Ankarada fal

Ben de muhendisim. Yuksek lisans mezunuyum, hem de cok iyi bir universiteden mezunum, bunu egitimimden tatmin olup soylediklerimi ciddiye alin diye yazdim.

Insan caresiz kalinca, isterse Prof. olsun , zirva oldugunu bilse bile en ufak umide sariliyor, bunun meslekle veya egitimle bir alakasi yok.

2 arkadasim daha var benim gibi, biri elektronik muhendisi, cok iyi bir kurumda calisiyor. Iyi falci var desek kosa kosa gider. Ben de giderim. Ikimiz de tonla para harcadik.

Falcilara nasil dustugumuzu size anlatayim:

Olay bu arkadasimla ikimizin de asik olmasiyla basladi, ayni anda (tabi ki baska kisilere )asik olduk. Bu yuzden falci falci gezdik. Karsilikli mi, karsiliksiz mi ask yasiyoruz diye. Azicik empati gosteren, pozitif biri olunca karsinda, insan askindan daha umitli oluyor.......asik oldugumuzda bolca gitik.

Sonra isler b.ka sardi, aci cekince gittik.

Sonra ne zaman yeni biriyle taniscaz, ne zaman evlenicez diye gittik.

Kimsenin kimseye yardim edemedigi, tamamen kader ve kismet olan seyleri sormak icin gittik, baska kimseye soramayacagimiz seyler icin. Kimsenin cevabini bilmedigi seylerin cevabini birilerinin bildigini umduk. Uckagit oldugunu bilse bile insan umut ariyor.

Tatmin edici, guzel hayati olan insanlar falciya gitmez hanimefendi, hayattan beklentisi olan, umut arayan , hayatinda bosluk olan insanlar gider; benim gibi. Umarim neden falciya gittigimizi yeterince anlatabilmisimdir.

Son düzenleme:
ben de iyi bir üniversitede okudum noldu?

Bir şey olmamış haklısınız, ama bakış açınızın darlığı ve yorumlarınızdaki üslubunuz bir olmadığımızı gösteriyor. Üstelik üniversite okumak kolay demişsiniz de ayıp yani. Biz yaşlanıyoruz resmen üniversitemizde, benim de her arkadaşım üniversite okuyor da bir olmuyor gerçekten hepsi. Küçümsediğiniz kolay okunuyor dediğiniz türkiyenin en iyi üniversitesi, bence bu konuda yarışa girmeyelim hiç, siz üniversite okumanın çok kolay olduğunu, herkesin üniversite okuduğunu söylemişsiniz de tutamadım o yüzden kendimi. Haklısınız artık herkes üniiversite mezunu, üniversitenin adı önemli bir şey o yüzden. Sizi bir defa daha hoşçakalın diyerek topicimden uğurluyorum:)

Ben onu bilmiyordum buraya açmış bulundum:26: Baktırasım var ama öyle üşendim ki çıkamadım evden...Belki yarın giderim artık, teşekkür ediyorum yorumun için

Okul bitince yakın arkadaşlar memleketlerine döndü hep Biraz yalnız kaldım işin aslı

Ben de kendimi deşifre etmemek için üniversitemi de yazamıyorum da, hanımefendiyi tatmin etmeye çalışmamıza gerek yok bence. Yoksa Türkiyenin sayılı üniversitelerinde okuyan insanlar bilir yani üniversite okumanın zorluğunu. Üniversite okumak çok kolay dediğine göre tartışmaya girmeye gerek yok sanıyorum.

Insan yalniz kalinca kafayi sariyor zaten bu islere, sosyal aktivite, daha cok arkadas bulmaya calis bence.

Biz ettik sen etme, dusme kardesim falcilara

Ayy ben sadece bir defa gideyim diye düşündüm aslında, bağımlılık yapar mı ki Bırak sosyal aktiviteyi yerimden kalkasım yok, öyle sihirli değnekle düzelmeyi bekliyorum

bilsem soylerdim canim yaa.insan bazen guzel seyler duymak istiyor.bu arada okudugum bazi konularda bi cok kisi psikologa git falan demeye baslamis.bu konuda da psikolog lafi geciyor o yuzden degindim.kim karar veriyor da psikolog tavsiye ediliyor anlamis degilim.burada da psikologla falci bir tutulmamis zaten.neyse diger yorumlari okumadim artik.

Son düzenleme:
Cowgirl, yasadiklarindan bir arayis icine girmissin belli ki, nacizane fikrim falcilara vs. ne zaman ne para harcama...
Bir dolu baska ugras bulabilirsin eminim...
Blog yazabilirsin, kitaplara ya da filmlere sarabilirsin, spora yazilabilirsin vs. vs., cok daha faydali ve seni cok daha keyifli oyalayacak bir ugras kesin vardir...
Ciddiye almiyorum diyorsun ama eninde sonunda orada soylenen guzel bir sey sende umut yaratacak, olmamasi da hayal kirikligi, veya soylenen negatif bir sey karamsarlik...
Su an daha fazla duygu calkalanmasina ihtiyacin olmadigini dusunuyorum...
Bana sonunda kendi bildigini okuyacaksin gibi geldi ama umarim ben haksiz cikarim...

konunun tamamını okumadım ama ben de fal baktırırım ara sıra eğlencesine. ve ben de mühendisim. falcılara sadece eğitimsiz boş beleş insanlar gidiyor tezi yanlış. önemli olan anlık eğlenmek. gidiyorum da ne oluyor ki o gün gülüyoruz bitti hayatımı ona göre şekillendirmiyorum.

öneriye gelince bi iki ay kadar önce bi arkadaşımla karanfil ikide bi cafede baktırdık tamamen tesadüf. cafenin aıdnı tam hatırlayamıyorum şuan ama bakan kişinin ismi kerem. ben hayatımda ilk defa fal bakan bi erkek gördüm. o zamandan bugüne kadar söyledikleri tuttu. geçmişimde de bildiği noktalar oldu.

Oooo fal sektörünü biz mühendisler döndürüyormuş galiba Sanırım angelo cafe gibi bi şey olmalı adı. Çünkü az önce yine "mühendis" bir arkadaşım kerem isminde birine orada baktırdığını söyledi:)

Bana da kendi bildiğimi okuyacağım gibi geliyor heexee, hep böyleyim ne yazık ki( Ya ama cidden çok takmam ki ben, sanki iyi gelir gibi geldi. Tabii sen de haklısın. Zaten muhtemelen bu üşengeçlikle hayatta gidemem gibi geliyor

evet söyleyince hatırladım angelo kafe. ve çok ucuz bakıyor 7.5 lira verdik yanılmıyorsam. yani öyle avuç avuç para dökmedim :)

Iyi iyi usen gitme:)) Ben soylenenlerden etkilenip daha kotu olursun diye tedirgin oldum
Blog falan yazsana cidden iyi zaman aliyor...Seni hem yormayacak hem de kafani dagitacak bir sey bulmaya calisiyorum

Hahaha aferin sen ugurlamiyorsun ben daha fazla bu seviyede muhabbet edemem gidiyorum

Iyi iyi usen gitme:)) Ben soylenenlerden etkilenip daha kotu olursun diye tedirgin oldum
Blog falan yazsana cidden iyi zaman aliyor...Seni hem yormayacak hem de kafani dagitacak bir sey bulmaya calisiyorum

Beni düşündüğünü biliyorum zaten heexee yerim:) Tiyatroyla ilgileniyorum bi kurs buldum oraya gideceğim ama fal da baktırıcam sanırım

Ahahahahha ben koçum, ağzına kuş pisleyesice de aslan

vaaayy..
uyumluymuşunuz da be anam..
ama aslanlar koçların kendilerini sıkboğaz ettiklerini düşünürler genelde..
özgürlüğünü kısıtlanmış mı hissetti acep burnuna sinek kaçasıca tuvalet terlii :)))

Beni düşündüğünü biliyorum zaten heexee yerim:) Tiyatroyla ilgileniyorum bi kurs buldum oraya gideceğim ama fal da baktırıcam sanırım
Biliyordum zaten, dunya yapma dese kendi bildigimi okurum, tahmin ettim senin de sonunda aklinda ne varsa pesine gidecegini
Tiyatro supermis, hem yeni bir sosyal cevre hem de harika bir ugras...
Fal icin de kendini kaptirma yeter...
O ya da bu, sadece zamana ihtiyacin var, unutma, insanlar neleri atlatiyor, yakip gececek ama sonunda gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…