Ankara'da infertilite tedavisi

Ayy canim aynı dertten muzdaribiz benimde kilo problemim var her gittiğim doktor kilo ver diyo sanki oturmuslar hep birlikte benim kilo problemim üzerine toplantı yapmışlar :KK67: :rolleyes: ama görünen köy uzak degil tabi...
Ama çok güzel ilgileniyolar şahsen ben çok memnunum asla hastanemi degistirmeyi düşünmedim. Eşini bi aşılama yapılacağı gün cagiriyolar daha önce bi işi yok sen hallediyosun herseyi
ahh ahh bu kilolar başımıza bela..ben de dikkat etmeye başladım iyice sıkıldım çünkü ...

Canim nasılsın ben hastalandim bu seferde olmadı nasip değilmiş bundada vardır bir hayır. İnşallah senin ki tutar dua edicem senin icin :dua:
Ayyy canım benim, elbette ki vardır bir hayır, ben de her adetimde öyle diyorum da, bazen zor geliyor, gücüm bitiyor gibi. Ama sonra toparlanıyordum, böylelikle bu aşamaya gelebildim sizin sayenizde. Allah razı olsun, ben de senin için dua eder hayırlısını isterim.
Progesteron değerini ölçtürüyor muydun sen de?

Ayyy canım benim, elbette ki vardır bir hayır, ben de her adetimde öyle diyorum da, bazen zor geliyor, gücüm bitiyor gibi. Ama sonra toparlanıyordum, böylelikle bu aşamaya gelebildim sizin sayenizde. Allah razı olsun, ben de senin için dua eder hayırlısını isterim.
Progesteron değerini ölçtürüyor muydun sen de?

İkinci aşılama da ölçtürmüştum canım nasilamanın 7. Günü.
Iyi çıkmıştı. Doktor sonucun cok güzel adetin geçerse hemencecik gel demişti ama...
Neyse hayırlısı olsun bakalım. Bizimde vardır elbet bi zamanımız

İkinci aşılama da ölçtürmüştum canım nasilamanın 7. Günü.
Iyi çıkmıştı. Doktor sonucun cok güzel adetin geçerse hemencecik gel demişti ama...
Neyse hayırlısı olsun bakalım. Bizimde vardır elbet bi zamanımız
Benim de aşılamanın 4. günü 11 çıktı, nette baktım yeterli diyor. Daha önce siklusun 21. günü 5,65 çıkmıştı.
Canım senin 3 aşılama oldu ya, şimdi ne yapacaklar, gittin mi tekrar?

Benim de aşılamanın 4. günü 11 çıktı, nette baktım yeterli diyor. Daha önce siklusun 21. günü 5,65 çıkmıştı.
Canım senin 3 aşılama oldu ya, şimdi ne yapacaklar, gittin mi tekrar?

İyi çıkmış sonuçların maşallah inşallah tutar canım Allah büyük.
Bende dün hastanedeydim İğneli asilamaya geçiyorum artık ama bu ay yapılmayacak Gülnur hoca bu ay ofis istedi benden asilamanin şansını yükseltmek istiyorum dedi nasıl yükseltecek bilemedim ama İnşallah iyi olur bidahaki ay basliycaz tekrar

Bende dün hastanedeydim İğneli asilamaya geçiyorum artık ama bu ay yapılmayacak Gülnur hoca bu ay ofis istedi benden asilamanin şansını yükseltmek istiyorum dedi nasıl yükseltecek bilemedim ama İnşallah iyi olur bidahaki ay basliycaz tekrar
Sağolasın canım benim, Inşallah olur, ama ben olmamış gibi davranıyorum nedense, hareketlere dikkat etmek lazımdı belki de...
Ofis dedikleri de rahim içinin incelenmesiydi galiba, Inşallah bir sıkıntı çıkmaz, dr larımıza güvenmek zorundayız ya, şansı arttıralım diyorsa vardır bir bildiği. Senin için hayırlısı olsun canım

Canm ofis neden istedi senden.rahim filmin de sknti mi çıkmıştı

İnşallah canm tek isteğim o.drlar bi kaç ay sonra gel başlarız tedaviye dedi korunmayacgm ozmana kadar da sen neler yapıyorsn tedavi basladnmi
Ayy canım benim...Bir kere olduysa mutlaka olacaktır önce Allahın izniyle sonra senin ve dr ların yardımı ile
Ben de bütün tahlilleri tamamladım canım, sonuç sol tüp kapalı çıktı ve bu ay aşılama yapıldı, bekliyorum :)

Canm ofis neden istedi senden.rahim filmin de sknti mi çıkmıştı

Yok canım ben daha önce de ofis yaptırdım. hsg den sonra rahmimin kenarlarında boncuk boncuk bişey gormuslerdi onun için istemişlerdi ama temiz çıkmıştı. Bu ay doktor İğneli asilamaya gecmeyelim de ofis bakalım dedi bende daha önce bakmislardi dedim biliyorum ama asilamanin şansını yükseltmek istiyorum oyuzden bakmak istiyorum dedi bende tamam dedim. Buna bakacakalar önümüzdeki ay İğneli aşılama yapılacak. sen nasılsın peki nasıl gidiyo. tedaviye nezaman baslayacaksin

Benim aşılama da tutmadı arkadaşlar, zaten baştan öyle hissediyordum :)) Hayırlısı olsun hepimiz icin...
Bir sonraki ay yine başlarız Inşallah

Yok canım ben daha önce de ofis yaptırdım. hsg den sonra rahmimin kenarlarında boncuk boncuk bişey gormuslerdi onun için istemişlerdi ama temiz çıkmıştı. Bu ay doktor İğneli asilamaya gecmeyelim de ofis bakalım dedi bende daha önce bakmislardi dedim biliyorum ama asilamanin şansını yükseltmek istiyorum oyuzden bakmak istiyorum dedi bende tamam dedim. Buna bakacakalar önümüzdeki ay İğneli aşılama yapılacak. sen nasılsın peki nasıl gidiyo. tedaviye nezaman baslayacaksin
Hayırlısı olsn hakkımızda canm ben 18haftalik ikizlerimı kaybettim.ocakta gidicem tekrar basliyacagm

Kızlar Zekai Tahir aşılama yapmak için hangi tahlilleri istiyor.
benim kan hormon tahlillerim var
rahim filmim de var.
eşimin de sperm analizi yapıldı.
Doktor başka bir şey istedi mi siZden?
Ben orda tahlil için beklemek istemiyorum. herşeyimi tam götürüp zamanı kısaltmayı düşünüyorum çünkü

Kızlar Zekai Tahir aşılama yapmak için hangi tahlilleri istiyor.
benim kan hormon tahlillerim var
rahim filmim de var.
eşimin de sperm analizi yapıldı.
Doktor başka bir şey istedi mi siZden?
Ben orda tahlil için beklemek istemiyorum. herşeyimi tam götürüp zamanı kısaltmayı düşünüyorum çünkü
Canım yanlış yönlendirmek istemem ama devlet hastaneleri sadece kendi hastanelerinin tahlil sonuçlarını kabul ediyor galiba. Hem her gittiğinde başka dr oluyor, ve her ay kan tahlilleri yeniden yapılıyor.

Canm özel değilse sorun neydi bende pco var
Drların hiç biri bu, şu sorunların var demedi , Kan tahlillerim her zaman güzel çıkıyor çok şükür, ama bende de Pco var galiba, hastaneye ilk gittiğim zaman randevu alarak ultrason çektiklerinde kağıda her iki over pco yazmışlardı, Lh Fsh'tan yüksek de değil, AMH de normal.
Yumurtalar da büyüyor, yalnız sol tüp kapalı çıktı, sağ açık olduğu için aşılama yapıldı ama olmadı.
Sana Pco teşhisi nasıl konuldu canım?

memnun kaldınız mı hastaneden ne kadara mal oldu aşılama hangi doktora gittiniz ben de aşılamaya karar kıldık eşimle artık araştırıyoruz nereye gitsek diye hacettepeye giden var mı
Biraz gecikmeli olmuş ama belki kararını verip tedaviye de başlamış olabilirsin. ben yinede yazayım . ben memnun kaldım ki ilk seferde çok şükür tuttu. ben diğer hastanelere de gittim ama annemin zoru ile bu hastaneye geldim. Diğer hastanelere gelen hasta sayısı ile bu hastaneye gelen hasta sayısı tahmin edersin ki karşılaştırılamaz. çok yoğun bir talep var ki bu da doktorların konularında biraz daha uzmanlaşmasını sağlıyor . en önemlisi de bence burada uygulanacak tedavi için gittiğin doktor karar verip başka bir uzmanlada görüşünü bahsedip onaylayarak uyguluyor . benim en çok bu hoşuma gitmişti. ama çalışan bayan için biraz zor bi süreç oluyor. 10 gün neredeyse ben bir fiil hastanede kaldım . o iki haftanın maaşını kesmislerdi şirket . neyseki kızımız bizimle de. gerisi o kadar önemli değil . bu arada ssk karşılıyor tedaviyi ancak iğneler ve ilaçlar için birde git gel masrafı 300 tl gibi bir masraf olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Back
X