Ankarada Hsg çektirenler

Alet takılırkenmi sıkıntı cektin canım sen

kızlar bide birşey soracam alttan muayene olurken acı hissediyor musunuz ben ilk defa baktırdım çok canım yandı kıvrandım resmen ve sonrasında birkaç gün kan geldi normal mi bu

Canim ne demek ..ben mutlu oldum yazdiklarini okuyunca biraz da olsa iyi gelmisim diye cunku ben de cok kotuydum o donem surekli aglardim, hiç iyi degildi ruh halim ve herseyi deniyodum bana da herkes stresi birak yoluna girer diyodu, tabi o da zor geliyordu çünkü unutabilnek dusunmemek mumkun degil... canimpolikistik overlilerde cok fazla hormon bozuklugu yoksa hamilelik gec oluyo biraz ama oluyo genelde..ben aylarca adet olmazdim bekarken de ewliyken de , o da aslinda sureci etkliyo yumurtlama olmuyo zamaninda dogal olarak bi ise yaramio o aylarda esinle birlesmek..daha neleer neleer ...rahim filmini cektir bakalim ona gore bi yol cizersin kendine, hayirlisi olsun insallah

İnşallah canım ya kendime söz verdim düşünmek yok ve moralimi yüksek tutcam diye inşallah başarırım rabbim şifa versin bana ve şifa dileyen tüm herkese

Canim cekildi mi hsg?nasi gecti ?
BugünÇektirdim canım çok şükür temiz cıktı tüplerim acıkmış binlerce kere şükür kısa sürdü fakat o spekulumu takarken agır birşey ya uyustu resmen birde ilacı verirken o agrıyla yanma hissi tansiyonum düştü atlattım çok şüküraklıma geldin

kızlar bide birşey soracam alttan muayene olurken acı hissediyor musunuz ben ilk defa baktırdım çok canım yandı kıvrandım resmen ve sonrasında birkaç gün kan geldi normal mi bu
Normalde alttan muayenede sıkıntı yaşamıyorum ama spekulum takılarak yapılan muayenelerden bahsediyosan o farklı tatlım

Normalde alttan muayenede sıkıntı yaşamıyorum ama spekulum takılarak yapılan muayenelerden bahsediyosan o farklı tatlım
Yok normal muayeneydi ama çok canım yandı ilk olduğu için kan gelmiş olabilir sanırım

Iyi cnm temiz cikmasina sewindim..bundan sonra da iyi haberlerini aliriz insallah...

Merhaba arkadaşlar, Lokman hekim de bana da doktor regl dönemi bitimi gel hsg çekelim dedi. HSG için önceden randevu almak gerekiyor mu anestezili ücreti ve süresi nedir, gidince bütün gün yatıyor muyuz hastane yatışı mı yapılıyor bilgisi olan var mı???

Canım bende lokman hekim etlikte cektirdim tüm gün yamazsın fiyat olarak ben anestezisiz çekildim ama anestezili 450 tl herhalde randevu alıyorsun evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…