Ankara'da infertilite tedavisi

İnşallah canmmmm benim randevu verdiği gün saatine söyler gelceksin öğün ilaçlarda alıp hangi cekinirsin

İnşallah canmmmm benim randevu verdiği gün saatine söyler gelceksin öğün ilaçlarda alıp hangi cekinirsin
Sonuc belli oldu mu asilamanda? Hangi doktorlar var suan? Ben en cok erkek bi hoca vardi yesilcam artistleri gibi ondan memnundum bir de kendisi de tedavi görmüş bir bayan vardi asistN değil hocaydi

Bgun test yaptm asilamanin 13.günü silik cikti ama baya belli yarın tekrar yapıp cuma günü kan vercem bu ay aşılama için çatlatma iğnemi ömer hoca saolsun Allah razı olsn ondan 24 saat sonra asilamami yaptı tek farklılık o ve tuttu gibi görünüyo Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatlisinden versin ınsallah dualarmdasiniz

Hadi gozun aydin Allah hayirli ugurlu eylesin.
Evet dedigim hoca omer hocaydi cok iyi,cok sakin naif bir insan.

Ayyy ne güzel :)) Tebrik ederim, teşekkür ederim hem, Inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım. Senin için çok memnun oldum, ben de bir an önce tedaviye başlayasım geldi :)

Kizllaaarrrrr yardiimmmm...
Bende zekai tahir burak hastanesinde tedavi görüyorum kasım 2015 den beri gidip geliyorum testler tahliller derken sonunda geçen ay hepsini tamamladık çok şükür. Bende bi sıkıntı yok eşimin spermlerinde ölü sayısı çok canlilarinda hizi olmasi gerekenden yavaş dendi aşılama önerdi. Klomen kullanmaya başladım dün. 5 gün günde 1 tane kullan dedi 20 Sinde kontrol gel dedi ilacı 5 gün kullanicam sonra 5 gün daha bekleyip kontrole gidicem sizede öyle mi yaptılar merak ettim ben aşılama yaptiranlardan ilacı biter bitmez hastaneye yumurta takibine gittiklerini duydum. Bende şimdi acaba geç kalırmıyım diye korkuyorum bana yardım edin lutfen çok sikintiliyim. Bu arada ömer Hamit yumuşak mükemmel bir doktor tavsiye ederim

Ayyyy bide yazmayı unuttum dün adetimin üçüncü günüydü ultrasonla baktılar sağ over4af sol over4_5af bu nedemek iyimi kötü mü anlamadım doktorada soramadım bilen varmı???

Ayyyy bide yazmayı unuttum dün adetimin üçüncü günüydü ultrasonla baktılar sağ over4af sol over4_5af bu nedemek iyimi kötü mü anlamadım doktorada soramadım bilen varmı???
Normal demek biliyorum canm ben.bende yeni hamisim Allah nasip ederse tabii ömer hoca ayarları saatini çok şükür Rabbim de vesile etti tuttu darısı tüm istyenlere ınsalalh

Bende zekai tahir burakta aşılama ile hamile kaldım. Toplm 3 yumurtan varmış, solda 4 mm bir adet sağda 4 ve 5 mm lik iki tane demek. İlaç ile onu büyütüp geliştirecekler. Bazılarına senin gibi sadece klomen ile başlıyorlar. Bende mesela yumurta büyütücü iğne ile beraber yumurta kontrolü yapmışlardı. Rabbim inşallah hayırlısı ile hamile kalıp yavrunu kucağına almayı nasip eder.

Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Rabbim evladını hayırla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Bugün hastaneye gittim 2 yumurtam var 17mm ve 10mm sol tarafta. Sağ tarafta yok 25mm kist oluşmuş. Neyse hayırlısı bu aksam 19 da catlatma iğnesi vurucam cuma gunu aşılama yapılacak inşallah sonucu burda bildiririm hamilelerin duası kabul olur sende dua istesem olurmu.

Normal demek biliyorum canm ben.bende yeni hamisim Allah nasip ederse tabii ömer hoca ayarları saatini çok şükür Rabbim de vesile etti tuttu darısı tüm istyenlere ınsalalh

Ne güzel Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benimde asilamam cuma günü olacak inşallah. Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için

Ne güzel Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benimde asilamam cuma günü olacak inşallah. Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için
Rca ederim canm tabii ne demek inşallah seninde saglikla tutar bebisin sana.ben Şubat ayında klomenle denedim tutmadı.bu sefer iğneye geçmiştik ilkinde tuttu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…