- 4 Haziran 2020
- 267
- 106
- 23
- 33
Benim cikolata kıstım var kasım gibi ilk kez gitmeyi düşünüyoruz ön görüşme ve muayene için ne yapmam gerekiyor örneğin ilk gittiğimizde mi tahlil falan yaparlar nasil oluyor yaniTabii ki2.tup bebek denememde hamile kaldım ben ilkini de orada yaptık.ilkinde olumlu sonuç alamamamis olsak da ellerinden geleni yaptıklarına emindik zaten.benim yumurta rezervim azalmaya başlamıştı bu sebeple tedavi gördüm.hakan hoca kendisi iyi bir tüp bebek uzmanı olmakla birlikte embriyoloji ile ilgili yani da kuvvetlidir.bos vaadler vermez.embriyonuz iyi değilse uygun bi üslupla açık açık soyler yalandan ,sırf para kazanmis olmak için dondurmaz.hemsireler benim 4 sene önce tedavi gördüğüm zamanki hemşireler.hepsi çok donanımlı bilgili ve ilgili.otoparki var:)sormak istediğiniz herşeyi sorabilirisniz bana
Adetinizin 2 yada 3.gunu gitmenizi isterler.ona göre randevu alırsınız.daha onceki tahlil rahim filmi vs ve esinizle ilgili sonuclari isterler.tahlilleri orada verebilirsiniz.Benim cikolata kıstım var kasım gibi ilk kez gitmeyi düşünüyoruz ön görüşme ve muayene için ne yapmam gerekiyor örneğin ilk gittiğimizde mi tahlil falan yaparlar nasil oluyor yani
Benim cikolata kıstım var kasım gibi ilk kez gitmeyi düşünüyoruz ön görüşme ve muayene için ne yapmam gerekiyor örneğin ilk gittiğimizde mi tahlil falan yaparlar nasil oluyor yani
anladım canım. fiyatı ne kadara geldi sendeAdetinizin 2 yada 3.gunu gitmenizi isterler.ona göre randevu alırsınız.daha onceki tahlil rahim filmi vs ve esinizle ilgili sonuclari isterler.tahlilleri orada verebilirsiniz.
4 sene önceki fiyati tam olarak hatırlamıyorum desem igneker hariç 6bine yakındı her tedavianladım canım. fiyatı ne kadara geldi sende
Benim daha önce doğal yolla hamileligimden bir kaybım oldu,doktora bunu söylediğimde pıhtılaşma için ayrı test yapıldı sanırım,genetik testi de yaptırdık, zaten o kadar çok ayrıntılı test verdik ki test sonuçlarına gore bana özel program düzenlendi.Merhaba. Bi şey soracağım. Kan pıhtılaşmasını genetik test ile felan mi öğrendiniz?
Kimle başladınız ben de doktor veya merkez arıyorum.Teşekkür ederim clover32. Hayırlı, uğurlu olsun. Sağlıkla kucağınıza alın. Ben de Bülent Berker, Aygül Demirol ve Tolga Ecemiş arasında kaldım. Sizin doktorunuzu da araştıracağım. Bu doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?
canım bende hakan hocayı düşünüyorum bilgin varmı hoca ve merkez hakkındaHakan yaralı/ Anatolia tüp bebek
4 sene önce Oradaki 2.tedavimde oğluma hamile kaldım şimdi 3 yaşında teyzesicanım bende hakan hocayı düşünüyorum bilgin varmı hoca ve merkez hakkında
sağol canım bilgi verdiğin için. ekimde gidicez ınsallah4 sene önce Oradaki 2.tedavimde oğluma hamile kaldım şimdi 3 yaşında teyzesiekip donanım bakımından kusursuzdular.ayni ekip devam ediyor.oneririm
Büyük ihtimalle Tolga Ecemiş e devam edicem. Siz kimleri düşünüyorsunuz?Kimle başladınız ben de doktor veya merkez arıyorum.
ben ankarada hakan yaralı hocayı düşünüyorumBüyük ihtimalle Tolga Ecemiş e devam edicem. Siz kimleri düşünüyorsunuz?
canım bende orayı araştırıyorum bıraz bilgi verebilir misin ?Hakan yaralı/ Anatolia tüp bebek
Benim 3 başarısız tüp bebek denemem var orada Hakan bey ile zaten Hakan beyi 2 ya da 3 kere görüyorsunuz . Yanında ki doktorlar yapıyor işi . Benim tiroit problemim olduğu Halde üzerinde fazla durulmadı ve başarısızlığın altında ki neden bile araştırılmadı ama kuzenim yillar önce Hakan beyin hastasıydı tek denemeyle ikizi olducanım bende orayı araştırıyorum bıraz bilgi verebilir misin ?
2 basarsz tup bebek nerde olmstu acaba?Merhaba, 2 dış gebelik geçirdim ve sonrasında 2 kere başarısız tüp bebek denemem oldu. Bu son şansım. Ankara'da yaşıyorum. Önerebileceğiniz tüp bebek doktoru var mı?
Merhaba sagliklica gelsin kuzu..Evet çok şükür ilk denemede olduZaten bir sürü tahlil vs.yapiliyor,meselâ bende kan pihtilasmasi da varmış yeni öğrendim,ona gore bir program düzenlendi bana,şuan çok şükür hamileyim inşallah sağlıkla devam eder,keşke bu kadar beklemeyip hemen tup bebeğe başvursaydım diyorum ama her şey kısmet işte.. Darısı size insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?