- 15 Temmuz 2016
- 20
- 2
- 1
- 40
- Konu Sahibi gokyuzuyle
-
Ay balım beni anlatmışsınn. Ben de evlenip Ankara'ya geldim eşimin işi gereği. İlk zamanlar o kadar daralıyodum ki anlatamam. Zamanla kendime uğraşlar buldum. Ahşap boyama kavanoz boyama el işi falan uğraşıyorum işteArkadaşlar merhaba, ben evlenip Ankaraya geldim. Burada hiç arkadaşım yok ve çok sıkılıyorum . Düzgün bir iş de bulamıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz? Burada komsuluk da yok cok yalnizim ve cok bunaldim(
Ay balım beni anlatmışsınn. Ben de evlenip Ankara'ya geldim eşimin işi gereği. İlk zamanlar o kadar daralıyodum ki anlatamam. Zamanla kendime uğraşlar buldum. Ahşap boyama kavanoz boyama el işi falan uğraşıyorum işte
Adana'dan geldim balım.. biz de bebiş düşünüyoz ama 7 aydır gelmiyo çok nazlı çıktı bizim minnoşYa acaba ben de mi bir seyler boyasam :):) bir cocuk olsa onlan ilgilensem diyorum ama o da yok oynatmaya az kaldi :) sen nereden geldin ankaraya canim
ben de istanbuldan geldim canim. benim de esim adana kozanli :) bizim de 8 ay oldu hala yokAdana'dan geldim balım.. biz de bebiş düşünüyoz ama 7 aydır gelmiyo çok nazlı çıktı bizim minnoşboya boya kuzum valla çok iyi geliyor zaman akıp gidiyo farketmeden sıkılmıosun.. sen nerden geldin?
Aaa hemşerimmm hem de gurbette nası sevindim bilemezsinnben de istanbuldan geldim canim. benim de esim adana kozanli :) bizim de 8 ay oldu hala yokasilama yapacagim galiba artik
adetlerim düzensiz, tek sorun bu. yumurtlama gününü belirleyemiyorum o yüzden. sen nerde oturuyorsun :)Aaa hemşerimmm hem de gurbette nası sevindim bilemezsinndoktora gittin mi peki bi sıkıntı var mıymış bebişin olmasına engel balım ??
Maşallah balım sağlıkla büyüt bebişinii çok şanslısın bu anlamda bak bebiş oluvermiş bekletmemiş annişiniBende sizdenim a dostlar. Ama benim bebişim oldu çok şükür. Fekat yinede sıkıldığım anlar oluyor hâlâ. Bende keçiörendeyim
Bilkentte oturuyorum ben de :) gittim doktora hafif pko var ama ciddi bir sorun oluşturmaz dedi. ancak belli ki sorun oluyor :)Oran da oturuyorum canım ben. Sen ? Adet düzensizliğin için doktora git istersen bi çok nedeni olabiliyor. En azından ilaçla düzene girer. Yada ovulasyon testleriyle de yumurtlama zamanını bulabilirsin. G gokyuzuyle
Hoş geldin :) bebişin varsa sıkılmaBende sizdenim a dostlar. Ama benim bebişim oldu çok şükür. Fekat yinede sıkıldığım anlar oluyor hâlâ. Bende keçiörendeyim
Aynı şeyi bana da söyledi balım. Hormonların ne alemde ?? Ben buradan pco yu araştırmaktan çıldırcaktım.. aslında işin aslı iyi bi doktor bulmaktan geçiyo bebiş için. Ben onun araştırmasındayım şimdik. Bi bebişim olsun hiç sıkıldım demicem diyorum kendi kendime sözler veriyomBilkentte oturuyorum ben de :) gittim doktora hafif pko var ama ciddi bir sorun oluşturmaz dedi. ancak belli ki sorun oluyor :)
adetin 3. gunu olan hormonlar mi ? onlarda sorun yok ama olmuyor isteAynı şeyi bana da söyledi balım. Hormonların ne alemde ?? Ben buradan pco yu araştırmaktan çıldırcaktım.. aslında işin aslı iyi bi doktor bulmaktan geçiyo bebiş için. Ben onun araştırmasındayım şimdik. Bi bebişim olsun hiç sıkıldım demicem diyorum kendi kendime sözler veriyom
Evet 3.gün yapılan hormon testi..Eğer lh fsh dan fazlaysa yumurtlamada sıkıntı olabiliyomuş buradan okuduklarıma göre canımcım. Benimki öyle. Nereye gittin doktora daha önce ?adetin 3. gunu olan hormonlar mi ? onlarda sorun yok ama olmuyor isteevet aynen ben de bebek olsun hic sıkıldım demeyeceğim :)
novaarta gittim, baskente gogsene gittim ama memnun kalmadim. arastiriyorum simdi daha kesin bir doktor bulamadimEvet 3.gün yapılan hormon testi..Eğer lh fsh dan fazlaysa yumurtlamada sıkıntı olabiliyomuş buradan okuduklarıma göre canımcım. Benimki öyle. Nereye gittin doktora daha önce ?
Balım ben bu ay şükran çakmağa gidicektim reglin 3.günü ama malum olaylar oldu gidemedik iptal oldu randevu gelcek aya kaldı. Ama göğşen beye iyi diyolardı o da gidebilirim diye düşündüğüm doktorlardan biriydi. Neden memnun kalmadın kuzum?novaarta gittim, baskente gogsene gittim ama memnun kalmadim. arastiriyorum simdi daha kesin bir doktor bulamadim
hastanenin sartlarini begenmedim. doktor olarak iyi mi bilmiyorum ama ben sevemedim. ama genelde iyi seyler soyluyorlar.Balım ben bu ay şükran çakmağa gidicektim reglin 3.günü ama malum olaylar oldu gidemedik iptal oldu randevu gelcek aya kaldı. Ama göğşen beye iyi diyolardı o da gidebilirim diye düşündüğüm doktorlardan biriydi. Neden memnun kalmadın kuzum?
sukran kim onu hic duymamistim :)Balım ben bu ay şükran çakmağa gidicektim reglin 3.günü ama malum olaylar oldu gidemedik iptal oldu randevu gelcek aya kaldı. Ama göğşen beye iyi diyolardı o da gidebilirim diye düşündüğüm doktorlardan biriydi. Neden memnun kalmadın kuzum?
Bende de pko vardı. 2 yık denedik ve ekh oldu. İlacsız tedavusız. Nasip bddsey. StrestapmayınBilkentte oturuyorum ben de :) gittim doktora hafif pko var ama ciddi bir sorun oluşturmaz dedi. ancak belli ki sorun oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?