- Konu Sahibi calemityjane
-
Evet herkesin isteği farklı ben 100 yıl hastanesinde doğum yapmıştım Dilek Hanım'a çok memnun kaldım gereksiz tahliller vs hiç yormadı beni lokman hekim de bayan Dr var orda akrabamız doğum yaptı memnun gibiydi
Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...ben tavsiye üzerine gittim büyük orta doğuya.ne hastane ne doktor ikisi de hoşuma gitmedi.kadına sorduğum soruları ben ondan daha iyi yanıtlıyorum.yenimahallede bi de lina var.bakalım orda şükran hanımı deneyeceğim.bir de etlik zübeyde hanımı çok öneriyorlar.fikirleriniz varsa bana da öneri yapmanızı bekliyorum.
Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...Bayanlar iyi doktora ihtiyacım var acillll...sıyırmak üzereyim ya....niye kimse yardımcı olmuyorki ya...
Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...kızlar araştır arastır bi sonuca varamadım birinin iyi dediğine diğeri kötü diyo kafam çok karıstı benm ilk gebeliğim ve çok kararszm nreye gitmelym bilemedm yaaaaa
Arkadaşlar merhaba. Ben de arayış içerisindym. Aslinda Turgut Özal da Ebru Yüce ye gdyrm. Doktordan çok memnunum. Fakat hastane hakkında iyi yorumlar okumadım. Fikri olan var mı? Ya da baŞka doktor-hastane tavsysi olan?
İnşallah gönlünüzce olur her şey. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinarkadaşım bende çocuk istiyorum. bu yüzden ebru yüceye randevu aldım çünkü çok önerdiler bu doktoru. ama daha randevu günüm gelmediş.sende memnun olduğunu yazmışsın:) hastane hakkında neler duydun acaba öğrenebilirmiyim.
İnşallah gönlünüzce olur her şey. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Hastane personeli ilgisiz ve soğuk. Bir de doğuma nöbetçi doktor kimse o geliyor kendi doktorun değil. Tabi sezaryense kendi doktorun gelir. Ebru Hanım çok çok iyi ben çok memnundum. Şimdi hastane değişikliği yaptım ama doktordan dolayı değil. Bu nöbetçi doktor olayı canımı sıktı. Keşke Ebru Hanım başka bi hastanede olsa hiç bırakmazdım.
Sezaryen olacaksa Ebru hanıma devam edebilirsiniz. Kendisi girecek nasılsa :) benim doğum şekli belli olsaydı devam ederdim..benim birinci çocuğum sezaryen olduğu için inşallah (tabi hamile kalırsam allah nasip ederse)
allah razı olsun hepimiz için inşallah. benim birinci çocuğum sezaryen olduğu için inşallah (tabi hamile kalırsam allah nasip ederse) 2. de sezaryen olacak.
Dr.Meltem Aksu, Medicana ya geçti, normal doğum konusunda tek geçerim...Güleryüzlü bilgili ve enerjisi çok pozitif bir bayandır. Bizim iş yerinde bircok arkadaşımın gebeliğini takip etti , hepsini normal doğuma teşvik etti, asla doğuramam kesin sezeryan istiyorum diyen bir arkadaşım bile Meltem hanım la normal doğum yaptı :)) bizim doktorumuzdu şimdi ailenin bir üyesi gibi oldu :)Arkadaslar merhaba, uzunca bir suredir forumu takip ediyorum. Bircok yorum okudum ancak cok kararsiz kaldim. Gebe kalmayi dusunuyorum ve bir problem olmadigi sürece normal dogum taraftariyim. Ozel saglik sigortam dolayisiyla kontroller ve dogum icin Medicana veya Koru Hastanesi'i dusunuyorum. Bu hastanelerde en memnun kalınan doktorlar gordugum kadariyla;
Doktor ve dolayisiyla hastane seciminde bana yardimci olabilir misiniz? Yorumlarinizi bekliyorum cok tesekkurler simdiden :)
- Medicana - Doc. Dr. Turkan Ornek Gulpinar
- Koru - Aylin Anil Arslan
- Koru - Ozge Cicek Ozek
Dr.Meltem Aksu, Medicana ya geçti, normal doğum konusunda tek geçerim...Güleryüzlü bilgili ve enerjisi çok pozitif bir bayandır. Bizim iş yerinde bircok arkadaşımın gebeliğini takip etti , hepsini normal doğuma teşvik etti, asla doğuramam kesin sezeryan istiyorum diyen bir arkadaşım bile Meltem hanım la normal doğum yaptı :)) bizim doktorumuzdu şimdi ailenin bir üyesi gibi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?