- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi kelebekli papatya
-
Ne güzel Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Benimde asilamam cuma günü olacak inşallah. Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için
cnm sen zekaı tahıremı gııdyodun bnmı yanls hatrlıyoru
Canım etlige gidersen butün testlerin tekrarlanacak ben araştırdım. Zekai tahirde hsg için randevu alamamıştım etlikte çektirmek istedim hsg bile cekmediler tedaviye en baştan bizimle başlamanız gerekiyo testler tekrarlanacakmış. Hsg yi bile çekmeyen asilamayi hiç yapmaz testleri tekrarlamadan.bnde yarn adet olrsam ıkncı asılama ıcın gtcem bda ttmazsa etlıge gıdıyım dıyorum bde ama nasıl olckonca test yapdı orda bıdamı ıstıcekler yksa brdakı testlerı alaılecekmıyım
Cam
Canım etlige gidersen butün testlerin tekrarlanacak ben araştırdım. Zekai tahirde hsg için randevu alamamıştım etlikte çektirmek istedim hsg bile cekmediler tedaviye en baştan bizimle başlamanız gerekiyo testler tekrarlanacakmış. Hsg yi bile çekmeyen asilamayi hiç yapmaz testleri tekrarlamadan.
Cam
Canım etlige gidersen butün testlerin tekrarlanacak ben araştırdım. Zekai tahirde hsg için randevu alamamıştım etlikte çektirmek istedim hsg bile cekmediler tedaviye en baştan bizimle başlamanız gerekiyo testler tekrarlanacakmış. Hsg yi bile çekmeyen asilamayi hiç yapmaz testleri tekrarlamadan.
Arkadaslar zekai tahir kalabalık ama infertilite de en iyi devlet hastanesi bence burda devam edin
Merhaba canım, adet döngüm tam düzenli sayılmaz, 28-33 gün arası, dr iyi demişti. Ben de ortalama 30 güne göre hesap yapıyorum, adet oldum bu ay ama hsg için arayamadım hastaneyi, cenazemiz vardı, ağustosa kaldı maalesefNormalde duzenlimidir canm
Canım hsg için neden randevu alamadın? Ben de tahlilleri tamamladım, bir hsg kaldı o yüzden merak ediyorum.Cam
Sanırım adet başlangıcı, benimki ilk gün o şekilde olur çünkü. Yerleşme kanaması herkeste olmaz, olursa da adete 1 hafta kala olur diye biliyorum. Tabi bu sadece düşüncelerim :)kzlar bı sorum olacakk... adetım dundu ve adet olmadım.. az öncede cok haff acık pembe lenelenmem oldu bı damla falan.. yerlesme kanaması bu sekıldemı oluyor bılgısı olan varmı.. adet sancım yok. ck haff sancım vardı 2 3 gndr gelp gıden
Sanırım adet başlangıcı, benimki ilk gün o şekilde olur çünkü. Yerleşme kanaması herkeste olmaz, olursa da adete 1 hafta kala olur diye biliyorum. Tabi bu sadece düşüncelerim :)
Canım hsg için neden randevu alamadın? Ben de tahlilleri tamamladım, bir hsg kaldı o yüzden merak ediyorum.
Canım ben de çok merak ediyorum o haataneyi. Genelde çok pis doktor ve hemşirelerin kötü ve ilgisiz davrandığı söyleniyor. Sen bana anlatabilir misin o hastaneye ilk başlıcağın andan itibaren neler yapmak gerektiğini ?????Bende zekai tahir e gdiyorum. Aslinda muamele olarak hic sikayetci degilim. Hatta cok olumlu hemsiresinden doktoruna kadar hatta danisma si bile nihal hanim a sevgiler burdan. Lakin mesai saati bitsin diye acele etme huylari var hepsinin. Sabah 10.30 a kadar hersey hiphizli isliyor. Sonra orada takiliyor.herkes sallamaya sagda solda oyalanmaya basliyor. Sen peslerinden kosuyorsun. Ha ama kosarken bi olmsuzluk yasamiyosun insan gibi davraniyorlar sagolsunlar. 2. Asilamam olacakti. Ve cuma gunu yine saat 11 de catlatma ignemi yazsin diye doktor pesinde kosuyorum. Sagolsun sistemdeki soruna ragmen ugrasti yazdi. Sagolsun diyorum ama oglen arasina 30 dakika var fakat herkes firrrrr ortada yok.. Aceleden kagida tarihleride yazmadi. Bende kafam daldi cuma aksam catlatma ignemi yaptirdim. Ta ki cmt sabah aglayarak uyandim.daha yeni farketmistim cunku hatami. Yani pazar asilama yapilmasi imkansiz oldgndan bir asilama maceram daha sona erdi. Bizde 36 saat sonra iliski denedik. Hastane ilk asilamada ince ince yazdi bana ne yapacagmi... Ama bunda salladi.. Buda sonuc.. Cmt boyunca agladim.... Allah m nasip et yawrumuzu artik hayir ile
Aşılamanızı ne zaman oldunuz peki ? Bide benim temizlik takıntım hatsafada temiz mi hastane ? Hsg yi de anestezili mi çektiler baya acı oluyomuş kk dan öğrendiğim kadarıyla..Kizlar bende zekai tahirde tedavi oluyorum. Çok ama çok memnunum. Sekreterlik te nihal abla var mükemmel bi insan onu çok seviyorum aşılama yapilacagı gun okadar heycanliydim ki nihal abla bisey söyledi tam 5. Defada anladım 5 kere de hiç bıkmadan tekrar tekrar söyledi tane tane Allah razı olsun . Doktorların hepsi ayri ayri çok iyiler. Çok anlayışlılar. Omer hamit yumusak benim favori doktorum cok iyi bi doktor.
Benim hsg filan biraz sıkıntılı oldu 2 kere çekilmek zorunda kaldım. Bide arkasından ofis ama ordaki doktorlarda çok iyiler çok anlayışlılar. Korkunu da heyecanınıda anlayışla karşılayabiliyorlar. Bence infertilite de Ankara nın en iyisi hastanesi. İnşallah doğum bölümü nu de tecrübe edebiliriz.
Bunda da bir hayır vardır canım, olumlu şeyler düşün ki herşey iyi gitsin :)Bende zekai tahir e gdiyorum. Aslinda muamele olarak hic sikayetci degilim. Hatta cok olumlu hemsiresinden doktoruna kadar hatta danisma si bile nihal hanim a sevgiler burdan. Lakin mesai saati bitsin diye acele etme huylari var hepsinin. Sabah 10.30 a kadar hersey hiphizli isliyor. Sonra orada takiliyor.herkes sallamaya sagda solda oyalanmaya basliyor. Sen peslerinden kosuyorsun. Ha ama kosarken bi olmsuzluk yasamiyosun insan gibi davraniyorlar sagolsunlar. 2. Asilamam olacakti. Ve cuma gunu yine saat 11 de catlatma ignemi yazsin diye doktor pesinde kosuyorum. Sagolsun sistemdeki soruna ragmen ugrasti yazdi. Sagolsun diyorum ama oglen arasina 30 dakika var fakat herkes firrrrr ortada yok.. Aceleden kagida tarihleride yazmadi. Bende kafam daldi cuma aksam catlatma ignemi yaptirdim. Ta ki cmt sabah aglayarak uyandim.daha yeni farketmistim cunku hatami. Yani pazar asilama yapilmasi imkansiz oldgndan bir asilama maceram daha sona erdi. Bizde 36 saat sonra iliski denedik. Hastane ilk asilamada ince ince yazdi bana ne yapacagmi... Ama bunda salladi.. Buda sonuc.. Cmt boyunca agladim.... Allah m nasip et yawrumuzu artik hayir ile
Sonra başka yerde mi çektirdin? Ne yaptın nasıl oldu canım, bana sadece adetin ilk gunu ara dediler o yüzden nerde, nasıl olacak hiçbir bilgim yok, hem heyecan hem korku da var, kafam da karışıkÇok doluydu oyuzden alamamıştım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?