Ankarada fal

Ben akrep o oğlak yok canım öyle muhabbet olsun ya :)

çok uyumlusunuz :))
onun seni dinlendiren bi yapısı var..
sen de onun hayatına renk ve hareket katıyosun..
ama ikinizde çok aktif değilsiniz..yani sıkıcı olmanız an meselesi..
ikiniz de zor beğeniyosunuz..şükür birbirinizi bulmuşunuz..yoksa işiniz zordu :))
oğlağın bi türlü terkedemediği negatif bakış açısını akrebin sevecenliği giderir umarım :))

Ay çok teşekkür ederim zaten burç özelliklerimizide çok taşıyoruz gerçekten böyle bi hayatımız var :)

Canım işin mi yok ya? Ya kötü bir şey söylerse de etkisinde kalırsan?

Üniversitenin ilk yılında arkadaş fal baktırmaya gitmişti, adam okulun bir yıl uzayacak dedi diye kız o sene sınavlara bile girmedi. Nasıl olsa uzayacakmış ne gerek varmış.

Birisine de sen çok doğurgan birisine benziyorsun demiş. Kıza taşlı terapi yapacakmış. Göndermedim. İşin mi yok dedim bana dünya kızdı.

Adamda akıl olsa kendisine faydası olur, üniversite okumuş kafe köşelerinde fal bakıyor dedim de zor bela ikna ettim. Aman canım, etkisinde kalmam deme. Olur olur yani...

Son düzenleme:
Falcıya, büyücüye, kâhine giderek, onların söylediklerine inanan, Kur'an-ı kerime inanmamış olur.) [Taberani]

ve bu Allah korusun imanının gitmesine sebep olur....

Ankaradayım, öğrenciyim, bahtsızım
Çok rahat 20 kişiye baktırmışımdır. Hiçbiri bir b.ka yaramadı. Anam bu laf yüzünden banlanmam inşallah. Ama kelimenin tam anlamıyla öyle. Bir de bazı manyak falcılar oluyor insanı umutlandırıp, mutlu edeceğine daha da üzüyor. Kk da fal topiği var, iç kahveni at falını bakılır ki ben bile uydurabilirim
Biliyorum Ankara'da yapacak pek bir şey yok en iyisi kitap okumaya çalış. Paran da boşa gitmesin :)
Ben fala gitmeyi çok istediğim zamanlar, gidip bayılacağım parayı, ki en az 20 lira bir kavanoza koydum. Baya biriktiriyorum normalde 5 lira dahi biriktiremeyen ben Fal çook işime yaradı çok

Hahahahah yaaa bi defacık gidicem hem 7.5 liraymış gitsem nolur kiiiii

Baya bunalıyodu o benden valla bilmişsin, ama bu sebeple ayrılmadık tabii:)) Hahahahah ya nası güldüm tuvalet terliii

Öyle tabii heexe her şey unutuluyor, işte fakülte aynı arkadaşlar aynı derken atlatmak daha zor oluyor, arkadaşlar da soruyor sürekli. Ama tiyatro konusunda heyecanlıyım baya, umuyorum iyi gelecekkk:)

Hahahahah yaaa bi defacık gidicem hem 7.5 liraymış gitsem nolur kiiiii

Karanfildeki çocukların klasik lafı: kaavee artı faal 5 milyoon
Ayy 7.5 sa git tabi Ben de 20-30 verme diye dedimm
İnşallah güzel şeyler söyler canım benim de rahatlarsın

Öyle tabii heexe her şey unutuluyor, işte fakülte aynı arkadaşlar aynı derken atlatmak daha zor oluyor, arkadaşlar da soruyor sürekli. Ama tiyatro konusunda heyecanlıyım baya, umuyorum iyi gelecekkk:)
Tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu oldugunu, soran olursa da olmadi zorlamadik de gec...
Eminim tiyatro iyi gelecek

Tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu oldugunu, soran olursa da olmadi zorlamadik de gec...
Eminim tiyatro iyi gelecek

İnşallah sevgili heexe, yorumların için çok teşekkür ediyorum ve kocaman öpüyorum destek için

Karanfildeki çocukların klasik lafı: kaavee artı faal 5 milyoon
Ayy 7.5 sa git tabi Ben de 20-30 verme diye dedimm
İnşallah güzel şeyler söyler canım benim de rahatlarsın

Yok yahu 20 30 lirayı kim kaybetmiş ben bulayım fal için

ben sallayım üç beş istediğin sallama olsun paran gitmesin

3 vakte kadar kumral, beyaz tenli, ela gözlü genç bir uşakla tanışacaksın. Hemide mööenndisss

Son düzenleme:
Ben bu hafta ankaradayim tatlim konularindan snn ne kadar temiz kalpli oldugunu da biliyorum..atsam falcidan cok tuttururum kalk gel bn bakayim..kahve de benden:)

Ben bu hafta ankaradayim tatlim konularindan snn ne kadar temiz kalpli oldugunu da biliyorum..atsam falcidan cok tuttururum kalk gel bn bakayim..kahve de benden:)

Hahahah o da olur valla, bana uyar her türlü, fal olsun da Bu arada güzel yorumun için ayrıca teşekkür ediyorum, çok mutlu oldum sevgili diazzz

ben sallayım üç beş istediğin sallama olsun paran gitmesin

3 vakte kadar kumral, beyaz tenli, ela gözlü genç bir uşakla tanışacaksın. Hemide mööenndisss

Oyyyy, uçtum şimdi ben BADE, sağolasın Ayyy mööendis olmasın, onlar anlamıyor kadın ruhundan gerek yok Psikolog olsun bence, terapileri de bedavaya getiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…