- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Zekai tahir burak Hastanesihangi hastanede aşılama oldun canım?
İnşallah canmmmm benim randevu verdiği gün saatine söyler gelceksin öğün ilaçlarda alıp hangi cekinirsinayy canım, hayırlı olsun, inşallah güzel sevindirici sonuç alırsın :)
Ama ben yine anlamadım, evet regl olunca randevu için ara dedi, hsg rahim filmi için. Ben arayacağım, randevumu alacağım, o gün direkt film cektirmeye mi gideceğim yoksa daha önceden gidip sekreter ile görüşecek ilaçları alacak mıyım? bir de bu film hastanenin neresinde çekiliyor? girişteki ultrason yerini zor bulduğum için soruyorum kusura bakma lütfen.
Sonuc belli oldu mu asilamanda? Hangi doktorlar var suan? Ben en cok erkek bi hoca vardi yesilcam artistleri gibi ondan memnundum bir de kendisi de tedavi görmüş bir bayan vardi asistN değil hocaydiİnşallah canmmmm benim randevu verdiği gün saatine söyler gelceksin öğün ilaçlarda alıp hangi cekinirsin
Hadi gozun aydin Allah hayirli ugurlu eylesin.Bgun test yaptm asilamanin 13.günü silik cikti ama baya belli yarın tekrar yapıp cuma günü kan vercem bu ay aşılama için çatlatma iğnemi ömer hoca saolsun Allah razı olsn ondan 24 saat sonra asilamami yaptı tek farklılık o ve tuttu gibi görünüyo Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatlisinden versin ınsallah dualarmdasiniz
Allah razı olsun canm benm saolsun hocamdanda bugün kan verdim 113 cikti çok sukurHadi gozun aydin Allah hayirli ugurlu eylesin.
Evet dedigim hoca omer hocaydi cok iyi,cok sakin naif bir insan.
Masallahh yaa Allah kat kat artirsin darısı da dileyen herkese hayirlisiylaaAllah razı olsun canm benm saolsun hocamdanda bugün kan verdim 113 cikti çok sukur
Ayyy ne güzel :)) Tebrik ederim, teşekkür ederim hem, Inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım. Senin için çok memnun oldum, ben de bir an önce tedaviye başlayasım geldi :)Bgun test yaptm asilamanin 13.günü silik cikti ama baya belli yarın tekrar yapıp cuma günü kan vercem bu ay aşılama için çatlatma iğnemi ömer hoca saolsun Allah razı olsn ondan 24 saat sonra asilamami yaptı tek farklılık o ve tuttu gibi görünüyo Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatlisinden versin ınsallah dualarmdasiniz
Normalde duzenlimidir canmBaşlayacağım da, randevu için regl olmayı bekliyorum, günüm geçti olmuyorum, evde test yaptım negatif.
Normal demek biliyorum canm ben.bende yeni hamisim Allah nasip ederse tabii ömer hoca ayarları saatini çok şükür Rabbim de vesile etti tuttu darısı tüm istyenlere ınsalalhAyyyy bide yazmayı unuttum dün adetimin üçüncü günüydü ultrasonla baktılar sağ over4af sol over4_5af bu nedemek iyimi kötü mü anlamadım doktorada soramadım bilen varmı???
Bende zekai tahir burakta aşılama ile hamile kaldım. Toplm 3 yumurtan varmış, solda 4 mm bir adet sağda 4 ve 5 mm lik iki tane demek. İlaç ile onu büyütüp geliştirecekler. Bazılarına senin gibi sadece klomen ile başlıyorlar. Bende mesela yumurta büyütücü iğne ile beraber yumurta kontrolü yapmışlardı. Rabbim inşallah hayırlısı ile hamile kalıp yavrunu kucağına almayı nasip eder.Ayyyy bide yazmayı unuttum dün adetimin üçüncü günüydü ultrasonla baktılar sağ over4af sol over4_5af bu nedemek iyimi kötü mü anlamadım doktorada soramadım bilen varmı???
Bende zekai tahir burakta aşılama ile hamile kaldım. Toplm 3 yumurtan varmış, solda 4 mm bir adet sağda 4 ve 5 mm lik iki tane demek. İlaç ile onu büyütüp geliştirecekler. Bazılarına senin gibi sadece klomen ile başlıyorlar. Bende mesela yumurta büyütücü iğne ile beraber yumurta kontrolü yapmışlardı. Rabbim inşallah hayırlısı ile hamile kalıp yavrunu kucağına almayı nasip eder
Normal demek biliyorum canm ben.bende yeni hamisim Allah nasip ederse tabii ömer hoca ayarları saatini çok şükür Rabbim de vesile etti tuttu darısı tüm istyenlere ınsalalh
Rca ederim canm tabii ne demek inşallah seninde saglikla tutar bebisin sana.ben Şubat ayında klomenle denedim tutmadı.bu sefer iğneye geçmiştik ilkinde tuttu çok şükürNe güzel Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benimde asilamam cuma günü olacak inşallah. Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?