- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
- Konu Sahibi kelebekli papatya
çok teşekkür ederim canım ben ocağa kadar bekleme kararı aldık eşimle ocakta kararlıyız şimdi benim memlekete gitme falan olacak nasipse aralık sonunda yolculuk etkilemesin dedik herkese sorar oldum sitede de çevremde de ilk aşılamada tuttu değil mi canım ?Biraz gecikmeli olmuş ama belki kararını verip tedaviye de başlamış olabilirsin. ben yinede yazayım . ben memnun kaldım ki ilk seferde çok şükür tuttu. ben diğer hastanelere de gittim ama annemin zoru ile bu hastaneye geldim. Diğer hastanelere gelen hasta sayısı ile bu hastaneye gelen hasta sayısı tahmin edersin ki karşılaştırılamaz. çok yoğun bir talep var ki bu da doktorların konularında biraz daha uzmanlaşmasını sağlıyor . en önemlisi de bence burada uygulanacak tedavi için gittiğin doktor karar verip başka bir uzmanlada görüşünü bahsedip onaylayarak uyguluyor . benim en çok bu hoşuma gitmişti. ama çalışan bayan için biraz zor bi süreç oluyor. 10 gün neredeyse ben bir fiil hastanede kaldım . o iki haftanın maaşını kesmislerdi şirket . neyseki kızımız bizimle de. gerisi o kadar önemli değil . bu arada ssk karşılıyor tedaviyi ancak iğneler ve ilaçlar için birde git gel masrafı 300 tl gibi bir masraf olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.