Ankara'da infertilite tedavisi

Biraz gecikmeli olmuş ama belki kararını verip tedaviye de başlamış olabilirsin. ben yinede yazayım . ben memnun kaldım ki ilk seferde çok şükür tuttu. ben diğer hastanelere de gittim ama annemin zoru ile bu hastaneye geldim. Diğer hastanelere gelen hasta sayısı ile bu hastaneye gelen hasta sayısı tahmin edersin ki karşılaştırılamaz. çok yoğun bir talep var ki bu da doktorların konularında biraz daha uzmanlaşmasını sağlıyor . en önemlisi de bence burada uygulanacak tedavi için gittiğin doktor karar verip başka bir uzmanlada görüşünü bahsedip onaylayarak uyguluyor . benim en çok bu hoşuma gitmişti. ama çalışan bayan için biraz zor bi süreç oluyor. 10 gün neredeyse ben bir fiil hastanede kaldım . o iki haftanın maaşını kesmislerdi şirket . neyseki kızımız bizimle de. gerisi o kadar önemli değil . bu arada ssk karşılıyor tedaviyi ancak iğneler ve ilaçlar için birde git gel masrafı 300 tl gibi bir masraf olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
çok teşekkür ederim canım ben ocağa kadar bekleme kararı aldık eşimle ocakta kararlıyız şimdi benim memlekete gitme falan olacak nasipse aralık sonunda yolculuk etkilemesin dedik herkese sorar oldum sitede de çevremde de ilk aşılamada tuttu değil mi canım ?

Ankarada devlete gidenler ya Zubeyde ya Zekaiye gidiyor sanırsam, ikisi de yoğundur bence, ama prosedür olarak farkı var mı bilmem. Siz ne zamandır gidiyorsunuz, işlemler nasıl ilerliyor?
Ben yeni basladim canim ignenin ucuncu gunundeyim. Butun tetkiklerim yapilmisti adetin ikinci gunu gittim konseye girdim. Sorun yok baslayabiliriz tedaviye dediler. Olaclarimi yazdilar raporumu cikardilar. Pazaryesi kontrole cagirdilar.

Merhaba anne adayları inş. Bende ankaradayim. Zekai Tahir e başlayacam. Adetim olmazsa aralık 3 te. Yazdıklarınızı baştan sonuna kadar okudum.hepinize hayirlisiyla gzl bir hamilelik diliyorum.nasip olsun tez zamanda.ilk kez gideceğim doktora anladigim kadarıyla adetin 2.yada 3 .günü gideyim ilk başta değil mi tahliller yapılsın.. yoksa adet olmadan mi gideyim.

Merhaba anne adayları inş. Bende ankaradayim. Zekai Tahir e başlayacam. Adetim olmazsa aralık 3 te. Yazdıklarınızı baştan sonuna kadar okudum.hepinize hayirlisiyla gzl bir hamilelik diliyorum.nasip olsun tez zamanda.ilk kez gideceğim doktora anladigim kadarıyla adetin 2.yada 3 .günü gideyim ilk başta değil mi tahliller yapılsın.. yoksa adet olmadan mi gideyim.
Evet canım adetin 2 ya da 3. günü gitsen daha iyi olur, hormon kan tahlili ile başlıyorlar, sonra smear, rahim filmi, eşinin semen analizi isterler, orda seni yönlendirirler zaten.
Ben ilk gittiğim zaman adetli olmadığım bir gün gitmiştim, smear alınmıştı, o zaman hastane yogun değildi, şimdilerde bayagi yoğun o yüzden adet olunca gel diyebilirler. En iyisi sen adetin 2.gunu git canım

Evet canım adetin 2 ya da 3. günü gitsen daha iyi olur, hormon kan tahlili ile başlıyorlar, sonra smear, rahim filmi, eşinin semen analizi isterler, orda seni yönlendirirler zaten.
Ben ilk gittiğim zaman adetli olmadığım bir gün gitmiştim, smear alınmıştı, o zaman hastane yogun değildi, şimdilerde bayagi yoğun o yüzden adet olunca gel diyebilirler. En iyisi sen adetin 2.gunu git canım
Allah senden razı olsun canım muradini versin.. çok sağol dediğin gbi yapayım

Buarada smear işlemi acısız degilmi bi aleti vajina içine surup doku ornegimj aliniyor

Ben şimdiden alayim randevu madem.araliga ins.gebe olurumda gerek kalmaz.yazdiklariniz kadarıyla doktor secemiyrm degilmi yada seciyorsam onerdiginz Dr var mi

Buarada smear işlemi acısız degilmi bi aleti vajina içine surup doku ornegimj aliniyor
Ne demek canım, ben de senin gibi sora sora gittim, sonuçta hepimiz aynı şeyi istemiyor muyuz :)) Nerdeyse aynı işlemler uygulanıyor. Inşallah isteyen herkes tez zamanda hamile kalır.
Smear testi da acısız kolay bir işlem. Spekulumu rahim ağzını kolay görüntülemek için yerleştiriyorlar, sonra da doku değil de doğal normal olan akıntı örneği alınıyor. Sadece korkmamak ve kasmamak lazım. Bazen bağıranlar oluyor ama benimki tamamen acısız olmuştu.

Ben şimdiden alayim randevu madem.araliga ins.gebe olurumda gerek kalmaz.yazdiklariniz kadarıyla doktor secemiyrm degilmi yada seciyorsam onerdiginz Dr var mi
Randevu almana gerek yok canım, Sabah 8 de gidersen biraz sıra bekleyip giriş yaptırırsın, sonra sekretere gidersen o seni dra yonlendiriyor. Dr seçemiyorsun maalesef, o günkü işlemine göre farklı drla görüşüyorsun.

Benim bir türlü baslayamadigim tedavi şimdide ocağa kaldı. Eşim tatil ayarlamış.tatilden sonra başlarız diyor hiç gitmk istemiyrm tatile bi an önce tahlilleri tedavime başlamak istiyorum offfffffffff

Benim bir türlü baslayamadigim tedavi şimdide ocağa kaldı. Eşim tatil ayarlamış.tatilden sonra başlarız diyor hiç gitmk istemiyrm tatile bi an önce tahlilleri tedavime başlamak istiyorum offfffffffff
Ne güzel canım, hiç okudun mu bilmiyorum ama tatil dönüşü hamile olduğunu öğrenen birçok insan var, o yüzden keyfini çıkar, rahatla, tedavileri çok düşünme sonrasında zaten her gün düşünmek zorunda kalıyorsun.
Kendimi de örnek verebilirim, o zamanlar bu kadar dusunmezdim tabi,tatilden gelince bir dra gideyim korunmadigim halde gebelik yok demiştim kendime. Ama tatilden geldikten 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim, maalesef uzun sürmedi düştü. Sonrasında 1 kere olduysa gene hamile olabilirim diye erteledim ama olmayınca tedavilere başladım, hala bekliyorum sabırsızlıkla...

Back
X