Gelinlik Modelleri ANKARADA gelinlik alıp diktirecegim uygun ama güzel bir GELİNLİKÇİi varmı ACİL YARDIM

hihi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
172
0
0
35
Konya
kızlar 2 ay sonra düğünüm var ankaradan alacagım gelinliği cok pahalı olmayan ama cok güzel gelinlikleri olan yada memnun kaldıgınız bir gelinlikçi varmı nereye gideyim hangi gelinlikçiye yardım edin işte istediğim gelinlik modeli ama ben kolları dar ve yogun fransız güpür istiyom nişanlım acık gelinlik istemiyo o yüzden kollara güpür yaptırıcam[ATTACH=CONFIG]861052[/ATTACH] $IMG_2431.webpEki Görüntüle 861054 $993354_10151784206909628_1314967059_n.webp

kızlaryardım ankarada 2 yeri cok begenmişler TUTKU VE IŞILTI nasıl bunlar sizce fiyatları cokmu pahalı memnun olan yada bilgisi olan varmı kızlar acil yardım 2 ay sonra düğünüm var

Eklentiler

• $IMG_2433.webp
    $IMG_2433.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 446
Ben gelinliğimi ankarada izmir caddesinde HRB Elegant diktirdim ve çok memnun kaldım. Recep Bey çok ilgili ve bilgili bir insandı. Gelinliğin dikimine karar verdiğimizde 3 provamın gün ve saati netleşmişti. Herşeyi bilerek başladık dikim işine. Ve sonuçta iyiydi. Memnun olmadığım hiçbir sorunla karşılaşmadım ve fiyat olarak gayet iyi fiyattı. Çünkü tunalıda baya gelinlikçi gemiştim onlara kıyasla çok makul bir fiyat ödedik.
İlginizi çekerse görüşmenizi öneririrm. Bende HRB buradaki yorumlardan yola çıkarak bulmuştum.

Ben gelinliğimi ankarada izmir caddesinde HRB Elegant diktirdim ve çok memnun kaldım. Recep Bey çok ilgili ve bilgili bir insandı. Gelinliğin dikimine karar verdiğimizde 3 provamın gün ve saati netleşmişti. Herşeyi bilerek başladık dikim işine. Ve sonuçta iyiydi. Memnun olmadığım hiçbir sorunla karşılaşmadım ve fiyat olarak gayet iyi fiyattı. Çünkü tunalıda baya gelinlikçi gemiştim onlara kıyasla çok makul bir fiyat ödedik.
İlginizi çekerse görüşmenizi öneririrm. Bende HRB buradaki yorumlardan yola çıkarak bulmuştum.

cok tesekkür ediyorum izmir caddesi kızılaydamı bide ne kadara diktirdiniz acaba:26:Allah mutlu mesut eylesin:16:

İzmir caddesinde internete hrb elegant yazınca bulabilirsiniz. Ben 2100 tl diktirdim. Ama istediğim modele tunalıda 2600 ile 5800 tl arası fiyat verdiler.

tunalı cok pahalı gercektende. 2100de bıraz pahalı geldı bana canım ya. bız ablama and carsısı gul gelınlıkte komple dantel gelınlıgı 1800e dıktırdık. ben tul ıstıyrum daha uyguna dıkcek ınsallah gul abla.

Biz ablama atatürk bulvarında and çarşısında hasibe hanıma diktirmiştik. gelinlikçinin adını hatırlamıyorum ama diken kişinin ismi hasibeydi belki çarşıdaki başka dükkanlara sorarsanız söylerler. çok memnun kaldık ankarada diktirecek olsam ben de ona diktirecektim. 2sene önce 1800'e dikmişti. vücut tipinize uygun modeli kendisi anlatıyor siz isteseniz de size yakışmayacağını düşünüyorsa açıkça söylüyor. çok güzel olmuştu diktiği gelinlik. bi görüşmenizi öneririm

Selamlar,

Ben de and çarsısını gezdim ama aklıma yatan bi gelinlikçi bulamadım. HRB eleganttan yarın için randevu aldım. Umarım istediğimi bulurum pronoviasın modellerini diktiklerini ellerinde 60 tane 2014 modeli oldugunu söyledi umarım begendiğim modeli bulurum cünkü çok yoruldum artık gezmekten.

ben de duvağı diktirmek istiyorum. gelinliğime dahil olan duvak hoşuma gitmedi,,, kısa ve dantelsiz... duvak için yardımcı olabilcekler varsa buyursun :3:

kızlar 2 ay sonra düğünüm var ankaradan alacagım gelinliği cok pahalı olmayan ama cok güzel gelinlikleri olan yada memnun kaldıgınız bir gelinlikçi varmı nereye gideyim hangi gelinlikçiye yardım edin işte istediğim gelinlik modeli ama ben kolları dar ve yogun fransız güpür istiyom nişanlım acık gelinlik istemiyo o yüzden kollara güpür yaptırıcam[ATTACH=CONFIG]861052[/ATTACH]Eki Görüntüle 861053 Eki Görüntüle 861054 Eki Görüntüle 861055

kızlaryardım ankarada 2 yeri cok begenmişler TUTKU VE IŞILTI nasıl bunlar sizce fiyatları cokmu pahalı memnun olan yada bilgisi olan varmı kızlar acil yardım 2 ay sonra düğünüm var

HRB ELEGANT GİDEBİLECEĞİN EN GÜZEL YER EMİN OL. RECEP BEY BENİM GELİNLİĞİMİ DİKTİ HALA KENDİSİNE DUA EDİYORUM. VE HERKESE ÖNERİYORUM.

cok tesekkür ediyorum izmir caddesi kızılaydamı bide ne kadara diktirdiniz acaba:26:Allah mutlu mesut eylesin:KK16:

BEN BURDAN YORUMLARI OKUYUP GİTMİŞTİM HRB ELEGANTA... HAYATIMDAKİ EN DOĞRU KARARLARDAN BİRİSİYDİ:) GERÇEKTEN MÜKEMMEL BİR İNSAN PİŞMAN OLMAZSINIZ EMİN OLUN.

Back
X