Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ANKARA'DA GÜVENİLİR YATILI GÜRCÜ BAKICI ARAYANLAR

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

geliza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
495
53
73
Merhabalar, bakıcımızın kuzeni, güvenilir, temiz, sigara kullanmıyor, bebek bakımında tecrübeli, üniversite mezunu bayan.

Merhabalar, bakıcımızın kuzeni, güvenilir, temiz, sigara kullanmıyor, bebek bakımında tecrübeli, üniversite mezunu bayan.
Az önce tam yazamadım kusura bakmayın adanada 6 aşıyor 3 yaşında bi kızım var gündüz kres gidiyo 3 aylık da br oğlum var evimiz 4+1 gelecek kişiye evimizin bir odasını verecez gündüz bakacak aksamlari da ben ders çalışacağım zaman eşime yardimci olacakbir bayana iihtiyacimiz var bana geri dönerseniz sevinirim

Bu gürcü bayan hakkında ayrıntılı bilgi almak istiyorum. Telefon numarasını özel mesaj olarak gönderebilir misiniz ?

Merhabalar, ben Ankara'da yaşıyorum.Bakıcıların ayarlanması ve eve adapte olması işleriyle birebir ilgilenmem gerekiyor, o yüzden şehirdışı çalışmıyoruz.Ama tanıdıklarımıza sorayım, araştırayım.Yarın size olumlu ya da olumsuz haber veririm.

Çok sevinirim önceki mesajlarınızı anladigim göre sizde annesiniz ccanımin iclerini verecem eline gelenin o yuzden aslinda yabanci istemiyordum ama syerli olanlarda yok esin evdemi eve gelecek m8 falan diyorlar adam ne 6apsin sokak ta mi kalacak anlamiyorum ki sizden haber bekliyorum tesekkurlerOTE="geliza, post: 36820695, member: 460594"]Merhabalar, ben Ankara'da yaşıyorum.Bakıcıların ayarlanması ve eve adapte olması işleriyle birebir ilgilenmem gerekiyor, o yüzden şehirdışı çalışmıyoruz.Ama tanıdıklarımıza sorayım, araştırayım.Yarın size olumlu ya da olumsuz haber veririm.[/QUOTE]
C9k

C9k[/QUOTE]
Evet bizim de bir bebişimiz varBen bebiş doğmadan önce yatılı bakıcıya karar vermiştim. Başlangıçta Türk bakıcı düşündük ama aradığımız vasıfta dadılar çok pahalı geldi. Kimi ev işi temizlik yapmam dedi, kimi 20.00'de odama çekilirim dedi, kimi haftasonu izin kullanırım dedi. Ama inanın yabancı dadı da böyle bir sorun yok. Öncelikle her lafın içine atmak gibi bir çabaları yok, size yasam alanı bırakıyorlar, ne görev verirseniZ yerine getiriyolar, hatalarını söylediğinizde küsmüyor ve alınmıyolarEskiden eve temizlikçi bayan gelirdi, ütüler ütücüye giderdi, yemek dışarda yenirdi ya da eve söylenirdi. Bebekten önce bile bu işleri organize etmek yeterince zordu. Şimdi tüm bu özellikler tek kişide toplandı hem de sabah 9 akşam 5 değil, tam zamanlı. O yüzden yatılı yabancı bakıcıyı şiddetle tavsiye ediyorum

C9k[/QUOTE]. İyi aksamlar, bakıcı için olumlu/olumsuz haber veririm demiştim 2 arkadasımla konustum. Biri daha gecen hafta bir Türk bayanı yerleştirmiş bir ailenin yanına, diğeri ise aklımda olsun uygun bir bakıcı denk gelirse arayacağım dedi. Birkaç hafta içinde bana dönüş olursa size haber veririm ama umarım bu arada gönlünüZe göre cici bir bakıcı bulursunuZ

Çok teşekkür ederimOTE="geliza, post: 36842402, member: 460594"]C9k[/QUOTE]. İyi aksamlar, bakıcı için olumlu/olumsuz haber veririm demiştim 2 arkadasımla konustum. Biri daha gecen hafta bir Türk bayanı yerleştirmiş bir ailenin yanına, diğeri ise aklımda olsun uygun bir bakıcı denk gelirse arayacağım dedi. Birkaç hafta içinde bana dönüş olursa size haber veririm ama umarım bu arada gönlünüZe göre cici bir bakıcı bulursunuZ[/QUOTE]
Cok

Bana da yatılı bir bakıcı gerekyor.Yardımcı olursanız sevinirim.Ancak gürcü istemiyorum.Özbek ya da Türkmen olursa çok iyi olur.

Selamlar geliza ben çayyolundayım yatılı eve yardımcı arıyorum özelden numaranızı gönderirseniz iletişime geçebilirim..iyi akşamlar

Merhaba yatili bakici ariyorum acil hemen baslatacagiz yasamkent de oturuyorum yardim ve onerilèrinizi rica ederim

Merhaba bende Ankara'da yaşıyorum bir şirket aracılığı ile Nepalli bir bayan almıştım ama sorun çıkarttı gönderdik yenisi gelecek diye de 2.5 aydır bekliyorum eğer Bahsettiğiniz kişi ise girmediyse görüşmek isterim çok sıkıntıdayız nöbetli çalışan biriyim 1 çocuğum var kreşe gidiyor akşamları eşim tek başına yapamıyor

merhabalar, maalesef bahsettiğim bayan çalışmaya başladı, ama bizim bakıcının ankarada calışmak isteyen akrabaları var:)

merhaba geliza,canım iletişim konusunu nasıl çözümlediniz (yabancı dil? ) birde ücret olarak ne kadar istiyorlar, son olarakta 2 çocuğum var( biri anaokula biride 2. sınıfa gidiyor) yarım gün onlara bakacak yarım günde ev işlerine yardımcı olacak, yatılı kalması sorun değil( ister kalır ister kalmaz, hatta kalmasa daha iyi :) ) hafta sonu içinde hafta içi işler hafta sonuna sarkmazsa gerek yok, bu şartlarda iş arayan biri varmı,evim keçiörende.

Canım,yatılı kalıyorlar.iş planı sana bağlı, nasıl düzenlersen çocuk bakımı ev işlerine yardım...

Slm Geliza hanım.Ankara da oturuyoruz.9 aylik bebegime bakacak,ev işlerinde yardımcı olacak yatılı bakıcı arıyorum..yardımcı olabilecek misiniz?

merhabalar, maalesef bahsettiğim bayan çalışmaya başladı, ama bizim bakıcının ankarada calışmak isteyen akrabaları var:)

Merhaba geliza hnm bende düzgün güvenilir Evimi ve canımı emanet edebileceğim yatili yada yatisiz bayan arıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…