Ankara'da İyi Bir Kadın Doğum Uzmanı

mrb ben 10 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendim öğreneli sürekli doktor araştırıyorum. nuri danışmanın iyi bir doktor olduğunu bu siteden duydum hem de riskli gebelikler uzmanı olması açısından da nuri danışmana gitmeye karar verdim çünkü bizde de kan uyuşmazlığı var. ve bu durum hakkında sadece internetten okuduğum kadarıyla bilgiliyim. nuri danışmanın beni bilgilendirmemesi, doğuma siz mi gireceksiniz sorusuna hayır diye cevap vermesi ve yardımcısının da bi sorunuz olursa direk nuri beyi değil beni arayın ben ona iletirim demesi bizi yine doktor arayışına soktu.. aslında bir kere daha nuri beye gitmek istiyorum tam karar vermek için. zekai tahirde doğum yapmak istiyorum orada doktor olup özel muayenehanesi olan doktor tanıyosanız buraya yazarsanız sevinirim.

Merhaba,

Ben de ankarada çok doktor aramıştım ve çok zor bir işmiş hakketen bu. Neyse şu an 28 haftalık hamileyim ve 10. haftadan beri Doç. Dr. Tolga Ecemiş'e gidiyorum. Senin tariflediğin gibi zekai tahir de çalışmıyor, sadece akay hastanesi ile bağlantısı var ve onca doktordan sonra ben rahat ettim. Çok net bir doktor. Zaten ben de çok tavsiye üzerine gitmiştim. Ama biz de daha doğum meselesini ve nerede yapacağımı konuşmadık. Daha önceki arkadaşlara akay da doğum yaptırmış çok memnun kalmışlardı. Ben de şimdilerde karar vermeye çalışıyorum. Bir de tolga beyin anstezi ekibi çok iyiymiş ve bir doğum için en önemli şeylerden biri diyorlar. Ama söylemeden geçemem ki tolga bey biraz sezeryan yanlısı diye biliyorum ama ısrarcı olunursa tabiki normal doğum yaptırıyormuş. İstersen tolga beyi bir araştır, onun adına topicler de var. SEvgiler, kolaylıklar...

muane ve xogum ucreti nasil peki canim?

ondokuzmayıs hastanesinde Hülya Kulaya gidiyorum 18 haftalık gebeyim. muayeneler falan iyi orda doğum yapan var mı nasıl acaba sezeryan olcam ilkimde sezeryan.. tecrübesi ya da duyumları olan varsa paylaşırsanız sevinirim

merhaba çok teşekkürler elcin84, tolga beyi araştırcam umarım ben de en kısa zamanda bi doktora karar veririm

muane ve xogum ucreti nasil peki canim?

Selam,
Geç cevap yazdığım için üzgünüm cnm, ama bayram seyran derken geçmiş zaman. Tolga Bey in muayene ücreti 200 TL, doğum için Akay Hastanesi ile anlaşması var, biz daha kendisiyle konuşmadık, bu ay ki muayenede konuşacağız ama Akay da Tolga bey in doğum ücreti anestezi, kalma, refakatçi vs dahil normal 2.250, sezeryan 3000 TL imiş. Ben arayıp öğrendim. Sevgiler.

arkadaşlar merhaba bende lokman hekimde aysun hanıma tesadüfen gidiyorum aslında hamile olduğumu öğrendiğim an akropol bülent alp aydına gştmek istedim randevu alamdım en yakın mart 2013 dediler yerine daha önce gittiğim ışın kocabaşa randevu aldım bakalım memnun kalacakmıyız ve ben aysun hanımdanda şu ana kadar memnunum

hangi hastaneye giderseniz gidin Allah korusun da sıkıntı anında Büyük doğum ve ZTB veya Gazi hastanesine sevk ediyorlar
Sorunsuz gebelikte herhalde bütün doktorlar iyi Allah yardımcımız olsun bizi ve bebeklerimizi korusun.

ben Op. Dr. İrfan Tarhan a gidiyorum cok ta memnunum. kendısıyle tanısmadan önce baska bırisine gitmiştim ısmnı vermeyım bayan bır doktordu hiçbir sekılde bana hıtab etmedı ve sanseserı irfan beyle tanıştım şiddetle de tavsiye ederim .

Hamilelik öncesi kontrollerimi yaptırmak üzere Zekai Tahir Kadın Doğum Hastanesine gitmeye karar verdim ve internetteki yorumlara bakarak Nüvit Birgili'yi tercih ettim.
Hastanın dosyasına hakimiyet kesinlikle sıfır. Gereksiz bir sürü tetkik yaptırıp, gerekli tetkikleri atlıyor. Yanlış zamanda yaptırdığı tetkiklerle yanlış yorumlar yapıp, panik yapmanıza yol açıyor. Sizin simanızı hatırlasa bile dosyanıza gözucuyla bakıyor. Hatalı kararlar ve eksik işlemler yüzünden vakit kaybetmeyin...

kızlar araştır arastır bi sonuca varamadım birinin iyi dediğine diğeri kötü diyo kafam çok karıstı benm ilk gebeliğim ve çok kararszm nreye gitmelym bilemedm yaaaaa

2,5 yıl önce Zekai Tahir'de sezeryan doğum yaptım. İran Tarhan'ın özel muayenehanesine gidiyordum. Doğumu da kendisi yaptırdı. Şimdi ikinci ebeği düşünüyorum. İnşallah ilki gibi riskli bir gebelik olmazsa Zekai Tahir'i düşünmüyorum kesinlikle. Hele İrfan Beyi hiç istemiyorum. Gebeliğimin 7. ayında sıkıntılar sebebi ile Tolga Ecemiş'e gitmiştim ve çok da rahatlatmıştı beni. İkinci bir hamilelik yaşarsam Tolga Bey' e gitmeyi düşünüyorum. Ama yorumlarda okuduğum kadarıyla İrfan Bey'den de memnun olan varmış. Kişiden kişiye değişiyor galiba. Ya da daha iyisini görmeyince:)

herkesin yorumu düşüncesi her hastaneye ve doktora göre farklı gerçekten çok kafam karıştı benimde ilk hamilelik ondanda sanırım ben sincan lokman hekimi düşünüyorum bana en yakın orası ama orasıda kalabalık diyorlar bide bayan doktor istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı............

Evet herkesin isteği farklı ben 100 yıl hastanesinde doğum yapmıştım Dilek Hanım'a çok memnun kaldım gereksiz tahliller vs hiç yormadı beni lokman hekim de bayan Dr var orda akrabamız doğum yaptı memnun gibiydi

bebişimin cinsiyetini öğrenmek için gideceğim bir sonraki randevuma o zamana kadar kesin kararımı veririm inşallah gidip görecegimde bi kaç hastanenin koşullarını bakalım hayırlısı olsun tavsiyen için çok sağol lokman hekimde 30 tl diye biliyorum muayene normal doğumda 1300 civarı diye duydum akrapolde ne kadar acaba senin doğum ne kadar tutmuştu tatlım

canım ya bende sincandayım,,,,bilgi tıp merkezi mi yoksa başak tıp merkezi mi karar veremedim,doğumuda zekai tahir de yapmayı düşünüyorum,ben orda tedavi görmüştüm çok menmundum..eğer bi önerin varsa alabilirim cnm

tatlım benimde kafam o kadar karışıkki ne yapsam nereye gitsem diye büyük doğum hadtanelerini düşünüp sadece doğumumu özelde yaptırsam diyorum bi tonlarca para dökmeye gerek yok hani tahlilleri devlet hastaneleride yapıyo dogum için çok daha iyi bir yere gidebilirim o zaman diyorum ama çokkk kararsızım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…