- Konu Sahibi calemityjane
-
merhaba,
BEN ANKARA DA DOÇ.DR.SEVTAP HAMDEMİR İ İNSANLIĞI VE DOKTORLUĞU İLE TEK GEÇERİM
muane ve xogum ucreti nasil peki canim?Merhaba,m
Ben de ankarada çok doktor aramıştım ve çok zor bir işmiş hakketen bu. Neyse şu an 28 haftalık hamileyim ve 10. haftadan beri Doç. Dr. Tolga Ecemiş'e gidiyorum. Senin tariflediğin gibi zekai tahir de çalışmıyor, sadece akay hastanesi ile bağlantısı var ve onca doktordan sonra ben rahat ettim. Çok net bir doktor. Zaten ben de çok tavsiye üzerine gitmiştim. Ama biz de daha doğum meselesini ve nerede yapacağımı konuşmadık. Daha önceki arkadaşlara akay da doğum yaptırmış çok memnun kalmışlardı. Ben de şimdilerde karar vermeye çalışıyorum. Bir de tolga beyin anstezi ekibi çok iyiymiş ve bir doğum için en önemli şeylerden biri diyorlar. Ama söylemeden geçemem ki tolga bey biraz sezeryan yanlısı diye biliyorum ama ısrarcı olunursa tabiki normal doğum yaptırıyormuş. İstersen tolga beyi bir araştır, onun adına topicler de var. SEvgiler, kolaylıklar...
Merhaba,
Ben de ankarada çok doktor aramıştım ve çok zor bir işmiş hakketen bu. Neyse şu an 28 haftalık hamileyim ve 10. haftadan beri Doç. Dr. Tolga Ecemiş'e gidiyorum. Senin tariflediğin gibi zekai tahir de çalışmıyor, sadece akay hastanesi ile bağlantısı var ve onca doktordan sonra ben rahat ettim. Çok net bir doktor. Zaten ben de çok tavsiye üzerine gitmiştim. Ama biz de daha doğum meselesini ve nerede yapacağımı konuşmadık. Daha önceki arkadaşlara akay da doğum yaptırmış çok memnun kalmışlardı. Ben de şimdilerde karar vermeye çalışıyorum. Bir de tolga beyin anstezi ekibi çok iyiymiş ve bir doğum için en önemli şeylerden biri diyorlar. Ama söylemeden geçemem ki tolga bey biraz sezeryan yanlısı diye biliyorum ama ısrarcı olunursa tabiki normal doğum yaptırıyormuş. İstersen tolga beyi bir araştır, onun adına topicler de var. SEvgiler, kolaylıklar...
muane ve xogum ucreti nasil peki canim?
tdv 29 da yeşim gürel i tavsiye ederim..
2,5 yıl önce Zekai Tahir'de sezeryan doğum yaptım. İran Tarhan'ın özel muayenehanesine gidiyordum. Doğumu da kendisi yaptırdı. Şimdi ikinci ebeği düşünüyorum. İnşallah ilki gibi riskli bir gebelik olmazsa Zekai Tahir'i düşünmüyorum kesinlikle. Hele İrfan Beyi hiç istemiyorum. Gebeliğimin 7. ayında sıkıntılar sebebi ile Tolga Ecemiş'e gitmiştim ve çok da rahatlatmıştı beni. İkinci bir hamilelik yaşarsam Tolga Bey' e gitmeyi düşünüyorum. Ama yorumlarda okuduğum kadarıyla İrfan Bey'den de memnun olan varmış. Kişiden kişiye değişiyor galiba. Ya da daha iyisini görmeyince:)
herkesin yorumu düşüncesi her hastaneye ve doktora göre farklı gerçekten çok kafam karıştı benimde ilk hamilelik ondanda sanırım ben sincan lokman hekimi düşünüyorum bana en yakın orası ama orasıda kalabalık diyorlar bide bayan doktor istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı............
Evet herkesin isteği farklı ben 100 yıl hastanesinde doğum yapmıştım Dilek Hanım'a çok memnun kaldım gereksiz tahliller vs hiç yormadı beni lokman hekim de bayan Dr var orda akrabamız doğum yaptı memnun gibiydi
herkesin yorumu düşüncesi her hastaneye ve doktora göre farklı gerçekten çok kafam karıştı benimde ilk hamilelik ondanda sanırım ben sincan lokman hekimi düşünüyorum bana en yakın orası ama orasıda kalabalık diyorlar bide bayan doktor istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı............
canım ya bende sincandayım,,,,bilgi tıp merkezi mi yoksa başak tıp merkezi mi karar veremedim,doğumuda zekai tahir de yapmayı düşünüyorum,ben orda tedavi görmüştüm çok menmundum..eğer bi önerin varsa alabilirim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?