Ankarada estetik olduk işte sonuç

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar albume bakın annem amelıyat oldu yaşı 50 amelıyatın 45.günü pts günüde ben olucam lanet olası işyerimden izin alırsam.sizce şekli nasıl olmus fikriniz nedir?bendemi aynı bu sekıl yaptırmalıyım acaba

canım çok güzel olmuşta annen neden oldu sağlık sorunumu yoksa tamamen estetik amaçlı mı zira önceki burnuda geyet güzelmiş.ama estetikli burnu gayet doğal duruyo kendi fotonu eklememişsin senin yüzüne o burun gidermi acaba kendi fotonu yüklesene canım ona göre

estetık amaclı oldu cnm oncekı burnu bır felakettı inanılmaz buyuk kemerlı ve sarkıktı saglık sorunuda yoktu 1 mayısta amelıyatta olucam hemen fotolarımı eklıcem

ayyy canım benim, ne mutlu ..darısı benim başıma fotolarını bekliyorum inşallah sorunsuz bir ameliyat geçirirsin dualarım seninle

annenin yüzüne giden bir burun olmuş.;çok doğal duruyor.senin yüz şeklini bilmeden bişey demek zor. ankarada hangi doktor yaptı ameliyatı? bu arada sen de pazartesi ben ameliyat oluyorum demişsin.oldun mu, nasıl geçti, insallah istediğin gibidir herşey,yaz bir an önce, bizi merakta bırakma.yerimseniben

kızlar selamlarrr bende amelıyat oldum sonunda henuz 3 gun oluyo alcı var suan ben daha kalkık bı burun ıstedım doktorum bız oyle burunlara yapmacık burunlar dıyoruz başarısız ve bıkac defa amelıyat olmus ınsanların burnu oyle olur asla özenme dedi ve ben oyle bı burun asla yapmam dogaldan yanayım dıye dırensede sonunda orta noktayı bulduk:jeyyar:agrı kesıcı ılacları gunde 4 kez fılan kullanın dedıler ama agrım fılan yok ben gunde 1 defa kullanıyorum yetıyo şişlik morluk olmadı bide genel anestezı altında olmadı cunkı kan degerlerım baya bı dusukmus doktorum lokal olan yerlerı kendı uyguladı anestezi doktorumda elime taktıkları bişeyden ara ara narkoz verdıler yanı bı ara kendıme gelıodum sora tekrar bayılıodum öle acaip bi şekil uyguladılar ama güle oynaya kahkahalarla konusa konusa bı amelıyat gecırdım doktorcugumun ellerıne saglık delikafaduldenalcılarım cts gunu alıncak suan sadece amelıyat kalıntıları akıyo onları sılıyorum onun dısında bişi yok gelısmelerı bıldırıcem onepte oldum doktorum zühtü demir genel detayları özelden veririm kızlarrr

kızlar selamlarrr bende amelıyat oldum sonunda henuz 3 gun oluyo alcı var suan ben daha kalkık bı burun ıstedım doktorum bız oyle burunlara yapmacık burunlar dıyoruz başarısız ve bıkac defa amelıyat olmus ınsanların burnu oyle olur asla özenme dedi ve ben oyle bı burun asla yapmam dogaldan yanayım dıye dırensede sonunda orta noktayı bulduk:jeyyar:agrı kesıcı ılacları gunde 4 kez fılan kullanın dedıler ama agrım fılan yok ben gunde 1 defa kullanıyorum yetıyo şişlik morluk olmadı bide genel anestezı altında olmadı cunkı kan degerlerım baya bı dusukmus doktorum lokal olan yerlerı kendı uyguladı anestezi doktorumda elime taktıkları bişeyden ara ara narkoz verdıler yanı bı ara kendıme gelıodum sora tekrar bayılıodum öle acaip bi şekil uyguladılar ama güle oynaya kahkahalarla konusa konusa bı amelıyat gecırdım doktorcugumun ellerıne saglık delikafaduldenalcılarım cts gunu alıncak suan sadece amelıyat kalıntıları akıyo onları sılıyorum onun dısında bişi yok gelısmelerı bıldırıcem onepte oldum doktorum zühtü demir genel detayları özelden veririm kızlarrr

kan değerleri düşük çıkınca lokal anestezi mi yapılıyor :1shok:

evet cnm öle uygun gorduler vardır bi bildikleri ama lokal değildi zaten hem lokal hem böle arada bayıltmalı bişidi tıp dilindeki adını bılmıorum ama daha iyi oldu yaa cabuk iileşiosun en azından morluk şişlik ödem filan olmuyo

evet cnm öle uygun gorduler vardır bi bildikleri ama lokal değildi zaten hem lokal hem böle arada bayıltmalı bişidi tıp dilindeki adını bılmıorum ama daha iyi oldu yaa cabuk iileşiosun en azından morluk şişlik ödem filan olmuyo

hmm lokal deyince bi korktum da mirmirmirmir iyiymiş o zaman yerimseniben

vala bende hep öle korkuyolar dıe korkuyodumda amelıyat boyunca espiri yapıp durdum hiçbişi hisetmedim yada cok motive oldum heralde ne bilim komikti gercekten hiç bitkinlikte yoktu ara ara uyudum uyandıgımda sohbet ettık doktorlarla sora tekrar uyudum filan öle yani şiddetle tavsiye ediyorum bu yontemi

vala bende hep öle korkuyolar dıe korkuyodumda amelıyat boyunca espiri yapıp durdum hiçbişi hisetmedim yada cok motive oldum heralde ne bilim komikti gercekten hiç bitkinlikte yoktu ara ara uyudum uyandıgımda sohbet ettık doktorlarla sora tekrar uyudum filan öle yani şiddetle tavsiye ediyorum bu yontemi
çok geçmiş olsun,umarım iyi bir sonuç alırsın.bende onepde cumartesi günü dr.ünal şahine olacağım.inanılmaz rahatladım yazdıklarını okuduktan sonra ama yinede insan heyecanlanmadan duramıyor.bu arada buruna uygulanan local anesteziyi(iğneleri) sedasyondan sonramı yapıyorlar?detay verirsen ameliyatınla ilgili cok sevinirim.bu arada resimlerini bekliyoruz.burnunu güle güle kullan.

çok geçmiş olsun,umarım iyi bir sonuç alırsın.bende onepde cumartesi günü dr.ünal şahine olacağım.inanılmaz rahatladım yazdıklarını okuduktan sonra ama yinede insan heyecanlanmadan duramıyor.bu arada buruna uygulanan local anesteziyi(iğneleri) sedasyondan sonramı yapıyorlar?detay verirsen ameliyatınla ilgili cok sevinirim.bu arada resimlerini bekliyoruz.burnunu güle güle kullan.

ayy cnm unal bey super doktor benım amelıyatımda oda vardı 5 kısılık bı ekıptı anestezı uzmanı burak bey oda cok ıı bırı genel anestezı rısklı zaten bolesı daha ıyı vala benı yatırdılar solumda dr burak bey vardı elıme bısı taktı ay acıcak sımdı dedım ıgneden nefret ederım dedım bısı olmucak dedı yuzuk parmaklarımı sıktı bıraz ve taktı hıc anlamadım bıle burdan verıcem gereken ılacları dedı ok dedım daha doktorum gelmemıstı amelıyathaneye bıraz basım dondu dedım hı hı olur o ole dedı burak bey,sora doktorum geldı uyumusum sora uyandım ayaklarımın ustunde kemer gıbı bısı vardı guldum bunu neden taktınız kıpırdamım dıemı dedım.burak bey guldu kacmayasın dıye dedı doktorun elı burnumdaydı o sırada napıodu bılmıorum sanırım lokal olan kısmı benım uyudugum arada uygulamıstı bıle.o kemer narkozun etkısıyle tepındıgınde zarar gormeyesın dıye takılıyo rahatsız olduysan cıkarabılırız dedıler yok saka yapıyorum kalsın dedım.yalnız hakaten amelıyat sonunda ınanılmaz usudum.titriyodum noldu dedıler üşüdüm dedim ok bitti zaten dediler.doktor amelıyat sırasında sureklı dıodu agzından nefes al fılan ben hem duydum hem talımatlara uydum ama bısı anlamadım naptılar ne ettıler dıe.en son kıtır kıtır bı ses duydum basımı hafıf saga yatırmıslardı napıosunuz kemıgımı torpuluyosunuz dedım hyr alcı yapıyorum dedı doktor sag kolumda da zaten tansıyon cıhazı gıbı bısı vardı ben uyandıkca o bandaj aynen tansıyon cıhazı gıbı şişip kolumu sıkıyodu o sırada yıne uyuyodum ve sol elımın parmagında da tansıyon olcmek ıcın bı mandal gıbı bısı tutturdular.ordan kontrol altında tutuldum hep.amelıyat sonrasında serum verdıler yıne sol elıme taktıkları yerden. 3 saat kadar yıne uyuyup uyanmalar devam ettı uyandıgım zamanlar annemlerle konustum sora yıne uyudum ve en sonunda kendıme tamamen geldıgımden emın olunca hadı gıdıorus yava yavas kalk dedıler kalktım bı an basım dondu sora bıseyım yoktu rahatca gıtttım hersey superdı cnm korkma onepte emın ellerdesın gunde mılyonlarca rınoplastı yapıyolar sende onlardan bırısın öle düşün heyecan yapma guvenebılecegın bı yerdesın en onemlısıde bu yanıyerimseniben

sectıgım tasrımı albume koydum ordan gorebılırsınız suan alcı var tabı tasarımın aynısı oldumu olmadımı bılemıyorum ama doktorumun soyledıgıne gore tam ıstedıgın gıbı hokka oldu dedı

sectıgım tasrımı albume koydum ordan gorebılırsınız suan alcı var tabı tasarımın aynısı oldumu olmadımı bılemıyorum ama doktorumun soyledıgıne gore tam ıstedıgın gıbı hokka oldu dedı

ozdenni35,açıklamaların için cok ama cok tskler.inanılmaz rahatlattın beni.yalnız albümünde herhangi bir resim göremedim?

slm,ben ameliyat olalı 8 gün oldu,dün ateller çıkartıldı fakat burnumun üst kısmında küçük bir şişlik var ve dümdüz duruyor kavisli değil,sizce o şişlik inip kavisli ir şekil alır mı???

Back
X