Arkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm
Kese arkasında 3 cm lık kanama alanı gözükmüş plasentaya yakınmışKonu sahibi arkadaşım riskiniz neydi acaba? Riskiniz ne olursa olsun şuan 13. Haftaya geçiş yaptığınız için yinede iyi durumdasiniz.size şöyle bilgi vereyim düşük tehlikeniz geçmiş çok sukur.bundan sonrasına erken doğum riski deniliniyor.plesenta ile ilgili sıkıntınız varsa bol istirahat etmeniz sizin için çok iyidir.bebeginiz en riskli haftaları atlatmış bundan sonrasıda kolaylıkla gelsin ve hayırlı doğumlarınız olsun inş.size tavsiyem çok iyi bir perinatoloji prof.una bi görünün ve sonrasında takibiniz için başka doktora gidin derim.perinatoloğunuz size ne yapmanız gerekiyor söyleyecektir.
Hayır katılmıyorum ben perşnatologa gidiyordum diyordumki ya riskim yok neden ben bu doktora okadar para veriyorum diye ama 18. Haftamda rahim ağzı yetmezliğim olduğunu öğrendik 6 aylıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim. Allah tabiiki kimseye yaşatmasın ama kesinlikle risk hiç bir zaman bitmiyor. İyi iletilimde olduğun enerjin tutan her zaman ulaşabileceğin bir doktor bulmalısın.Konu sahibi arkadaşım riskiniz neydi acaba? Riskiniz ne olursa olsun şuan 13. Haftaya geçiş yaptığınız için yinede iyi durumdasiniz.size şöyle bilgi vereyim düşük tehlikeniz geçmiş çok sukur.bundan sonrasına erken doğum riski deniliniyor.plesenta ile ilgili sıkıntınız varsa bol istirahat etmeniz sizin için çok iyidir.bebeginiz en riskli haftaları atlatmış bundan sonrasıda kolaylıkla gelsin ve hayırlı doğumlarınız olsun inş.size tavsiyem çok iyi bir perinatoloji prof.una bi görünün ve sonrasında takibiniz için başka doktora gidin derim.perinatoloğunuz size ne yapmanız gerekiyor söyleyecektir.
Yeşim gürel hanım hocam bu doktora gidiyordu oda riskli gebelikti daha önce düşükleri olmuş hatta. Şuan kızı 4 yaşındaArkadaşlar 12+2 hamileyim düşük riskim var yaşım 37 bebeğimi kaybetmek istemiyorum.Nolursunuz bana bir güzel doktor önerisinde bulunabilir misiniz (maddiyat problemim yok özel muayene de olabilir ) lütfennnnnn çok Kötüyüm
Ben de sizin gibiydim, 11+6’da bir kanama yasadim ama cok siddetli. Ped yetmedi yani o kadar soyleyeyim. 1 gece hastanede yattim, toplamda 5 haftadan fazla surdu kanamam. Arada azaldi, arada artti ama bebek hep iyiydi ve su anda 2,5 yasinda yan odada uyuyor :) saglikla kucaginiza alinKese arkasında 3 cm lık kanama alanı gözükmüş plasentaya yakınmışbir aylık rapor aldım bu Süreci çok iyi değerlendirmek istiyorum evde istirahat halindeyim.her şeyi eşim yapıyor Sağolsun.6.haftamda kahverengi lekelerim başladı,10.haftada yoğun bir adet kanamasıyla hastaneye gittim iki gün yattım.sonra tekrar yatış verildi.Kahverengi lekeler geri döndü Aklım çıkıyor Bebeğin durumu çok şükür iyiymiş ama o kanama alanı büyürse diye çok korkuyorum.
Çok geçmiş olsun çok üzHayır katılmıyorum ben perşnatologa gidiyordum diyordumki ya riskim yok neden ben bu doktora okadar para veriyorum diye ama 18. Haftamda rahim ağzı yetmezliğim olduğunu öğrendik 6 aylıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim. Allah tabiiki kimseye yaşatmasın ama kesinlikle risk hiç bir zaman bitmiyor. İyi iletilimde olduğun enerjin tutan her zaman ulaşabileceğin bir doktor bulmalısın.
çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun Rabbim size de kimseye de yaşatmasın.Evet risk hep vardır sadece isim Değiştiriyor.Rahim ağzı yetmezliği neden olur ,ne gibi Şikayetleriniz vardı/ya da var miydiHayır katılmıyorum ben perşnatologa gidiyordum diyordumki ya riskim yok neden ben bu doktora okadar para veriyorum diye ama 18. Haftamda rahim ağzı yetmezliğim olduğunu öğrendik 6 aylıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim. Allah tabiiki kimseye yaşatmasın ama kesinlikle risk hiç bir zaman bitmiyor. İyi iletilimde olduğun enerjin tutan her zaman ulaşabileceğin bir doktor bulmalısın.
Oy yavrum benim ya maşallah Allah size bağışlasın:) inşallah benimki de yani başımda olur vakti zamanı gelince,bu kabus günler haftalar geçsin gitsin.peki tedavi olarak ne yapılmıştı size ? Bana sadece günde üç progestan verildi 100 mg .İğne yazmıyor kimse.Zorla bir doktor buldum da bi tabe yaptırdım bikaç gün önceBen de sizin gibiydim, 11+6’da bir kanama yasadim ama cok siddetli. Ped yetmedi yani o kadar soyleyeyim. 1 gece hastanede yattim, toplamda 5 haftadan fazla surdu kanamam. Arada azaldi, arada artti ama bebek hep iyiydi ve su anda 2,5 yasinda yan odada uyuyor :) saglikla kucaginiza alin
İnsallah sen de saglikla alirsin kucagina :) ben cok kanamam olunca haftada 1 igne oluyordum, onun disinda progesteronu vajinal aliyordum.Oy yavrum benim ya maşallah Allah size bağışlasın:) inşallah benimki de yani başımda olur vakti zamanı gelince,bu kabus günler haftalar geçsin gitsin.peki tedavi olarak ne yapılmıştı size ? Bana sadece günde üç progestan verildi 100 mg .İğne yazmıyor kimse.Zorla bir doktor buldum da bi tabe yaptırdım bikaç gün önce
Sizi anlıyorum..haklisiniz belki de insan kendi tecrübe ettiği durumu tek doğruymuş gibi düşünebiliyor.ben kendim 13 haftalıkken iyi bir profesöre göründüm ve onun öğrencisiyle uzman Dr ile devam ettim.doktorum beni eğer cozemeyecegi bir durum olursa hocasına yonlendirecekti.tup bebek doktoruydu kendisi.yani sziin dediginize de katılıyorum.Hayır katılmıyorum ben perşnatologa gidiyordum diyordumki ya riskim yok neden ben bu doktora okadar para veriyorum diye ama 18. Haftamda rahim ağzı yetmezliğim olduğunu öğrendik 6 aylıkken erken doğumla bebeğimi kaybettim. Allah tabiiki kimseye yaşatmasın ama kesinlikle risk hiç bir zaman bitmiyor. İyi iletilimde olduğun enerjin tutan her zaman ulaşabileceğin bir doktor bulmalısın.
Amin Sağolun :) her ne hikmetse o iğneden bana yazan doktor yok.önermiyoruz,gerek yok lafları duyuyorum hepsinden..tek bi doktor kabul etti iğneyi vurdu bi defa onda da benim zorumla mi oldu yanlış mi yapıyorum diye vicdan azabına düşmüştümİnsallah sen de saglikla alirsin kucagina :) ben cok kanamam olunca haftada 1 igne oluyordum, onun disinda progesteronu vajinal aliyordum.
Ama belki benim kadar agir kanamaniz yoktur. Bildigim kadariyla o igne 4 gunden ya da 5 gunden sık vurulmuyorAmin Sağolun :) her ne hikmetse o iğneden bana yazan doktor yok.önermiyoruz,gerek yok lafları duyuyorum hepsinden..tek bi doktor kabul etti iğneyi vurdu bi defa onda da benim zorumla mi oldu yanlış mi yapıyorum diye vicdan azabına düşmüştümama vuruncam ikinciyi
Bir gün sürmüştü ama kese arkasında 3cm lık kanama alanı var sadece progestan yok edebilir mi acaba onu ,inşallah yok eder.salı günü vurulmuştum iğneyi ,6 gün oldu yaniAma belki benim kadar agir kanamaniz yoktur. Bildigim kadariyla o igne 4 gunden ya da 5 gunden sık vurulmuyor
Benim devam eden kanamam vardi ve kesenin ust tarafi full kanama alaniydi nerdeyse. O yuzden panik olmayin, igne cok gerekli degil sizin icin. Tek basina progestan da yeter bu durumda.Bir gün sürmüştü ama kese arkasında 3cm lık kanama alanı var sadece progestan yok edebilir mi acaba onu ,inşallah yok eder.salı günü vurulmuştum iğneyi ,6 gün oldu yani
Benim devam eden kanamam vardi ve kesenin ust tarafi full kanama alaniydi nerdeyse. O yuzden panik olmayin, igne cok gerekli degil sizin icin. Tek basina progestan da yeter bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?