RasK Her dua nasibine, her Nasip VAKTiNE esirdir.. Kayıtlı Üye 9 Nisan 2016 19 4 1 5 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyevremg #41 Zeyevremg .!.: Canim 220 ya da 250 di sanirim gecmis olsun hangi hoca cekicek Genişletmek için tıkla... Zahide hocaya gidiyorum sanırım o çekicek. Tatlı iyi bi hocaya benziyor umarım işindede iyidir. Sizin doktorunuz kimdi memnun musunuz?
Zeyevremg .!.: Canim 220 ya da 250 di sanirim gecmis olsun hangi hoca cekicek Genişletmek için tıkla... Zahide hocaya gidiyorum sanırım o çekicek. Tatlı iyi bi hocaya benziyor umarım işindede iyidir. Sizin doktorunuz kimdi memnun musunuz?
Zeyevremg Seni bekliyoruz miniğim Kayıtlı Üye 15 Mart 2016 271 431 103 5 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyevremg #42 RasK .!.: Zahide hocaya gidiyorum sanırım o çekicek. Tatlı iyi bi hocaya benziyor umarım işindede iyidir. Sizin doktorunuz kimdi memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben elif terzi hocaya gidiyorum memnunum yani
RasK .!.: Zahide hocaya gidiyorum sanırım o çekicek. Tatlı iyi bi hocaya benziyor umarım işindede iyidir. Sizin doktorunuz kimdi memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben elif terzi hocaya gidiyorum memnunum yani
C Certo88 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2017 411 738 103 25 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyevremg #43 Zeyevremg .!.: İlk defa oldugundandır tatlım kastıysan kendini birde insan isteristemez kasılıyo Genişletmek için tıkla... Tatlim baya bi gecmis ama hamilemisin bende hsg cekilicem
Zeyevremg .!.: İlk defa oldugundandır tatlım kastıysan kendini birde insan isteristemez kasılıyo Genişletmek için tıkla... Tatlim baya bi gecmis ama hamilemisin bende hsg cekilicem