- Konu Sahibi calemityjane
-
mrb ben 10 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu öğrendim öğreneli sürekli doktor araştırıyorum. nuri danışmanın iyi bir doktor olduğunu bu siteden duydum hem de riskli gebelikler uzmanı olması açısından da nuri danışmana gitmeye karar verdim çünkü bizde de kan uyuşmazlığı var. ve bu durum hakkında sadece internetten okuduğum kadarıyla bilgiliyim. nuri danışmanın beni bilgilendirmemesi, doğuma siz mi gireceksiniz sorusuna hayır diye cevap vermesi ve yardımcısının da bi sorunuz olursa direk nuri beyi değil beni arayın ben ona iletirim demesi bizi yine doktor arayışına soktu.. aslında bir kere daha nuri beye gitmek istiyorum tam karar vermek için. zekai tahirde doğum yapmak istiyorum orada doktor olup özel muayenehanesi olan doktor tanıyosanız buraya yazarsanız sevinirim.
Bayanlar iyi doktora ihtiyacım var acillll...sıyırmak üzereyim ya....niye kimse yardımcı olmuyorki ya...
daha once ozel sıfa hastanesıne gıdıyordum ama doktordan hıc memnun kalmadım sımdı buyuk orta dogu hastenesını bı arkadasım soyledı yenımahalede bılgısı olan var mı kadın dogum doktoru ıcın
Canım bende oranın kadın doğum doktoru iyi diye duydum..arkadaşım önermişti ama bana ulaşım yönünden cok ters gidemedim nete doktorun adını yaz iice araştır.. Ben rıdvan egeye gidiyorum ama eyer aşılama yapmazlarsa deyiştircem yada oranın profu var recai papuççu hrkes methini biliyor özeline gitcem.. Ama adamlar rant yapmış dünya para ama düştük ellerine allah yardım etsin bizlere...amin nndaha once ozel sıfa hastanesıne gıdıyordum ama doktordan hıc memnun kalmadım sımdı buyuk orta dogu hastenesını bı arkadasım soyledı yenımahalede bılgısı olan var mı kadın dogum doktoru ıcın
daha once ozel sıfa hastanesıne gıdıyordum ama doktordan hıc memnun kalmadım sımdı buyuk orta dogu hastenesını bı arkadasım soyledı yenımahalede bılgısı olan var mı kadın dogum doktoru ıcın
kızlar bende çok doktor arayıp çok arada kaldım sincan koru hastanesi seda hanımı tavsiye ediyorum çok ilgili bi doktor test yapmadan ilaç falan vermiyo taramalar ve rutin tahliller dışında kendi istediği tahlillerden de para almıyolar güler yüzlü bi doktor test sonuçlarınıda hastanede beklemenize gerek kalmadan evden arayıp doktorunuzdan öğrenebiliyorsunuz bi deneyn derim
herkesin yorumu düşüncesi her hastaneye ve doktora göre farklı gerçekten çok kafam karıştı benimde ilk hamilelik ondanda sanırım ben sincan lokman hekimi düşünüyorum bana en yakın orası ama orasıda kalabalık diyorlar bide bayan doktor istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı............
bende seda hanımı düşünüyorum.ücretler nasıl acaba söyleyebilirmisin giriş ücreti doğum?
iyi bir bayan tatlım yanlız izne çıkabilirim demişti bana ben o yüzden değiştirdim doğumuma girmeyecekse gitmenin bir anlamı yoktu çünkü muayene 42.5 canım orada doğumda 1.200 normal sezeryan fark etmiyo bir sor garanti veremedi bana burada olursa doğumunda sen bilirsin tabi iyi bir doktor ben lokman hekime geçtim orası full bayan koruya göre biraz kalabalık ama mecbur çekiyorum onu da naapiiim
mrb canım ablamda geçen sene lokman hekimde yaptı doğumunu 1.5 yaşında şimdi kızı doktoru seda hanımdı o zaman ordaydı yani şimdi koruya geçmiş fakat gece doğum yaptığı için doğumuna nöbetçi doktor girmişti bi beydi çok rahattı odası falan klimalı özel tuvalet banyo tv misler gibi bebeği ablamı falan giydirdiler baktılar gayet ilgiliydiler hatta bebişin gazı vardı aglıyodu onu bile çıkarttılar doğum için orayı düşünüyordum aslında hem fiyatıda diğer hastanelere göre uygun ama çok kötü yorumlarda yapmışlar açıkcası korktum senin izlenimlerin nasıl lokman hekimle ilgili acaba
umarım canım Rabbim kimseleri darda zorda bırakmasın bütün bebek bekleyenlere kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar versin içlerinde bizede inşaallah... bana da çok cazip geliyor lokman hekim çünkü söylediğim gibi ablamda herşey mükemmeldi galiba bende orayı tercih edeceğim hayırlısı olur hakkımızda umarım... senin bebeğine kavuşmana az kalmış güzel haberlerinide paylaşırsın inşaallah...ben çıkıp gezdim doğum katı çok hoşuma gitti açıkçası dediğin gibi kötü yorumlar beni de korkuttu ama gittiğimde çok güler yüzlü çok ilgiliydiler bana karşı erkek hassasiyetim var benim onuda konuştuk çok yardımcı oldula herkesin anlayışı isteği farklı ondan kaynaklanıyo bence ben kötü yorumlara kulak tıkayıp orada yapacağım inşallah canım günnur hanım benim doktorum odaları falan temiz geldi bana doğumdan sonrada izlenimlerimi paylaşırım canım inşalllah karar vermende yardımcı olur sanada ablanı anlatmışsın içim rahatladı doğrusu umarım benimde öyle olur:26:
umarım canım Rabbim kimseleri darda zorda bırakmasın bütün bebek bekleyenlere kolay doğumlar sağlıklı hayırlı evlatlar versin içlerinde bizede inşaallah... bana da çok cazip geliyor lokman hekim çünkü söylediğim gibi ablamda herşey mükemmeldi galiba bende orayı tercih edeceğim hayırlısı olur hakkımızda umarım... senin bebeğine kavuşmana az kalmış güzel haberlerinide paylaşırsın inşaallah...
canım ben şu an devlet hastanesine gidiyorum kontrole doğum yapacağım son iki ayımda falan doğum yapacağım hastaneye giderim diye düşünüyorum... günnur hanımda gitmiş galiba lokman hekimden öyle mi?aminnnnnnnnnnnnn inşallah canım herkese kolay doğumlar nasip etsin gerçekten Rabbim
evet benim az kaldı git gide heyecan korku sarmıyo değil insanı:18: cesaretimi toplayıp son ana kadar aksilik çıkmazsa normal doğum için diretirim inş doğumdan sonrada girebilirsem paylaşırım tabi seve seve sen şu anda kime gidiyorsun
canım ben şu an devlet hastanesine gidiyorum kontrole doğum yapacağım son iki ayımda falan doğum yapacağım hastaneye giderim diye düşünüyorum... günnur hanımda gitmiş galiba lokman hekimden öyle mi?
evet ayrılmış ya aradım cuma günü 2 hafta oldu ayrılLI DEDİLER neden bilmiyorum tabi aylin hanıma randevu aldım bende bu perşembe için hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?