Ankara'da infertilite tedavisi

Ogretim uyesi farki yazin 2-3 ay mi ne yoktu cunku ismail hoca prof olana kadar almiycam demis. Bedavaydi. Parali yaptiranlara da 1800 yerine 1400du. Simdi sanirim artik prof oldu fark cikiyor. 3 seneyi doldurup gitmeniz lazim yoksa 1800 tl odersiniz su an. Doldurursaniz 400 tl. Siz bi arayin telefonu yazmistim yukarda belki 3 sene sayarlar simdiden.

Benim esim de ayniydi. Biz de asilama denedik once. Zaten gazide genelde 2 asilama sonra tup yapiyorlar. Asilamada ucret yok zaten. Sadece muayene ucreti 122 tl. O da 15 gun surer.

amin canım inşallah.Çok sağol içümü rahatlattın .Eşim şimdilik tüp bebeğe sıcak bakmıyor .önce aşılama yapcaz inşallah.

Merhaba canım, nasılsın nasıl gidiyor? Artık başlasam mı diyorum ben, ramazan bitti, tatil bitti, bayramlar bitti, bebekler yok daha
Başla canım tabiki.. bende aynı bildiğin gbi. Hastane mi değiştirsen acaba yaa.benim bata8 gün var ama salı günü başkent univ.randevu aldım bende başlayacam artık son sürat inşallah

Yeni baslayanlar icin gazi universitesini tavsiye ediyorum. Detayli bilgi verebilirim.
Hayırlı olsun hamileliğin güzel ilerler inşallah. Başkent univ.hastanesi için randevu aldım bende bakalım.surec nasıl ilerliyor orada bilmiyordum hiç ne ücretli ne ücretsiz bakalim

Hayırlı olsun hamileliğin güzel ilerler inşallah. Başkent univ.hastanesi için randevu aldım bende bakalım.surec nasıl ilerliyor orada bilmiyordum hiç ne ücretli ne ücretsiz bakalim

Ben siddetle gaziyi tavsiye ediyorum:) para verseler bu kadar reklam yapmam ama ordan herkes cok memnun. Hem de fiyat olarak cok farkediyor. Baskent paralidir yani en az 3-5 bin. Cok tesekkur ederim rabbim sana da nasip etsin.

400 tl ogretim uyesi farkidir. Onu odersiniz sadece. Normalde 1400 tup bebek arti 400 hoca parasi 1800 oluyo ama siz 3 senelik evliyseniz 400 ogr uyesi odersiniz sadece.

ismail güler hocayi öneriosun.dimi bende 1 yil once gttim ismail hocaya yapamdi asilama ama.smdi tabi.prof oldu bi onda deneyim.sansimi canim songul hemsireyi falan taniyorum.pek 3 kez asilama oldum.gazide mesut hoca ve ismail hocaya

Başla canım tabiki.. bende aynı bildiğin gbi. Hastane mi değiştirsen acaba yaa.benim bata8 gün var ama salı günü başkent univ.randevu aldım bende başlayacam artık son sürat inşallah
EVET canım, Başkenti çok beğeniyorlar, bir git görüş bakalım, sonra bize de anlatırsın. En önemlisi çabuk sonuç alırsın İnşallah :)

Ben siddetle gaziyi tavsiye ediyorum:) para verseler bu kadar reklam yapmam ama ordan herkes cok memnun. Hem de fiyat olarak cok farkediyor. Baskent paralidir yani en az 3-5 bin. Cok tesekkur ederim rabbim sana da nasip etsin.
MERHABA CANIM, sen direkt tüp bebek mi yaptırdın yoksa öncesinde aşılama oldu mu? Ben 3 kez aşılama yaptırdım Zekai Tahirde. Şimdi yine oraya devam edecektim ama senin yazıyı gördüm. Sormak istediğim şu, 1. Gazide tahlilleri kendileri yapıyor mu, kan, smear, rahim filmi? Ücretleri nasıl? Ben yaptıralı 1 seneyi geçti çünkü, tekrar isteyebilirler.
2. Tüp bebek bölümü ayrı mı? Hastanede kendileri yönlendiriyor mu, yoksa kendimiz istediğimiz bölüme mi gidiyoruz?

Tahlil kendi yapio bedava. Tup bebek bolumune gideceksin sen direkt 2. Katta. Kadin dogum 9.katta.
Muayene 122 tl. Bi sefer veriyosun genelde.
Tup bebek 1400-1800 aradaki 400 hoca parasi. Eger 3 seneden fazladir evliysen sadece 400u oduyosun.
Baska hicbir seye para vermiyosun.
Reglin 2.gunu git direkt sabah 7:45te adini listeye yaz baslasin islemler. Ama direkt tup yapmayabilir cunku duruma gore once iki asilama yapiyo. Ben 2 asilamadan sonra tupe gectim. Asilamayla tutmaz diyip direkt tupe gecen de duydum. Bana her seyi sorabilirsin cnm. Gidip de pisman olan yok bunu bil.

Bende de zUbeyde hanımda direkt tüp e geçildi . Eğer bayanda yumurta rezervi az ya da erkekte sperm sayisi ,hareketliligi sıkıntılı ise direkt tüp e gecebiliyorlar. Biz asilama diye gittik ama sperm azlığı sebebiyle hiç asilama olmadan tüp bebeğe başladık . Tahliller vs De yine devlet hastahanesi olduğu içn ücretsiz . Benim şartlar sağlandığı için de zaten raporlu yum .

merhaba ben de gaziye gitmeyi düşünüyorum, adetin ikinci günü gitmemizin sebebi kan almaları için mi? bir de rapor için neler istiyorlar? benim esimde sperm tablosu cok kötü, aşılama olmayacak sekilde, bende bir sikinti yok, bu durumda hemen tüpe geçermiyiz acaba orada

Evet kan vermek icin. Rapor icin nufustan kayit ornegi aliosunuz esinizinkini de kimlikle siz alirsiniz. Ama ilk gittiginizde istemiyolar. Esiniz de gidiyo reglin ikinci gunu. Sadece 122 tl oduyosunuz. Sonuclar cikinca ogleden sonra muayene oluosunuz ultrasonla. Hemen tedaviye baslarlar. Hemsireler cok ilgileniyo ozel gibi. Cok tatli dilliler.

saol canim, sizde ne sıkıntı vardı, biz gecen ay özelde bir tüp denedik ama kimyasal gebelik oldu. Bu sefer rapor cikarttirmayi düşünüyorum bakalim

saol canim, sizde ne sıkıntı vardı, biz gecen ay özelde bir tüp denedik ama kimyasal gebelik oldu. Bu sefer rapor cikarttirmayi düşünüyorum bakalim
Hicbir sorun yok sebepsiz infertilite. Rapor hemen ayni gun cikar ilaclari da indirimli aliyosun iste. Tup bebek parasinin odemesi zaten yumurta toplama gunu falan oluyor en son. Rapor olursa sadece hoca parasini odersin tabii.

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim devlet hastanesinde yada üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptirabiliyormuyuz

Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben 23 yaşındayım 2 yıllık evliyim devlet hastanesinde yada üniversite hastanelerinde tüp bebek yaptirabiliyormuyuz
Evet ama devlet 3 yillik evlilikten sonra karsiliyor. Ankaradaysaniz gazinin ucretli 1800 tl mesela. Her universite ve hastane farkli. Hangi sehirdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…