Sağolun
Deren klinik, özgür deren var canım, Prof perinatolog.. internetten araştır istersen, maddi sorunun yoksa muayenesi 650ydi sanırım. Normal takip için de başak Ovayurt öndeşe gidiyorum Memorial da.. ikisini de gönülden tavsiye ederim.

Canım şenol kalyoncuyu araştır ok dersen haber ver baana

Bayındır hastanesi tülin hanım 10 numara bi doktor 7 haftalık hamileyken yumurtalık ameliyatı olmak zorunda kaldım 1 damla kanamam olmadı. Onun dışında bi kadın doktor daha var adını tam hatırlamıyorum ben muayene olmadım hiç ama herkes riskli gebeliklerde iyi olduğunu soyluyor

Konu sahibi arkadaşım riskiniz neydi acaba? Riskiniz ne olursa olsun şuan 13. Haftaya geçiş yaptığınız için yinede iyi durumdasiniz.size şöyle bilgi vereyim düşük tehlikeniz geçmiş çok sukur.bundan sonrasına erken doğum riski deniliniyor.plesenta ile ilgili sıkıntınız varsa bol istirahat etmeniz sizin için çok iyidir.bebeginiz en riskli haftaları atlatmış bundan sonrasıda kolaylıkla gelsin ve hayırlı doğumlarınız olsun inş.size tavsiyem çok iyi bir perinatoloji prof.una bi görünün ve sonrasında takibiniz için başka doktora gidin derim.perinatoloğunuz size ne yapmanız gerekiyor söyleyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…