Ankarada fal

Hahahah o da olur valla, bana uyar her türlü, fal olsun da Bu arada güzel yorumun için ayrıca teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum sevgili diazzz

O degil de bnm de aklima soktun..yillardir gitmemistim su sana gelen tavsiyerden birine gidecegin galiba yrn..

O degil de bnm de aklima soktun..yillardir gitmemistim su sana gelen tavsiyerden birine gidecegin galiba yrn..

Angeloda kereme git sen de canım. Ben de ona gitmeyi planlıyorum yarın Hem ucuz hem de arkadaşım çok beğenmişti, yani geleceği bileceklerine inanmıyorum ama arkadaşımınkiler tuttu baya:) Burda da bi arkadaş onu beğendiğini söyledi, ben de deneyeceğim yarıın

Ben sizi astroloji bölümüne değilde BDV'ye konu açtınız diye site dışına göndersem daha iyi olmaz mı, falcı arayacak bol bol vaktiniz olur

Mune niye kızdın ki şimdi? Özel mesaj da attım şimdi sana. Ama zaten birkaç sayfa önce konuşmuştuk diğer arkadaşlarla da, o bölümü bilmiyordum veya gözümden kaçmış. Mune gelince konumu taşır demiştim ben de halbuki

Özelini oku cow tırstın ama itiraf et

Hatta gel beraber gidelim

Bu arada kotu bisey derse de canini sikma..normalde inanacak biri degilsin o belli oluyor mesajlarindan ama bu ara canin sikkin etkilenebilirsin..

Bn de evlenmeden once bi ara esimle ayrilmisdik gitmisdim bana bu adamla evlenmeyeceksin dedi nerdeyse dovecektim kadini...

Duymak istediklerimizi soylesinler diye gidiyoruz ama her zaman oyle olmuyor..

Yok yok biz kesin ayrıldık zaten yaa. İstediğini diyebilir, ben de istemiyorum bi de bugünden sonra. Kendimi tutamayıp mesaj attım da takmadı beni

Yok yok biz kesin ayrıldık zaten yaa. İstediğini diyebilir, ben de istemiyorum bi de bugünden sonra. Kendimi tutamayıp mesaj attım da takmadı beni
Kendi kaybeder...biz duygusaliz iste sen iyi sadece msj atmissin bn kiymali borek yapip goturmustum ne alakaysa..guluyorum simdi o gunlere..cnm cok guclu bi kizsin akli basinda kendine guvenli biri oldugun yazdiklarindan anlasiliyor..inaniyorumki bu guzel kalbinin karsiligini alacaksin...

Hahahahaha kıymalı börek Ben kıymalı börek yapsam kapıdan kovar bence beni, öyle biri yani. Ayyy güzel dileklerin için çok sağol canım. Bugün cevap alamayınca sevgim sinire dönüşmüş durumda zaten, inşallah iyi olur her şey dediğin gibi:)

bazı insanlar grçekten fala inanıyor ve sırf bu yalanları dinleyip anlam çıkarmak için her ortamda fal baktırıyorlar hiç inanmıyorum zaten manevi boyutta da bir nevi falcılar şirk koşuyo büyü gibi günah birşey.bencede başka şekilde eğlenin . ama sizin bileceğiniz sey tabi ki sizi değil falı alışkanlık haline getirip her dk baktıranlara lafım benim..

Yok yok ben de aynı şeyi düşünüyorum zaten norwegian, dün gitmemeye karar verdim ama bugün aklımda deli sorular çok kararsızım

Yok yok ben de aynı şeyi düşünüyorum zaten norwegian, dün gitmemeye karar verdim ama bugün aklımda deli sorular çok kararsızım

çok iyi yapmışsın canım tebrik ederim ama daha eğlenceli şeyler bulabilirsn o paraya medyum memişlere kazandırma para :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…