Ankara'da hangi Hastane, hangi Doktor?

merhaba ben de doktorumu değiştirdim.21.haftamdayım, doktor ve hastane araştırmalarımdan sonra bende ilk defa 2 gün önce medicanada dr.burak beye gittim.tanıştım ve hastaneyi ,odaları gezdim, bilgi aldım.evet bende bundan sonra medicanada dr.burak beye devam etmeye karar verdim.burak bey epiduralli normal doğumu öneriyor ve benimde aklımda olan buydu,destek de görünce bu doğum şekline karar verdim.tabi bi aksilik olmazsa.

alarahan bende de troid var seninki ne düzeyde kaç haftalık hamilesin canım.?

Benim Eşimin Kuzeni Kızılay Çağ tıp ta Laboratuvar da Çalışıyor. Oda şuan 5 aylık hamile ve kesinlikle o hastaneyi tavsiye etmiyor. Çok fazla karışıklık oluyormuş ... oda Atatürk eğitim araştırma da doğum yapacak ...

canım ya ben de oraya gidicektim ayın 13 ünde randevum var, sevgi hanımın methini çok duydum, ne gibi karışıklıklar oluyormuş biraz anlatır mısın?

canım ya ben de oraya gidicektim ayın 13 ünde randevum var, sevgi hanımın methini çok duydum, ne gibi karışıklıklar oluyormuş biraz anlatır mısın?

Benim eşimin kuzeni orada laboratuvar da hatta evleride tam karşıda eczanenin yan tarafında muayene ye bile gitmiyorlar çağ a.
Ben Kuzenimle Konuşmuştum .Doğumu ordamı yapıcaksın falan demiştim ama hayır dedi test sonuçlarında karışıklıklar oluymuş ,hizmet görünürde iyiymiş dedi ama genede herşey doktora bakar .. Ama yinede türkiyenin en iyi hastaneleri Ankarada Yüksek ihtisas hastanesi gibi hastaneler varken ki orda yaşasam bende çağ a gitmezdim.

alarahan bende de troid var seninki ne düzeyde kaç haftalık hamilesin canım.?

Arzu, senin tavsiyen ve kuzenimin eşinin dr.u olması nedeniyle Serdar Bey'e başladım. gerçekten sempatik, pozitif bir dr. Bugün itibariyle 7 haftalık hamileyim. haşimato troidim var. Ayrıca MTHFR hetereozigotum. Daha önce de düşüğüm var, genetikte bir problem çıkmamıştı, troid antikorlarımın yüksek olmasından kaynaklanabileceği söylenmişti. Çok sayıda tedavim var ama şükürler olsun ki bu ilk kez kendiliğinden gebe kaldım. Hem şaşkınım hem de mutluyum. Allahım ne olur sağlıkla bebeğime kavuşayım. 39 yaşındayım, bu şansı bir daha yakalayamayabilirim.
MTHFR sorunum için dr. benxol ve dodex iğne verdi. Ama bazı dr.lar bu durumda kanı sulandırcı iğne veriyorlar Serdar Bey vermedi. Güvenmek istiyorum, umarım gerek yoktur. Sırf bu yüzden bir kayıp yaşamak istemiyorum.
Senin doğum zamanın yaklaşmış. İnşallah sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Senin troidde ne tür bir sorunun var, tsh değerin ne kadar sıklıkta ve hangi değerde tutulmaya çalışıldı?

nasıl yani ne gibi karışıklık canım anlatırmısın biraz ben kontrole oraya gidiyorum.op.dr.sevgi ateş uçar nolur kuzenine sorup yardımcı olurmusun:Saruboceq:

tektanem çağ hastanesinde sevgi ateş uçar çok iyi bir doktor kesinlikle tavsiye ederim çok bilgili ve çok ilgili bir doktordur nerden biliyorsun dersen önceden benim çalıştığım hastanede doktordu çok iyi tanıyorum yani şimdi çağ hastanesine geçti hastalarıda çok menundu ve onun başka illerden gelen hastaları bile vardı..

teşekkür ederim canım sağol.sen lokman hekimdemi çalışıosun?

ALARAHAN ben hacettepede profLÜTFÜ ÖNDEROĞLUNa gidiyorum benimde MTHFR homoziot yaş 38 bu konu üzerinde uzman kendisi 03 frakspirin sabah akşam iğne coraspirin100 elevit kullanıyorum tavsiye ederim 30 nisanda doğumum olcak kendi girecek hacettepede ultrosonuda 4boyutlu duvara yansıtıyor sinma gibi herşeyini görüyorsnyalnız muayine ücretiş biraz pahalı.

mumamu, bebeşinle kavuşmana çok az kalmış. Sağlıkla kucağına almanı dilerim. Keşke önceden yazsaydın. Maalesefki bebeğimin kalp atışı durdu. Kanı sulandırıcı iğne konusunda dr.uma ısrar ettim ama gereksiz buldu. Şimdi içimde acaba kullansaydım devam eder miydi sorusu var?

mumamu, sanırım tedavisiz gebe kaldın. Gebelik öncesinde kullandığın ilaç var mıydı? Bu bebek bizim için çok kıymetliydi, çünkü yıllardır tedavilerle uğraşırken kendiliğinden gelmişti. Yıllarca tüp bebek merkezlerine döktüğümüz paradan sonra, muayene ücreti dokunmazdı bile. Keşke devam edebilseydi.

tedavisiz kaldım. bende 5 düşük yaşadım.karnımda senin gibi kalp atışı duruyordu.6-7 haftalıkken.benim kan pıhtılaşmasıyla ilgili bölüm var ben ve ŞEN diye arkadaş var ikimizde LÜTFÜ BEYE gidiyoruz ŞEN doğum yaptı onunda 3 düşüğü olmuş .o bölümdeki yazıları okursan senin için iyi olur. benşubatta düşük yapmıştım incelenmedik yerim kalmamıştı en son nisanda tabbi geçen yıl hacettepede histereskopi yaptırıp rahimi incelettidim ultrosonda herşey görünmüyor diye septum çıktı küçük perde kesilmiş tbii bayıltıp yapıyorlar bu işlemi. ağustosdada hamile kaldım.şu an 36 hafta olduk nasipse ALLAHIN izniyle az kaldı.ben 2 ay folbiol coraspirin ve zinco kullandım haziran ve temmuz döneminde hemen hamile kaldım. özellikle sana zincoyu tavsiye edrim hücreleri yeniliyor hamileliği kolaylaştırıyor.çok üzüldüm durumuna ALLAH başka acı yaşatmasın.

mumamu, bugün kürtaj oldum ve dr.um haftaya trombofili paneline bir bakalım olmazsa çinko falan veririz bir kaç ay kullanır gebe kalırsın dedi. Benim zaten sorunum belliydi, mthfr heterozigot ama sanırım dr. da kendini suçlu hissetti. Sanırım, tabi bir daha gebe kalbilirsem bu bir mucizeydi, sulandırıcı iğne verecektir. Ama bir daha ki sefere lütfü bey'e giderim herhalde.

mumamu, heparini hala kullanıyor musun yoksa 28. haftaya kadar mı kullandın?

canımben ben hala iğne ve coraspirin kullanıyorum.doğuma 10 gün kala aspirini 5 gün kala da iğneyi bırakdedi doktor yani 20 sinde aspirin 25 inde iğneyi bırakacam.bu arada gerçekten çok üzüldüm geçmiş olsun bir daha aynı acıyı yaşatmasın ALLAH zekai tahirdemi oldun kürtajını.ben o hastaneden nefret ettim hep kötü anılarım orayla ilgili.doktorlar ilgili ama bazı işleri gelişi güzel yapıyorlar.

kürtaj dr.un muayenehanesinde yapıldı. Ama bu hafta hastanede trombofili paneli testlerini yaptıracağım. ılk kez gideceğim o hastaneye.
Kavuşma zamanı yaklaşmış. Sağıkla evinize getirin bebeğinizi.:Saruboceq:

ben yaklaşık 3 hafta önce sincan lohman hekimde doğum yaptım.spinal sezeryanla dünyaya getirdim oğlumu.gayet memnun kaldım.çok ilgililerdi.ödeme olarakta ssk lı olarak 650 ödedik.2 gece kalma,bebeğin kontrolleri,ilk aşısı herşey içine.normal doğum 300 lira.2 gün sonra bebeğim sarlık oldu,o yüzdende bi gece kalıp fototerapi gördük.150 lira ona ödedik.bi rahatsızlığı olsa gene oraya giderim,benim dr aylin totan,çok ilgili ve bilgili bence.önceleri tereddüt ediyodum ama şimdi iiki ona gitmişim diyorum.tavsiye ederim..

Alarahan canım inan çok üzüldüm kelimelerle anlatamam üzüntümü.Tatlım lütfen kendini bırakma eğer bir kez normal yollarla hamile kaldıysan bir daha olur.Lütfen pes etttmee...
Ne diyeceğimi bilimiyorum yaa.ınan bana senin konumunda olan bir çok kişi sonunda çocuğunu kucağına aldılar. Sen yeterki inancını kaybetme. Arkadaşım bence öncelikle bir psikologa gidip yaşadığın olayların etkisinden kurtulman gerek. Çünkü biz bazen olumsuz düşüncelerimizin ve kaybetme korkumuzun esiri oluyoruz. Ve bundan kurtulmak için de psikolojik destek şart.Yani kaybetme korkusunu yenmen gerek... Belki haddim olmayarak bunları yazıyorum. Ama inan öyle olaylarla karşılaştımki bazen hiçbir sağlık problemi olamayan kişiler sırf beyninde yarattıkları ve inandıkları korkular yüzününden bebeğini kaybettiler,kendimize bile itiraf edemediğimiz korkularımız var kısacası. Öncelikle inanmak gerek arkadaşım lütfen kendini bırakma...

mumamu, düşüklerinin olduğu gebeliklerinde de mi Lütfü Bey'e gidiyordun yoksa sadece bu gebeliğinde mi başladın?
Siteden okuyorum, heparin kullanıp yine de düşük yaşayan arkadaşların bir kısmı da bu gebelikte yetmedi, sonraki gebelikte dozunu artıralım gibi denemelerin kurbanı oluyor. Zaten güç bela gebe kalabilmiştim. Bir daha olursa böyle bir deneme kurbanı olmam inşallah. Lütfü Bey bu açıdan da deneyimlidir değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…