Ankara'da İyi Bir Kadın Doğum Uzmanı

bende asla önermiyorum kendisini ? Zira duyduğuma göre girip birileri sahte reklam yapıyormuş. Aaaaa bu sen olmayasın ?
Ne oldu bir çuval inciri mundar ettin ? Şimdi yarın beni ararsın inanın benim haberim yoktu özür dilerim çocuklar yapmış ...
Cahillik vırt zırt, gelip burada hastalarından özür dileyeceksin o zaman affedeceğim seni !
yemez...

Sukran Cakmak ben çok seviyorum doktorumu 9 ay boyunca ne zaman arasam açtı telefonunu her zaman destek oldu güler yüzü hep var ve normal doğumu destekleyen bir doktor ücreti ve hastane anlaşmaları pahalı ama değer ben bir hafta oldu doğum Yapalı normal oldu memorialda yaptim hastaneden de cok memnun kaldim saatlerce basımda bekledi bebek yukardaydi ama sezeryana alnadi destek oldu bekledi tavsiye ederim

Meltem aksu yu bende tavsiye etmem sincan koru dayken ilk cocugumda ona gittim doguma bir hafta kala degistirdim cok kilo takintili ben 11 kg almisdim 68 le doguma girdim bana cok kilo aldin bu gidisle doguramiycan dedi yaa

Biraz gec bir cevap olacak ama:) ben once medicanaya gittim. Cok kalabalıktı ve sezeryan egilimi vardi. Sonra değistirip memorialde nesrin fenere basladim. Iyiki başlamısım. Her an ulaşabiliyorum cok ilgili ve güleryüzlü. Kanama yaşamistım medicanaya giderken yoğunluktan ulaşamadım doktora sekreterler ilgilenmisti. Memoriala basladiktan sonra nesrin hanima karnım.ağrısa gece yazsam cevap alıyorum. Muayeneyi iple çekiyorum resmen:)

Sanırım sizinle daha once konusmustuk, Nesrin Hanım'a yeni gececeginiz sıralardaydı :) Oldukca memnunsunuz galiba, orda devam ediyorsunuz? Ben hamileligi mayıs ayında düsündügüm icin halen buraları okuyup fikir edinmekle mesgulum, artık kime giderim bilemiyorum

Evet çok memnunm:) aklinizda bulunsun. Hayirlısiyla olur insaallah istediğiniz vakitte.

16 haftalık hamileyim ve doktorumu değiştirmek istiyorum. Bu nedenle 1-2 haftadır araştırmaya çalışıyorum. Fakat burada araştırdıkça kafam daha çok karıştı. Anladığım kadarıyla mesele önce öncelik/tercihi kesinleştirmek.
- deneyimli/çok tavsiye edilen Dr ların çoğu bireysel Çalışıyor. Bu da eşittir tetkikler dılarda, doğum için anlaşmalı hast. mahkumsun ve seçmelisin
- kalitesiyle isim yapmış özel hast. sayısı pek az Ankara'da. Özel hast. Dr bulmak ayrı iş, buldun rand. alabiliyor musun? (Özellikle uygun fiyatlılarda ve/veya popülerlerde) örnk: başkent üniv., Akrapol Bülent Bey (kendisini tanımam denemek istedim ama Ağustos'a kadar doluymuş)
- üniv., devlet hast. dr u bulup o hast. lerde doğum yapmak. Başlıbaşına zor iş. Bilgisi olan burada paylaşırsa faydalı olur.

Ben geçmişte nahoş tecrübeler yaşadım ayrıca ileri yaş gebe sınıfındayım. Son bir kaç haftadır endişeliyim çünkü şimdiye kadar fazla mı rahattım diye düşünmeye başladım. Rahat olmak iyidir aslında ama değişiklik gerekince hazırlıksız yakalanmak rahatsız.

Bir kaç güne kadar bana Önerilen isimleri ve elimde olan bilgileri paylaşacağım. Ben aktif bir forum insanı Değilim. Burada araştırma yaparken ben de elimdeki bilgileri paylaşmayı doğru buldum.

Başka bir topikte anlattım Meltem Aksu ile olumsuz sonuçlanan bir tecrübem oldu. O zaman hrs deydi. Sadece bu sebepten hrs ye karşı da soğuğum.
Prof. Ahmet Erdem tabi ki çok tecrübeli bir hoca üstelik ücretleri pek çok Dr göre daha insaflı, testler Gazi'de. Ben biraz daha ilgi, açık iletişim ve rahat olmak istiyorum. Bir kaç ufak ihmal de olabilir, Dr değiliz kesin konuşmamak Lazım. Sonuçta her Dr un yöntemi farklı olabilir, tecrübeler farklı. Ben özellikle aşırı Rahatlık ve ilgisizlikten dolayı rahat edemedim.

Herkese kolay gelsin

canım bu korular hangi koru sincan koru mu balgat koru mu?

TOBB etü simla hanım var mı canım listende :):)

bi de etimed den birileri:)
TOBB ETÜ Simla Hanım var, Memorial Nesrin Fener var bi de :)
Koru'daki doktorlar olabilir diye duruyor ama nispeten alt sıralarda Medicana'yı tamamen eledim. Etimed'i düsünmemistim, o yüzden hiç arastırmadım orayı canım.

Konuyu yeni gordum ve okudum bastaki yazilanlar yillar oncesinin oldugu icin oralarda isim yapmis drlar artik genelde ozel yazihanelerindeler ve talep oranina gore degisken ciddi paralar var ortada o yuzden insan ne yapacagini bilemiyor benimde kafam karisik neredeyse 20 haftalik olacagim ve artik annem esim vs kizmaya basladi bir dr a karar verip bir yere baslamalisin diye haklilar farkindayim ve yeni tecrubesi olan arkadaslar varsa onlarin tavsiyelerini bekliyorum

****Düzeltme: yazımı okuyunca tekrar, Ahmet hoca ile ilgili bir yanlış anlamaya sebep olmak istemem, düzeltmek istedim.
İhmal olabilirden kastım şu; devlet dr una da gitmiştim aynı dönemde ve kan tahlili eksik demişti. yaptırdık.sonraki görüşmemizde bir yorum yapmadı bu konuda. tansiyon, kilo ya bakmadık ama gerekli görmemiş olabilir ilk 3 ayda (devlette de bakmıyorlar) ikili test sonucunu öğrenmek istediğimde de yurt dışında cevabı aldım ve birine yönlendirilmedim. ben de novaart da birlikte çalıştıkları dr İlknur hn dan sonucu yorumlaması için sekretere baskı yaptım. İlknur hn aradı ve bilgi verdi (bir kaç defa gördüm, konuştum, güleryüzlü ve tatlı bir dr). İlgi konusunda da; biz asla kabalık, sertlik, suratsızlık vs görmedik. sadece iyisin, her sey yolunda vb kısa açıklamalar bana yetmiyor artık. sorularıma da genelde kısa cvp alıyorum. tabi ki bu bir yapı, tavır meselesi yapacak bir şey yok.Ben yapı gereği tedirgin olduğumda, soran, sorgulayan biriyimdir. o nedenle baştan olası konularda açıklama yapıldığında, bilgi paylaşımı olduğunda kendimi daha iyi ve güvende hissediyorum. Sonuçta özel dr a gitmek istememizdeki nedenlerden biri de bu. normal şartlarda dr umu seviyorsam güvenirim ve kendimi bırakırım. Hamilelik farklıymış biraz. Başka dr arayışına girdim, hatta bir kaç isime indirdim ama bir yandan da umarım hata değildir diyorum çünkü sonuçta bilgi, birikim ve deneyim olarak kendisini ıspatlamış bir prof. Şimdiye kadar her şey iyi ve normal, buna güvenerek hayırlısı diyorum ve yeni kararımın arkasında dduruyorum :)

Arkadaslar 2015 ekimde oglum dunyaya geldi cok sukur simdi 5 aylik dogumum Akropol de oldu dr. Zeynep Atguden ben cok seviyorum kendisini ve cok memnun kaldim ama suan yine hamileyim yarin dr gidicem buyuk ihtimal 5 haftalik busefer batikentte gitmem gerekiyo oglumla balgata gidemem uzak cunku fikri olan var mi yenimahalle devlet hastanesi dusunuyorum

Ankara'ya yeni tayin oldum ben de. Akropol'de Zeynep Atguden'e takibe basladim. Sevdim kendisini ilgili bir doktor ama hazir onda dogurmus birini gorunce sormak istedim. Tum takibini o mu yapti ? Sıkıntın oldu mu ? Rahatlikla dogum yaptirabilirmiyim ?

Ben de ilk gebeliğimde Nesrin Fener'e gittim (yıl 2012). o zaman özel hastane olan 29 mayıs hastanesinde idi. Kontrollerde bana normal doğum yapabileceğimi söyledi. kendisine epidural normal doğum istediğimi söyledim halde doğum sırasında epidural anestezi yapılmadı. bariz bir şekilde unutuldu veya ihmal edildi. hatırlattığım zaman geç olduğunu söylediler. Doğumdan önce bebeğin kilolu olduğunu ama yine de normal doğum yapabileceğimi söyledi. bebek 4 kilo doğdu ve ben doğum sırasında çok fazla kan kaybettim. çocuk doğar doğmaz bana "hadi kalk giyin" dediler, kalkamayacağımı söyledim. beni zorladılar hadi hadi kalkarsın dediler. kalkar kalkmaz yere düşüp bayılmışım, o an bilincimi kaybetmişim. kan kaybında sınıra gelmişim, neredeyse ölüyordum. iki ünite kan verdiler. doğum sonrasında Nesrin Hanım bana bilmem kaçta görülen bir ihtimal ile bazı kadınlarda doğum sırasında bu şekilde çok kan kaybı olabileceği şeklinde beni hiç tatmin etmeyen ve inandırıcı gelmeyen bir açıklama yaptı. Nesrin Hanımdan memnun kalmadım ve tavsiye etmiyorum.

Ben 27 mayısta memorialde yaptım doğumumu. Doktorum Meltem Aksu'ydu. Sezryan doğum oldu ama benim rahim agzi dardi ve ben asiri korkuyordum bu sebeple sezeryan oldum. Meltem hanım asla sezertan yanlisi bir doktor değil. Doktorumdan çok memnun kaldım. Ben hamile kalmadan önce sincan korudayken de kendisine gidiyordum. Fakat hamile kaldığımda koruda ayrıldığını duydum. Medicana da devam ettim kendisiyle. Daha sonra memorial e geçti biz de kendisiyle orada devam ettik. İyiki de gitmişiz. Çok ilgili süper bir doktor. Daha yeni doğum yaptığım halde hemen üye olup yazmak istedim. Çünkü meltem hanımı ben de yorumlardan bulmuştum. Bütün sorularınıza sabırla cevap veriyor. Telefonla her zaman ulasabiliyorsunuz.o an muayenedeyse daha sonra muhakkak dönüş yapıyor. Ben doğumdan çok korkuyordum. Her gittiğimde beni cok rahatlıyordu. Bana hem doktorluk hem psikologluk yaptı. Eski hastası olduğum için İdareyle görüşüp maddi anlamda da çok yardımcı oldu. Zaten testleri filan devlette yaptırmak isterseniz hiç sknti çıkarmıyor. Her anlamda süper bi doktor. Doğumum sırasındaki desteğini de asla unutamam. Her hatırladığımda duygulaniyorum. Ben korkuyorum diye ameliyathaneye giderken hemen moral vermeye başladı. Çok tatlı dilli de bi doktor zaten. Belimden iğne yapılırken ellerimden tuttu sımsıkı bir taraftan da moral vermeye devam etti. Meltem hanim olmasa bu kadar rahat olamazdim. Onunlayken kendinizi emin ellerde hissediyorsunuz. Ayrıca yorumlarda eli hafif diyorlardı gerçekten oyleymis. Duyduğum kötü senaryoların hiç birini yaşamadım. Çok çabuk kalktım ayağa. Hepsi meltem hanımın sayesinde. İyiki birakmamisim kendisini. İyiki onunla devam etmişim. Bebisimle de benimle de öncesinde de sonrasında da çok ilgilendi. Uzun yazdım çünkü ben hep yorumları okuyordum. Herkes görsün istedim. Gerçekten meltem hanim harika bir doktor. Güzel bir hamilelik ve doğum gecirmek istiyorsanız kesinlikle meltem hanımı tavsiye ederim.

Ankarada kadın doğum denildiğinde akla gelen ilk isim İlhami Atılgandır. İnsanların parasından çok kişiliğine değer veren nadir doktorlardan bir tanesidir.Kesinlikle tavsiye edebilirim.

Forumları tarayıp çok araştırmıştım ama sonunda tesadüfen gittiğim ve çok memnun kaldığım lina doğum merkezine devam ediyorum. Dr Zeynep Arpa ile şu ana kadar her şey güzel bir şekilde ilerledik umarım doğum da öyle olur. Güler yüzü rahatlatıcı tavrı huru veriyor. Poliklinikten bağımsız Hastanede doğum yapma fikri tuhaf gelmişti ama süreç güven verdi. Anlaşmalı hastanelerde doğum yapılıyor. Umarım sonuç da sağlıklı ve güven dolu olur. Muayne ücreti 60 tl testler de uygun. ultrason fotosuna bile ayrı para alan hastanelerden değil. Bekleme süreniz asla çok değil. Tavsiye olunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…