- 15 Mart 2016
- 284
- 113
- 103
- 34
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Amin canım, ne zamandır gidiyorsun bu hastaneye ve gittiğin ilk hastane mi? Neden aşılama yapıldı yani sebebiniz neydi acaba?selam kızlar bnde zekaı tahıre gııdyorum tedavı ıcın.. bı arkadas orda ılk asılaması ttmus ne guzel.. bnmde ocakta bı asılamam oldu ttmadı bayram sonu ıkncısı ıcın gtcez ksmet olrsa. cok zor oluyo gıdt gel uzak bıde streslı oluyo hastane ıslerı ama napalmm allahn takdırı böyleymıs olana kadr urascaz galıba.. rabbm ısteyen bkleyen herkese nasıp etsn ısa zamanda.. aminnn
Amin canım, ne zamandır gidiyorsun bu hastaneye ve gittiğin ilk hastane mi? Neden aşılama yapıldı yani sebebiniz neydi acaba?
Anladım canım, teşekkür ederim. Bu süreçler biraz uzun galiba, tahlil, sonuç, film derken... Bu ay hormon testlerimi yaptırdım sadece, 21.gün de çağırdı. bir sonraki ay hcg, yani 2 ay sonra teşhis konulacak ve nasıl tedavi olacağım belli olacak gibi.7 8 ay oldu cnm ama devamlı gtmedım gecen senenınn sonnda basladım ıkı ay snra falan ocakta bıtane asılamam oldu ama o surece kadr bıcok kezgıdıp geldm tm tahhler fılmler hormonlar hepsıne bakıldı.. ılk asılmam klomen hapla oldu ve ttmadı.. snra esım amelıyat oldu subatta ara vermk zornda kaldık.. belrlı bı sorun cıkmadı aslnda benm fsh hormonum bıraz yuksek cıktı bskda bsey cıkmadı.. sebepsız ınfertlıte dıye bseyde var.. allah nasp etmedkten snra tıpta bır sebep bulamıyor yanı.. ılk hastanemdeı dogum uzerıne oldugu ıcın terch ettm ya buraı ya zubeyde hanm olcaktı sansa burayı sectım.. bayromsunu tekrar gtcem bakalm ne olck..
Anladım canım, teşekkür ederim. Bu süreçler biraz uzun galiba, tahlil, sonuç, film derken... Bu ay hormon testlerimi yaptırdım sadece, 21.gün de çağırdı. bir sonraki ay hcg, yani 2 ay sonra teşhis konulacak ve nasıl tedavi olacağım belli olacak gibi.
Canım merhabalar. Rabbim işinizi rast getirsin bu tedavi sürecinde inşallahh. Öncelikle hangi hastanede tedaviniz devam ediyor ve tedavi süreci nası başladı ve devam ediyor ? Yani ilk başta klomen ve çatlatma iğnesi kullanmadan mı aşılamaya karar veriyor doktorlar direk? Hanni sitede okudum ben bikaç ay sadce kkomen ve çat.iğnesi deneyip sınra aşıkamaya geçiliyomuş ama doktora gidip ben direk aşılama istiyorum diyebiliniyo muu??Arkadaslar merhaba sormak istediğiniz soru olursa bildiklerimi cevapliyabilirim bende tedavi görüyorum
Ay maşşallah canım allahım esirgesin bebeğini de seni de. Tüp bebek tedavisiyle mi oldu bebişin? Başka probleminiz var mıydı ?Evleneli bir yıl oldu ve çocuğumuz olmadı. Uzun araştırmalarımız sonucu turgut özal hastanesi tüp bebek bölümü docent doktor zehra candan iltemur hocamıza muayeneye gittik. Yapılan tetkikler sonucu eşimin sperm hareketliliğinin hiç olmadığı ve sayının 3 milyon olduğu belirlendi. Hemen zaman kaybetmeden tedaviye başladık. İnsan psikolojisi çoğu zaman kaldırmasa da eşim ve candan hocamızın olumlu enerjileri ile çatlatma ve transfer sürecini başarı ile atlattık şu an 2 aylık hamileyim çok teşekkür ederim turgut özal hastanesi ve allah razı olsun Candan hocam ve ilknur ve merve hemşireler.
Aynen ilk denememizde rabbim nasip etti çok şükür candan hocamızın da vesilesi ileAy maşşallah canım allahım esirgesin bebeğini de seni de. Tüp bebek tedavisiyle mi oldu bebişin? Başka probleminiz var mıydı ?
Tebrik ederim canım, Allah bebeğinin sağlıklı dünyaya gelmesini nasip etsin . Ne güzel oldu yazdığın fikir edinmiş olduk.Evleneli bir yıl oldu ve çocuğumuz olmadı. Uzun araştırmalarımız sonucu turgut özal hastanesi tüp bebek bölümü docent doktor zehra candan iltemur hocamıza muayeneye gittik. Yapılan tetkikler sonucu eşimin sperm hareketliliğinin hiç olmadığı ve sayının 3 milyon olduğu belirlendi. Hemen zaman kaybetmeden tedaviye başladık. İnsan psikolojisi çoğu zaman kaldırmasa da eşim ve candan hocamızın olumlu enerjileri ile çatlatma ve transfer sürecini başarı ile atlattık şu an 2 aylık hamileyim çok teşekkür ederim turgut özal hastanesi ve allah razı olsun Candan hocam ve ilknur ve merve hemşireler.
Merhaba canım, senin gerçekten uzun sürmüş, gerçi ben de 3-4 aydır sadece tahliller ile uğraşıyorum. Bitmedi de henüz. O yüzden bir fikrim yok hastane hakkında. Daha ilk hastanem gittiğim. Umarim son olur :)) Herkesin hikayesi, sorunu ve sonucu değişiyor sonuçta.Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 2.5 sene ben de zekai tahirde tedavi gördüm. 3 aşılama, 1 tup bebek, 1 operatif(anestezili) histerrskopi(poliplerim alındı) sonucu maalesef elim bos döndüm o hastaneden.
Hem olumlu hem olumsuz şeyler yaşadım ben orada. Cok kalabalık bir kere. Özellikle pazartesi ve cumalari koyun sürüsü gibi ultrason sıraları bekledim.. Çok sistematik bu yüzden de belki hiçbir doktorla adamakıllı sohbet edip sorunum nedir ne yapılabilir konusamadim bile..
8 kişi ayni gün tüp bebek transferi olduk sadece 1 tanesinin pozitif oldu maalesef.. Tüp bebek yapıldığı gece hastanede kalırken odama sabaha kadar inleyen bir hasta koydular. Sabaha kadar uyuyamadim. Gecenin 12sinde kadinin kaynanasi odaya soğanlı köfte durum bile getirdi :)) okadar cok stres oldum ki, tutması mucize olurdu sanırım:)
Guzel yanları da var tabi ki. Hicbirisinin para derdi yok sonuçta ve tedavi tetkiklerin hicbirisi para amacı gutmuyor ve bunu da boşa yaptim demiyorsunuz. Pekcok vakayla karşılaştıkları için artık uzmanlasmislar. Fakat kalabalık olması herşeyi bitiriyor ışte..
Size tavsiyem, eğer yaşınız geciyor ve biran önce sonuc almak istiyorsanız başka bir hastaneye gidin derim.. Zamanınız varsa gayet gidilebilir bir hastane..
Merhaba canım, nasılsın? Yine aşılama mı olacak sizin? Bir şey soracağım canım, bana ilaçlı hcg için randevu almamı söyledi dr. Sekreter de adetin ilk gunu ara dedi. Şimdi ben arayınca gün verecek ve ben o gün gidecek miyim, yani önceden bir hazırlık yapmam gerekiyor mu? Sonrasında da çıkıp gidecek miyim, Dr . a önce mi sonra mı uğrayacağım?Arkadaslar merhaba sormak istediğiniz soru olursa bildiklerimi cevapliyabilirim bende tedavi görüyorum
hangi hastanede aşılama oldun canım?Arkadaslar merhaba sormak istediğiniz soru olursa bildiklerimi cevapliyabilirim bende tedavi görüyorum
ayy canım, hayırlı olsun, inşallah güzel sevindirici sonuç alırsın :)Canm ben aşılama oldm bugün 10.gündeyim bekliyorm büyük doğumdan bahsediyorsan regl olunca aricaksin onlar bittikten bi kaç gün sonra için randevu vercekler sana dediler mi bidaha adetine ara diye infertilite Sekreterine cikicaksn o ilaç vericek antibiyotik ve ağrı kesici gerekeni solucek canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?