Gelinlik Modelleri ANKARADA GELİNLİK !! :@

atanamayanogretmen

Körler sağırlar birbirini ağırlar 💯
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
4.519
9.860
Ankara Ulusta bir gelinlikcide gelinlik diktiriyorum ama kadın beni sinir etti kızlar.

İnsan gelinlik provasina giderken gergin olup ayakları geri geri gider mi
Benim aynen öyle oluyor.

Ankarayi pek bilmiyordum, arkadaşın tavsiyesiyle bir yere gittim ama kadın basta konuştuğu şeylerden çok farklı davranıyor simdi

Yani öncesi isin yıkama yağlama kismiymis.

Haftaya güya son provam olacak ama kesin yine bir şey çıkacak biliyorum.

Eğer bu kez de istediğim gibi gelmezse iptal etmeyi düşünüyorum

Ankarada gelinlik diktiren ya da alan arkadaşlar nerelerde ne kadara yaptirdiniz fikir verir misiniz

Bazı arkadaşlar Sincan uygun demişlerdi, gerçekten orda fiyatlar uygun mu, islerini güzel yapıyorlar mi

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Ben Tunalı dan almıstım gelinliğimi. Hazır modellerden deneyip üstüme göre yenisini diktirmiştim. Fiyatını bilmiyorum açıkçası benim yanımda konusulmadı hiç.
Sizin fiyat aralığınız nedir? Neden öyle ilgisiz davranıyolar ki iptal edin zamanınız varsa.
İçinize sinmesi çok önemli, kızılaydaki gelinlikçileri gezdiniz mi hiç?

Ben Tunalı dan almıstım gelinliğimi. Hazır modellerden deneyip üstüme göre yenisini diktirmiştim. Fiyatını bilmiyorum açıkçası benim yanımda konusulmadı hiç.
Sizin fiyat aralığınız nedir? Neden öyle ilgisiz davranıyolar ki iptal edin zamanınız varsa.
İçinize sinmesi çok önemli, kızılaydaki gelinlikçileri gezdiniz mi hiç?

Hicbir yeri gezmedim ben
arkadaş önerdi diye direkt oraya gittim

Basta ilgili davrandı ama ilk provayla ikinci arasındaki tek fark kol boyunun yapılmış olmasıydı..

Şehir dışından geldigimi biliyor, dugunumde ağustosta diye sallıyor gibi geldi bana

Simdi de çok gezecek vaktim yok, 10 saatlik yoldan gelip gidiyorum Ankaraya.
Düğün öncesi moralim çok bozuldu

o kadar hafta deneyip devam eden bir dikişte iptal ettirmek mümkün oluyormuki?

O kadar hafta geçti ama yapılan tek şey kol boyunun değişmesi.

Şehir dışından gidip geliyorum, daha fazla uzamasını istemiyorum

Zaten 500 lira da kapora var, onu vermez iptal eder diye düşündüm

And çarşısında diktirmiştim ben.Konyadan geliyorum diye daha çok ilgilenmişlerdi. işimi kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapmışlardı sağolsunlar

bende and çarşısında gelinliğimi diktirmekteyim, siparişini verdik, pazartesi günü olacak ilk provam..
böyle olumsuz şeyler duydukça korkar oldum...

bizi de o kadar iyi karşıladılar ki , acaba sonradan bir olumsuzluk olur mu diye içimde korku oluşuyor... :KK17:

bende and çarşısında gelinliğimi diktirmekteyim, siparişini verdik, pazartesi günü olacak ilk provam..
böyle olumsuz şeyler duydukça korkar oldum...

bizi de o kadar iyi karşıladılar ki , acaba sonradan bir olumsuzluk olur mu diye içimde korku oluşuyor... :KK17:

Benim arkadaşım uç yıl önce and çarşısında diktirmiş, onun gelinliği çok güzel.

Bir de ben tesetturlu gelinlik yaptirdigim için hazır bulmak pek mümkün olmuyor.

Beğendiğim bir modeli şöyle kapatırız boyle kapatırız diyorlar, meçhul bir şeyi bekliyor oluyorum bu kez.

Sen ne kadara diktiriyosun, modeli nasıl canim

Benim arkadaşım uç yıl önce and çarşısında diktirmiş, onun gelinliği çok güzel.

Bir de ben tesetturlu gelinlik yaptirdigim için hazır bulmak pek mümkün olmuyor.

Beğendiğim bir modeli şöyle kapatırız boyle kapatırız diyorlar, meçhul bir şeyi bekliyor oluyorum bu kez.

Sen ne kadara diktiriyosun, modeli nasıl canim

çok iyi anlıyorum, bende kapalı değilim ama açık da sayılmam, bir tek başım açık
onun dışında kolsuz giyinmeyen biriyim..
ve dirseğimin altında bir kol boyu olan bir model bulmak çok zor oluyor..
her şey tamamen kolsuz, kol takmalarını istiyorum derken bambaşka bir model çıkıyor mecburen ortaya...

yani benimde diktirmekten başka çarem yoktu. boyum da kısa :) hazır modelleri kaldırmam hiç mümkün olmadı...

vitrin fiyatı olarak 2400 dediler ama sıkı bir pazarlık sonucu 1700 e anlaştık..
model de aslında çok sık görülen bir model, kolları ve üstü dantel, eteği tül a kesim, etek uçları da da yine üst dantelden çevrelenmiş halde..

sizin nasıl ?

biz nişanlımla bakarken tesettür modelleri daha çok beğendik :)
nişanlımda sürekli düğüne kadar iyi düşün kapansan daha iyi olacak diye söylendi de durdu :KK48:

eminim ki sizin ki de çok şıktır:KK66:

çok iyi anlıyorum, bende kapalı değilim ama açık da sayılmam, bir tek başım açık
onun dışında kolsuz giyinmeyen biriyim..
ve dirseğimin altında bir kol boyu olan bir model bulmak çok zor oluyor..
her şey tamamen kolsuz, kol takmalarını istiyorum derken bambaşka bir model çıkıyor mecburen ortaya...

yani benimde diktirmekten başka çarem yoktu. boyum da kısa :) hazır modelleri kaldırmam hiç mümkün olmadı...

vitrin fiyatı olarak 2400 dediler ama sıkı bir pazarlık sonucu 1700 e anlaştık..
model de aslında çok sık görülen bir model, kolları ve üstü dantel, eteği tül a kesim, etek uçları da da yine üst dantelden çevrelenmiş halde..

sizin nasıl ?

biz nişanlımla bakarken tesettür modelleri daha çok beğendik :)
nişanlımda sürekli düğüne kadar iyi düşün kapansan daha iyi olacak diye söylendi de durdu :KK48:

eminim ki sizin ki de çok şıktır:KK66:

Aynen benim gelinligimi anlatmissinz :)

Bende a kesim yaptırdım

Çok net kafamda belliydi aslında ama sonradan kararsız kaldım, başka model denemeden hemen kafamdaki modeli denedim sadece

Bana kalsa tarlatansiz, sadece kendinden tullerle çok hafif kabarık elbise gibi bir gelinlik giymek istiyordum ama herkes aaa olmaz sen gelinsin dedi :KK70:

Zayıf ve zarif görünmek istiyorum dedim, umarım öyle olmusumdur:)

Bende 1600 e yaptiriyorum
Bindallı da 275 ayni yerden

Ben söylesem fiyatını şaka gibi gelinlik bindalli ve kına abiyemi 800 liraya aldık :)ve cok güzeller. İnternetten aldık sorun yaşamadım yüzlerce çeşit var ve size göre dikiliyor 1 ay sonrada kapınıza getirip teslim ediyorlar

Canım ant Çarşısı'nda hedera gelinlik var
Orada Gül abla uzmandır benim ve bir çok Arkadaşımın gelinliğini o dikti araştır git Konuş
En fazla 2000 TL falandır hatta beğendiğin 1 gelinlik varsa marka aynını yapıyorlar

Canım ant Çarşısı'nda hedera gelinlik var
Orada Gül abla uzmandır benim ve bir çok Arkadaşımın gelinliğini o dikti araştır git Konuş
En fazla 2000 TL falandır hatta beğendiğin 1 gelinlik varsa marka aynını yapıyorlar

Tesekkur ederim :)
Cumartesi gunu dugunum var :)

Bende And Çarşısı'nda almıştım. Hazır gelinliği tadilat yaptırmıştım biraz. İki provada bitmişti. İsmini hatırlamıyorum dükkanın ama çarşıda seçenek çok. Ayakkabı ve çamaşır konusundada yardımcı oldular. Memnun kaldım.

X