Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

hayır doktor bülent beyi bende tavsiye ederim kayınvalidemdende metini duydum kendisi bülent beye muayene olup bi operasyon geçirmişti benve eşim bayan doğum doktoru istemesek kesinlikle ona giderim

valla bülent bey tek kelime ile cok iyi bir doktor bende onda dogum yaptım.kesinlikle o ustalıgı ile zaten hastasını kendi topluyor reklama ihtiyacı olan bir doktor değil arkadaslar.
ama hastane olsun.anestezi ekibi olsun süper

Kesiiinliikkkkle Bülent Alp AYDIN diyorum.O kadar güleryüzlü ve insana güven veren bir doktor ki anlatamam, Hastane bir çok özel hastaneden daha güzel ve iç acıcı.

Doktor arıyorsanız Akropol Hastanesi Bülent bey derim.

Facebookta grubuda var.Yaptırdıgı dogumlardan fotoğraflarda var bakabilirsiniz ...

facebook.com/group.php?gid=107062322668683&ref=ts

facebook yazan yerin başına www eklerseniz ulaşabilirsiniz..100 msjım olmadıgı için ben yazamıyorum..

Dr.Bülent Alp Aydın Fan Club olarak aratadabilirsiniz...

Birde arkadaşlar Akropolde 30TL verip muayene oluyorsunuz. 150 -200 TL bence bir muayene için pahalı. En az 9 kere gitseniz bile özel hastanenin doğum ücretini geçiyor.

Çoğu arkadaşın düşüncesi devlet hastanesindeki doktorun özeline gideyim (150-200 TL arası), nasıl olsa doğum sırasında doğumum ücretsize gelir. bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ssklılar nekadar ödüyor arkadasım. Epidural sezeryan oda parası

bende bülent beye gidiorum ve çok memnunum:)))))
internette gezerken onu çok övdüklerini gördüm ve deneyim dedim hamile kaldıımı öğrendiimde gittim hala daha gidiyorum:)))))
çok rahatlatan bir doktor kendisi espirili güleryüzlü:))))
herkese tavsiye ederim:)))
doğumu daha yeni sordum ben 1000tl dediler... oda fiyatıda küçük oda200 büyük oda250...

Biz ailece ve tüm arkadaşlarım LİNA kadın sağlığımna gidiyoruz. 3 yakınım orada takip oldular doğumlarını HRS hastanesinde epidural ile normal doğum yaptılar Biz çok memnun kadık sizede tavsiye ederim

Akropol de Bülent Beyi duydum çok memnun herkes, ama biraz yoğun. bende randevu aldım, 1 ay sonraya alabildim, hemde kurumlara 30 liraymış ve testler ücretsizmiş

Lina daki doktorlar daha çok tamamen normal doğum tarftarları.Gerekmedikçe suni sancı vermiyorlar.Ama çok iyi epidural yapan aneztezi doktorları olduğu için ağrısız normal doğumu da öneriyorlar

anstesi doktorlarını kendileri götürmüyorlar. eğer epdural isterseniz anestezi uzmanı iyi olan hastaneyi tercih etmemiz konusunda yönlendiriyorlar sadece. hani mesela şuranınki iyi istersen orda yapalım tarzında...

arkadaşlar ben 26 temmuzda Ankara Medicana Hastanesinde doğum yaptım Doçent doktor yusuf üstün. ben 39 hafta 2 günlük sezeryan ile doğum yaptım ve iki günde ayağa kalktım şimdi sizleri gerçekten çok iyi anlıyorum herşey çok rahattı doktorum mükemmel bir doktordu hergün dua ediyorum Allah binlerce kez razı olsun toplamda 11 arkadaş Yusuf beyde doğum yaptı 9 tanesi normal diğerleri sezeryan ve hepimizin bebekleri sağlıklı ve kendimizde sağlıklıyız birazda bünye meselesi diyorlar ya onun doğrusu aslında kendinizi bırakmayacaksınız güçlü olun. Benim doğumdan sonra ilk dediğim şey doğum en kolayıymış. İlgilenen arkadaşlara 3 Doktora daha gittim ama Yusuf bey muhtemeşem bir doktor bilgilerinize

Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
Fakat ben isim yazmayı unutmuşum, @suranın Lina k.s.m hakkındaki postunda yazdıklarıyla ilgili sormuştum. Muayenehanesi olan bazı doktorlar doğum yaptıracakları hastanenin anastezistlerini kullanmıyorlar, kendileri götürüyorlar ya, Linanın dr.ları da aynı diye merak ettim.

Onu bende sordum doktor hanım HRS deki doktorun çok iyi olduğunu güvendiğini ama bazı hastanelere kendi ekibinin aneztezi uzmnını götürdüklerini söyledi

Çağ hastanesi için çok yoğun devlet hastanesi gibi diyorlardı.Sizce de öyle mi?.Doktorla rahat konuşup her türlü bilgiyi alabiliyor musunuz?

teşekkürler verdiğin bilgi için.daha yeni bakabildim..kafam çok karıştı çünkü herkes gazi için çok yoğun diyor.ama yeni bir arkadaşım mehmet erdemde doğum yaptı kendi girmiş doktor. çok memnun kalmış.. karar veremedim..hrs içinde çok iyi diyorlar ama doktorları nasıl,fiyatlar nasıl merak ediyorumeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…