Alet takılırkenmi sıkıntı cektin canım senGecen hafta ankaradaki duzen lab.cektirdm anetesiz ama beni doktr mahvetti bi saat yururken bile sizlandim sonuc cekemedim sizilarda yanima kar kaldi.Sonra aneztezi ile yaptirmaya karar verdim bi saat sonra aneztezi alarak yaptm ve bi gozumu actigimda hic acida yoktu ustelik cekilmis bitmis ben oyle gozlerimi actim.tavsiyem aneztezi ile yaptir derim.
Canim ne demek ..ben mutlu oldum yazdiklarini okuyunca biraz da olsa iyi gelmisim diye cunku ben de cok kotuydum o donem surekli aglardim, hiç iyi degildi ruh halim ve herseyi deniyodum bana da herkes stresi birak yoluna girer diyodu, tabi o da zor geliyordu çünkü unutabilnek dusunmemek mumkun degil... canimpolikistik overlilerde cok fazla hormon bozuklugu yoksa hamilelik gec oluyo biraz ama oluyo genelde..ben aylarca adet olmazdim bekarken de ewliyken de , o da aslinda sureci etkliyo yumurtlama olmuyo zamaninda dogal olarak bi ise yaramio o aylarda esinle birlesmek..daha neleer neleer ...rahim filmini cektir bakalim ona gore bi yol cizersin kendine, hayirlisi olsun insallahMaşallah rabbimin hikmeti cok büyük aslında o stres herseye zarar biliyorum ama işte ... ama bu sefer başka seylerle ilgilencem cıkarcam aklımdan bende 2 yıl olcak mayısda evleneli bu dönemde kimyasal gebelik gecirdim bi polikistik over dediler bi yok dediler hormonlara bakıldı defalarca derken multikistik yapılar var dediler tanı amaçlı kürtaj yaptılar simdide hsg cekilcek bakalım bugun adet kanamam var diye cekmedi doktorum persembeye erteledi hayırlı sağlıklıca bir atlatıyım inşallah rabbim kucagına hayırla almayı nasip etsin canım bana okadar güzel moral verdinki anlatamam allahım razı olsun senden evlatlarını size bagışlasın
İnşallah canım ya kendime söz verdim düşünmek yok ve moralimi yüksek tutcam diye inşallah başarırım rabbim şifa versin bana ve şifa dileyen tüm herkeseCanim ne demek ..ben mutlu oldum yazdiklarini okuyunca biraz da olsa iyi gelmisim diye cunku ben de cok kotuydum o donem surekli aglardim, hiç iyi degildi ruh halim ve herseyi deniyodum bana da herkes stresi birak yoluna girer diyodu, tabi o da zor geliyordu çünkü unutabilnek dusunmemek mumkun degil... canimpolikistik overlilerde cok fazla hormon bozuklugu yoksa hamilelik gec oluyo biraz ama oluyo genelde..ben aylarca adet olmazdim bekarken de ewliyken de , o da aslinda sureci etkliyo yumurtlama olmuyo zamaninda dogal olarak bi ise yaramio o aylarda esinle birlesmek..daha neleer neleer ...rahim filmini cektir bakalim ona gore bi yol cizersin kendine, hayirlisi olsun insallah
Canim cekildi mi hsg?nasi gecti ?İnşallah canım ya kendime söz verdim düşünmek yok ve moralimi yüksek tutcam diye inşallah başarırım rabbim şifa versin bana ve şifa dileyen tüm herkese
BugünÇektirdim canım çok şükür temiz cıktı tüplerim acıkmış binlerce kere şükür kısa sürdü fakat o spekulumu takarken agır birşey ya uyustu resmen birde ilacı verirken o agrıyla yanma hissi tansiyonum düştü atlattım çok şüküraklıma geldinCanim cekildi mi hsg?nasi gecti ?
Normalde alttan muayenede sıkıntı yaşamıyorum ama spekulum takılarak yapılan muayenelerden bahsediyosan o farklı tatlımkızlar bide birşey soracam alttan muayene olurken acı hissediyor musunuz ben ilk defa baktırdım çok canım yandı kıvrandım resmen ve sonrasında birkaç gün kan geldi normal mi bu
Yok normal muayeneydi ama çok canım yandı ilk olduğu için kan gelmiş olabilir sanırımNormalde alttan muayenede sıkıntı yaşamıyorum ama spekulum takılarak yapılan muayenelerden bahsediyosan o farklı tatlım
İlk defa oldugundandır tatlım kastıysan kendini birde insan isteristemez kasılıyoYok normal muayeneydi ama çok canım yandı ilk olduğu için kan gelmiş olabilir sanırım
Kivrandim resmen :) Dr de kızdı bende mi anormallik var acaba dedim :) sorun yok o zaman sağol canım rahatladimİlk defa oldugundandır tatlım kastıysan kendini birde insan isteristemez kasılıyo
Teşekkürler canım cektirdim dün benCankayadaki Düzen Lab.da cektirdim.
İnşallah tatlım ya cok saolIyi cnm temiz cikmasina sewindim..bundan sonra da iyi haberlerini aliriz insallah...
Canım bende lokman hekim etlikte cektirdim tüm gün yamazsın fiyat olarak ben anestezisiz çekildim ama anestezili 450 tl herhalde randevu alıyorsun evetMerhaba arkadaşlar, Lokman hekim de bana da doktor regl dönemi bitimi gel hsg çekelim dedi. HSG için önceden randevu almak gerekiyor mu anestezili ücreti ve süresi nedir, gidince bütün gün yatıyor muyuz hastane yatışı mı yapılıyor bilgisi olan var mı???
Rica ederim canım herşey gönlünce olsun gecmiş olsunçok teşekkür ederim
Teşekkürler canım cektirdim dün ben
Canim 220 ya da 250 di sanirim gecmis olsun hangi hoca cekicekAnestezi siz nekadara çektirdiniz acaba bende orada çektircem ama fiyat bilgim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?