- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
- Konu Sahibi gokyuzuyle
-
Canım internetten araştırdım baya Ankara'da en iyi kadın doğumcular arasında kendisi. Netten sen de bakabilirsin. İnstegramda da profili var. Kendi muayenehanesi var tepe prime de.sukran kim onu hic duymamistim :)
Bende de var pco. Siz ilaç falan kullanmadınız mı? Ay maşşallah çok seviniyorum böyle pco lulardan güzel haberler duyunca...Bende de pko vardı. 2 yık denedik ve ekh oldu. İlacsız tedavusız. Nasip bddsey. Strestapmayın
Hayır canım hiç kullanmadım. Üstelik bende polip bi de vardı. Operasyonla alınmıstı. Dr pko dedi. İlaç kullanmayalım hemen bi deneyin dedi. Ben de cok cocuk derdı yoktu, baska oroblemlerımızden dolayı. Ameliyattan 1 yıl sonra gebe kaldım. Adetin düzenli miBende de var pco. Siz ilaç falan kullanmadınız mı? Ay maşşallah çok seviniyorum böyle pco lulardan güzel haberler duyunca...
Adetlerim eğer sıkıntılı bi dönemde değilsem gelir her ay. Ama sarkabiliyo3-5 gün... ilaç kullanacak kadar gelmediği olmadı canım...Hayır canım hiç kullanmadım. Üstelik bende polip bi de vardı. Operasyonla alınmıstı. Dr pko dedi. İlaç kullanmayalım hemen bi deneyin dedi. Ben de cok cocuk derdı yoktu, baska oroblemlerımızden dolayı. Ameliyattan 1 yıl sonra gebe kaldım. Adetin düzenli mi
Hayirli olsun canim cok sevindim darisi bize ama ben iki sene beklersem kafayi yerim herhalde :))Bende de pko vardı. 2 yık denedik ve ekh oldu. İlacsız tedavusız. Nasip bddsey. Strestapmayın
tamam bakayim :) aslinda ben de kadin olsun istiyorum erkeklerde ozellikle genc olunca hic rahat olmuyor. gogsende o yuzden de cok rahat edememistimCanım internetten araştırdım baya Ankara'da en iyi kadın doğumcular arasında kendisi. Netten sen de bakabilirsin. İnstegramda da profili var. Kendi muayenehanesi var tepe prime de.
Göğşene ne kadar devam ettin canım? Aslında çok övüyolardı onu ama bilemedim. Kimi de çok aceleci asık suratlı falan yazmış gerçi..tamam bakayim :) aslinda ben de kadin olsun istiyorum erkeklerde ozellikle genc olunca hic rahat olmuyor. gogsende o yuzden de cok rahat edememistim
kisa sure gittim ben sevmedim. bana çok itici geldi. hastane şartları da çok kötü. ama iyi bir doktordur muhtemelenGöğşene ne kadar devam ettin canım? Aslında çok övüyolardı onu ama bilemedim. Kimi de çok aceleci asık suratlı falan yazmış gerçi..
ben de istanbuldan geldim canim. benim de esim adana kozanli :) bizim de 8 ay oldu hala yokasilama yapacagim galiba artik
ahuhah ay guldurdun beni nıyeyseKızlaaaar bacılar bende ızmırden geldım benımde bebegım olmuyorevde kpssye calıscam
Ne zaman geldin canim? Hoş geldin :) ne kadar zamandir olmuyor sorun ne? ay bu soruyu sorarken kendimden hic hoslanmiyorum ama napayimKızlaaaar bacılar bende ızmırden geldım benımde bebegım olmuyorevde kpssye calıscam
ahuhah ay guldurdun beni nıyeyse
Ne zaman geldin canim? Hoş geldin :) ne kadar zamandir olmuyor sorun ne? ay bu soruyu sorarken kendimden hic hoslanmiyorum ama napayimbu arada ben de kpss ye calismaya basladim :):)
Bacılar falan dedım ya ondandr
Srun degıl :) ıkı yıldır olmyor sorun yok sebebsız ınfertılıte esımınde benımde tahlıllerımız gayet ıyı ama olmyor 2013 de geldım ankaraya canım :)
yapma yaaaBacılar falan dedım ya ondandr
Srun degıl :) ıkı yıldır olmyor sorun yok sebebsız ınfertılıte esımınde benımde tahlıllerımız gayet ıyı ama olmyor 2013 de geldım ankaraya canım :)
yaa ben 4 yıllık evlıyım, ilk iki sene istemedik
yapma yaaagittigin bir doktor var mi? ben ya asilama ya da direkt tupbebek yapacagim artik bekleyemiyorum. bu arada gecen sene evde kpss calismaya denedim ama olmadi. insan kendisine hep bir is buluyor. hem cocuk oldugunda bile elimizde iyi bir kpss puani olsa iyi olacak. cunku sonra calismak zor olur cocuk varken diye dusunuyorum. bu sene cok ciddi calisacagim. milli kutuphaneye falan gidiyorum bir de dershaneye yazilacagim. sen nerde oturuyorsun
yaa ben 4 yıllık evlıyım, ilk iki sene istemedik
yapma yaaagittigin bir doktor var mi? ben ya asilama ya da direkt tupbebek yapacagim artik bekleyemiyorum. bu arada gecen sene evde kpss calismaya denedim ama olmadi. insan kendisine hep bir is buluyor. hem cocuk oldugunda bile elimizde iyi bir kpss puani olsa iyi olacak. cunku sonra calismak zor olur cocuk varken diye dusunuyorum. bu sene cok ciddi calisacagim. milli kutuphaneye falan gidiyorum bir de dershaneye yazilacagim. sen nerde oturuyorsun
ben de asilama ihtimali cok dusuk diye yapmak istemiyorum. gel birlikte tupbebek yapalim :) ben bilkent beytepe civarlarindayim. milli kutuphaneye kaydol istersen orasi calismak icin cok iyiEtlık zubeyde hanım hastanesıne gıttım sen nerdesın ben ıkı asılama yaptrdım negatf ya evde set falan aldım bende ama calısmafım hıcevde calısılmıyr ya
ben de asilama ihtimali cok dusuk diye yapmak istemiyorum. gel birlikte tupbebek yapalim :) ben bilkent beytepe civarlarindayim. milli kutuphaneye kaydol istersen orasi calismak icin cok iyi
hayirlisiyla olur insallah hamilesindir :) dershaneye yazil bence evde olmuyorrSımdı soyle bı durum var ben ıkı ay asılama denedım snra ardından bır ay kur denedım bu ayda hıc bırsey yapmadım bugun regl olmam lazımdı olmadı ama olcak gıbıyım sımdı bı muddet daha dınlenıp son kez asılama daha snra tup dıye dusunuyrum :) bende kızılcahamamdayım burası merkeze uzak sadece ankaraya bır saatten fazlakutuphaneye gıdıp gelemem oyle bı mesaı harcayacak olsam dersaneye kayıt olmak daha mantıklı benım ıcın
canim sen kpss dusunuyor musun :)Göğşene ne kadar devam ettin canım? Aslında çok övüyolardı onu ama bilemedim. Kimi de çok aceleci asık suratlı falan yazmış gerçi..
hayirlisiyla olur insallah hamilesindir :) dershaneye yazil bence evde olmuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?