- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Ben akrep o oğlak yok canım öyle muhabbet olsun ya :)
çok uyumlusunuz :))
onun seni dinlendiren bi yapısı var..
sen de onun hayatına renk ve hareket katıyosun..
ama ikinizde çok aktif değilsiniz..yani sıkıcı olmanız an meselesi..
ikiniz de zor beğeniyosunuz..şükür birbirinizi bulmuşunuz..yoksa işiniz zordu :))
oğlağın bi türlü terkedemediği negatif bakış açısını akrebin sevecenliği giderir umarım :))
Ay çok teşekkür ederimzaten burç özelliklerimizide çok taşıyoruz gerçekten böyle bi hayatımız var :)
evet söyleyince hatırladım angelo kafe. ve çok ucuz bakıyor 7.5 lira verdik yanılmıyorsam. yani öyle avuç avuç para dökmedim :)
Ankaradayım, öğrenciyim, bahtsızım
Çok rahat 20 kişiye baktırmışımdır. Hiçbiri bir b.ka yaramadı. Anam bu laf yüzünden banlanmam inşallah. Ama kelimenin tam anlamıyla öyle. Bir de bazı manyak falcılar oluyor insanı umutlandırıp, mutlu edeceğine daha da üzüyor. Kk da fal topiği var, iç kahveni at falını bakılır ki ben bile uydurabilirim
Biliyorum Ankara'da yapacak pek bir şey yok en iyisi kitap okumaya çalış. Paran da boşa gitmesin :)
Ben fala gitmeyi çok istediğim zamanlar, gidip bayılacağım parayı, ki en az 20 lira bir kavanoza koydum. Baya biriktiriyorum normalde 5 lira dahi biriktiremeyen benFal çook işime yaradı çok
vaaayy..
uyumluymuşunuz da be anam..
ama aslanlar koçların kendilerini sıkboğaz ettiklerini düşünürler genelde..
özgürlüğünü kısıtlanmış mı hissetti acep burnuna sinek kaçasıca tuvalet terlii :)))
Biliyordum zaten, dunya yapma dese kendi bildigimi okurum, tahmin ettim senin de sonunda aklinda ne varsa pesine gidecegini
Tiyatro supermis, hem yeni bir sosyal cevre hem de harika bir ugras...
Fal icin de kendini kaptirma yeter...
O ya da bu, sadece zamana ihtiyacin var, unutma, insanlar neleri atlatiyor, yakip gececek ama sonunda gececek
Hahahahah yaaa bi defacık gidicem hem 7.5 liraymış gitsem nolur kiiiii
Tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu oldugunu, soran olursa da olmadi zorlamadik de gec...Öyle tabii heexe her şey unutuluyor, işte fakülte aynı arkadaşlar aynı derken atlatmak daha zor oluyor, arkadaşlar da soruyor sürekli. Ama tiyatro konusunda heyecanlıyım baya, umuyorum iyi gelecekkk:)
Tahmin edebiliyorum ne kadar sinir bozucu oldugunu, soran olursa da olmadi zorlamadik de gec...
Eminim tiyatro iyi gelecek
Karanfildeki çocukların klasik lafı: kaavee artı faal 5 milyoon
Ayy 7.5 sa git tabiBen de 20-30 verme diye dedimm
İnşallah güzel şeyler söyler canım benim de rahatlarsın
Sen iyi ol daİnşallah sevgili heexe, yorumların için çok teşekkür ediyorum ve kocaman öpüyorum destek için
cevabı yanlış yere yazmışımm yıldız olacak o bayan :)
Ben bu hafta ankaradayim tatlim konularindan snn ne kadar temiz kalpli oldugunu da biliyorum..atsam falcidan cok tuttururum kalk gel bn bakayim..kahve de benden:)
ben sallayım üç beş istediğin sallama olsun paran gitmesin
3 vakte kadar kumral, beyaz tenli, ela gözlü genç bir uşakla tanışacaksın. Hemide mööenndisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?