- Konu Sahibi FasulyeninAnnesi
-
Arkadaslar, doktorumu buldum. medikanadan Dr.Burak Gültekin bey. Sizin yardımalarınızla tabii, hiç aklımda yoktu medicana. Bazı doktorların SGK anlaşmaları iptal edilmiş orada ama ben zaten özel sigortayı kullanacagım için sorun yok. Yakında Burak beyin doğumunu veya sezeryanını yapacağı kimse varmı aramızda? lütfen bilgi istiyorum.
Arzuer, tavsiyen için çok teşekkür ederim. Özellikle, riskli gebeliklerde uzman olması ve ilgili olması benim için çok önemli. Bir de benim troid sorunum var, hastane bağlantısıyla troid testlerimi de orada değerlendirecek başka bir uzmana yönlendirebilir.
Bebişinle sağlıcakla kavuşmanı dilerim. Darısı benim başıma, o günlere sağlıkla gelirim inşallah.
Bu arada yanlış alıntı yapmışım.
Derindenizim, önerin için teşekkür ederim. Yıllar önce fırat hocaya da gitmiştim, iyi birisi ama pro.lar çok yoğun oluyorlar. Ben her istediğimde ulaşmayı isterim.
Benim Eşimin Kuzeni Kızılay Çağ tıp ta Laboratuvar da Çalışıyor. Oda şuan 5 aylık hamile ve kesinlikle o hastaneyi tavsiye etmiyor. Çok fazla karışıklık oluyormuş ... oda Atatürk eğitim araştırma da doğum yapacak ...
canım ya ben de oraya gidicektim ayın 13 ünde randevum var, sevgi hanımın methini çok duydum, ne gibi karışıklıklar oluyormuş biraz anlatır mısın?
alarahan bende de troid var seninki ne düzeyde kaç haftalık hamilesin canım.?
Benim Eşimin Kuzeni Kızılay Çağ tıp ta Laboratuvar da Çalışıyor. Oda şuan 5 aylık hamile ve kesinlikle o hastaneyi tavsiye etmiyor. Çok fazla karışıklık oluyormuş ... oda Atatürk eğitim araştırma da doğum yapacak ...
tektanem çağ hastanesinde sevgi ateş uçar çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim çok bilgili ve çok ilgili bir doktordur nerden biliyorsun dersen önceden benim çalıştığım hastanede doktordu çok iyi tanıyorum yani şimdi çağ hastanesine geçti hastalarıda çok menundu ve onun başka illerden gelen hastaları bile vardı..
kürtaj dr.un muayenehanesinde yapıldı. Ama bu hafta hastanede trombofili paneli testlerini yaptıracağım. ılk kez gideceğim o hastaneye.
Kavuşma zamanı yaklaşmış. Sağıkla evinize getirin bebeğinizi.:Saruboceq:
ALARAHAN ben hacettepede profLÜTFÜ ÖNDEROĞLUNa gidiyorum benimde MTHFR homoziot yaş 38 bu konu üzerinde uzman kendisi 03 frakspirin sabah akşam iğne coraspirin100 elevit kullanıyorum tavsiye ederim 30 nisanda doğumum olcak kendi girecek hacettepede ultrosonuda 4boyutlu duvara yansıtıyor sinma gibi herşeyini görüyorsnyalnız muayine ücretiş biraz pahalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?