Bu doktoru biri daha söylemişti bsns Arkadaşımın doktoruMedikalpark Ertan Öztürk e gitmeni tavsiye ediyorum
Birde Şahsi önerim kime gidersen git ilk gittiğinde şeker ve ths ölçümünü yapmıyorsa bir daha ona gitme
Benimde doktorum :)Bu doktoru biri daha söylemişti bsns Arkadaşımın doktoru
Afiyet olsun:)Yemekte pilav su böreği vardı. Çorba ve et yedim az birşey. Ayran bile yok doymadım
e napalım yani yemek mi yollayalımYemekte pilav su böreği vardı. Çorba ve et yedim az birşey. Ayran bile yok doymadım
Sağol sussan yeter.e napalım yani yemek mi yollayalım
saçma yoruma ıstedığimi yazdım izin mi alacaktım sizdenSağol sussan yeter.
Amin çok SağolunBenim bir fikrim yok ama umarım sağlıcakla alırsınız yavrunuzu kucağınıza.
Ya arkadaşım bu konuya bu yorumu yanlışlıkla attığımı anlamayacak kadar salak mısın? Ne kadar akıl yoksunu insan varsa beni buluyor.saçma yoruma ıstedığimi yazdım izin mi alacaktım sizden
Ya arkadaşım bu konuya bu yorumu yanlışlıkla attığımı anlamayacak kadar salak mısın? Ne kadar akıl yoksunu insan varsa beni buluyor. [/Q
kendi seviyemde olmayanlarla konuşmayacağım hadi byee sanaYa arkadaşım bu konuya bu yorumu yanlışlıkla attığımı anlamayacak kadar salak mısın? Ne kadar akıl yoksunu insan varsa beni buluyor.
Tamam benim seviyeme ulaştığında haber et konuşuruzke
kendi seviyemde olmayanlarla konuşmayacağım hadi byee sana
Deren klinik, özgür deren var canım, Prof perinatolog.. internetten araştır istersen, maddi sorunun yoksa muayenesi 650ydi sanırım. Normal takip için de başak Ovayurt öndeşe gidiyorum Memorial da.. ikisini de gönülden tavsiye ederim.Amin teşekkür ederim,öneriniz için de Sağolun
Canım şenol kalyoncuyu araştır ok dersen haber ver baanaArkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm
Muaynesi 380 mi ne ama konuşuruz.Canım şenol kalyoncuyu araştır ok dersen haber ver baana
Bayındır hastanesi tülin hanım 10 numara bi doktor 7 haftalık hamileyken yumurtalık ameliyatı olmak zorunda kaldım 1 damla kanamam olmadı. Onun dışında bi kadın doktor daha var adını tam hatırlamıyorum ben muayene olmadım hiç ama herkes riskli gebeliklerde iyi olduğunu soyluyorArkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?