- 14 Kasım 2001
- 21.573
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.728
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi calemityjane
-
Dr.Meltem Aksu, Medicana ya geçti, normal doğum konusunda tek geçerim...Güleryüzlü bilgili ve enerjisi çok pozitif bir bayandır. Bizim iş yerinde bircok arkadaşımın gebeliğini takip etti , hepsini normal doğuma teşvik etti, asla doğuramam kesin sezeryan istiyorum diyen bir arkadaşım bile Meltem hanım la normal doğum yaptı :)) bizim doktorumuzdu şimdi ailenin bir üyesi gibi oldu :)
Biraz gec bir cevap olacak ama:) ben once medicanaya gittim. Cok kalabalıktı ve sezeryan egilimi vardi. Sonra değistirip memorialde nesrin fenere basladim. Iyiki başlamısım. Her an ulaşabiliyorum cok ilgili ve güleryüzlü. Kanama yaşamistım medicanaya giderken yoğunluktan ulaşamadım doktora sekreterler ilgilenmisti. Memoriala basladiktan sonra nesrin hanima karnım.ağrısa gece yazsam cevap alıyorum. Muayeneyi iple çekiyorum resmen:)Bu mesajı yazdıktan sonra Meltem Aksu'nun da Medicana'ya geçtiğini öğrenmiştim ve listeme onu da ekledim :) Ancak Medicana cok kalabalık oluyor gibi yorumlar okudum forumda, randevularda gecikme yasaniyormus. O biraz kafami karistiriyor acikcasi.
Bir de ozel saglik sigortam sadece bu hastanelerde degilmis. Bircok hastaneyi kapsıyor (TOBB ETU, Memorial, Guven Hastanesi gibi). Secenekler cogalinca benim kararsizlik da artti tabi :) Memorial'da Nesrin Fener ismini de cok duyuyorum. Karar vermek gercekten cok zormus, en iyisi teker teker denemek galiba :))
Sanırım sizinle daha once konusmustuk, Nesrin Hanım'a yeni gececeginiz sıralardaydı :) Oldukca memnunsunuz galiba, orda devam ediyorsunuz? Ben hamileligi mayıs ayında düsündügüm icin halen buraları okuyup fikir edinmekle mesgulum, artık kime giderim bilemiyorumBiraz gec bir cevap olacak ama:) ben once medicanaya gittim. Cok kalabalıktı ve sezeryan egilimi vardi. Sonra değistirip memorialde nesrin fenere basladim. Iyiki başlamısım. Her an ulaşabiliyorum cok ilgili ve güleryüzlü. Kanama yaşamistım medicanaya giderken yoğunluktan ulaşamadım doktora sekreterler ilgilenmisti. Memoriala basladiktan sonra nesrin hanima karnım.ağrısa gece yazsam cevap alıyorum. Muayeneyi iple çekiyorum resmen:)
Evet çok memnunm:) aklinizda bulunsun. Hayirlısiyla olur insaallah istediğiniz vakitte.Sanırım sizinle daha once konusmustuk, Nesrin Hanım'a yeni gececeginiz sıralardaydı :) Oldukca memnunsunuz galiba, orda devam ediyorsunuz? Ben hamileligi mayıs ayında düsündügüm icin halen buraları okuyup fikir edinmekle mesgulum, artık kime giderim bilemiyorum
O zaman mayis ayinda guzel haberi alirsam sizi tekrar rahatsiz edebilirim :)Evet çok memnunm:) aklinizda bulunsun. Hayirlısiyla olur insaallah istediğiniz vakitte.
Arkadaslar merhaba, uzunca bir suredir forumu takip ediyorum. Bircok yorum okudum ancak cok kararsiz kaldim. Gebe kalmayi dusunuyorum ve bir problem olmadigi sürece normal dogum taraftariyim. Ozel saglik sigortam dolayisiyla kontroller ve dogum icin Medicana veya Koru Hastanesi'i dusunuyorum. Bu hastanelerde en memnun kalınan doktorlar gordugum kadariyla;
Doktor ve dolayisiyla hastane seciminde bana yardimci olabilir misiniz? Yorumlarinizi bekliyorum cok tesekkurler simdiden :)
- Medicana - Doc. Dr. Turkan Ornek Gulpinar
- Koru - Aylin Anil Arslan
- Koru - Ozge Cicek Ozek
Balgat Koru canım.canım bu korular hangi koru sincan koru mu balgat koru mu?
Balgat Koru canım.
Ben o listeyi yeniden güncelledim yalnız, o ilk zamanlarımdaki listemdi
TOBB ETÜ Simla Hanım var, Memorial Nesrin Fener var bi de :)TOBB etü simla hanım var mı canım listende :):)
bi de etimed den birileri:)
16 haftalık hamileyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum. Bu nedenle 1-2 haftadır araştırmaya çalışıyorum. Fakat burada araştırdıkça kafam daha çok karıştı. Anladığım kadarıyla mesele önce öncelik/tercihi kesinleştirmek.
- deneyimli/çok tavsiye edilen Dr ların çoğu bireysel Çalışıyor. Bu da eşittir tetkikler dılarda, doğum için anlaşmalı hast. mahkumsun ve seçmelisin
- kalitesiyle isim yapmış özel hast. sayısı pek az Ankara'da. Özel hast. Dr bulmak ayrı iş, buldun rand. alabiliyor musun? (Özellikle uygun fiyatlılarda ve/veya popülerlerde) örnk: başkent üniv., Akrapol Bülent Bey (kendisini tanımam denemek istedim ama Ağustos'a kadar doluymuş)
- üniv., devlet hast. dr u bulup o hast. lerde doğum yapmak. Başlıbaşına zor iş. Bilgisi olan burada paylaşırsa faydalı olur.
Ben geçmişte nahoş tecrübeler yaşadım ayrıca ileri yaş gebe sınıfındayım. Son bir kaç haftadır endişeliyim çünkü şimdiye kadar fazla mı rahattım diye düşünmeye başladım. Rahat olmak iyidir aslında ama değişiklik gerekince hazırlıksız yakalanmak rahatsız.
Bir kaç güne kadar bana Önerilen isimleri ve elimde olan bilgileri paylaşacağım. Ben aktif bir forum insanı Değilim. Burada araştırma yaparken ben de elimdeki bilgileri paylaşmayı doğru buldum.
Başka bir topikte anlattım Meltem Aksu ile olumsuz sonuçlanan bir tecrübem oldu. O zaman hrs deydi. Sadece bu sebepten hrs ye karşı da soğuğum.
Prof. Ahmet Erdem tabi ki çok tecrübeli bir hoca üstelik ücretleri pek çok Dr göre daha insaflı, testler Gazi'de. Ben biraz daha ilgi, açık iletişim ve rahat olmak istiyorum. Bir kaç ufak ihmal de olabilir, Dr değiliz kesin konuşmamak Lazım. Sonuçta her Dr un yöntemi farklı olabilir, tecrübeler farklı. Ben özellikle aşırı Rahatlık ve ilgisizlikten dolayı rahat edemedim.
Herkese kolay gelsin
Ankara'ya yeni tayin oldum ben de. Akropol'de Zeynep Atguden'e takibe basladim. Sevdim kendisini ilgili bir doktor ama hazir onda dogurmus birini gorunce sormak istedim. Tum takibini o mu yapti ? Sıkıntın oldu mu ? Rahatlikla dogum yaptirabilirmiyim ?Arkadaslar 2015 ekimde oglum dunyaya geldi cok sukur simdi 5 aylik dogumum Akropol de oldu dr. Zeynep Atguden ben cok seviyorum kendisini ve cok memnun kaldim ama suan yine hamileyim yarin dr gidicem buyuk ihtimal 5 haftalik busefer batikentte gitmem gerekiyo oglumla balgata gidemem uzak cunku fikri olan var mi yenimahalle devlet hastanesi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?