Ankara'da İyi Bir Kadın Doğum Uzmanı

merhaba bende tavsiye uzerine lokman hekimde gunnur hanima gidiyordum memundumda fakat ayrilmis ve yenimahallede lina kadin sagligi merkezine gecmis 15 haziranda baslayacagini soyledi fakat 1 ay bosta gecirecekti o donemde de benim 2li test tarihime denk geldi bende aylin hanima gittim fakat memnun klmadim bide lokman hekim hakkinda duydugum ve okudugum yazilardan sonra koru hastanesinde seda hanima gittim ve cok memnun kaldim umarim boyle devam eder

ben hiç memnun kalmadım, Dilek hanımdan. iyi bir bayan ama , tam hakim değil riskli gebelik konusunda. benim kanama alanım vardı, iyisin diye eve gönderdi raporumu bile uzatmadı. o gün akşam acile kaldırdılar. kendisine tel ettık. ben çıktım evdeyim, sen buyuk doğuma git dedi. o zaman ben niye özel hastaneye gittim????? sonrada Gazi üniversitesi prof Dr Mehmet Erdem 'e ulaştık. o takip etti. Gerçi sonuç yine hüsrandı 19 haftalık doğum yaptım :-(

slm arkadaşlar aylin hanıma gittim bu cuma 3. randevum olacak ben memnun kaldım para göz biri değil sakin ilk başta soğuk gibi geliyo ama seni tanıdıkça yakınlaşıyo ben sevdim ilgileniyo sorularına cvp veriyo birazx kalabaLIK sadece bekliyorsun
birde en son ntsye girdiğimde yanımdaki kadında onun hastasıydı sohbet ettik onun ablasıda aylin hanımla lokman hekimde doğum yapmış memnun kalmış k.vdeside orada ameliyat olmuş o çok rahatlattı beni bakalım nasip inşallah sonuna kadar böyle gider

mrh kızlar bende malatyadan ankaraya gelmek istiyorun tedavi için kimi önerirsiniz ankarada en iyi doktor kim?

Arkadaşlar merhaba. Ben de arayış içerisindym. Aslinda Turgut Özal da Ebru Yüce ye gdyrm. Doktordan çok memnunum. Fakat hastane hakkında iyi yorumlar okumadım. Fikri olan var mı? Ya da baŞka doktor-hastane tavsysi olan?

selamlar. yaşadıklarıma ilişkin benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı? çözüm önerileri var mı diye son 3 yıldır bu platforma sık sık uğruyorum. şimdi benimde birşeyler yazmam gerektiğini düşündüm ki benzer şeyleri yaşayan insanlar en azından okusun fikir edinsin, adım atmadan, karar vermeden önce iyice düşünsün.

Ben ilk hamileliğimi bundan tam 3 sene geçirdim. arkadaş tavsiyesi ile müge aksoy'dan yardım aldım. herşey yolunda giderken kanamam başladı. düşük olabilir dendi. progestaran başladım ta ki son dakika anlaşıldı ki dış gebelik geçiriyorum ve hemen ameliyata alınmam gerektiğini söyledi. tabi büyük bir şok yaşıyorum. birde düşşün diye metotreksat başladım. tabi bu ilacı alınca en az 6 ay bebek düşünemiyorsunuz. Ancak ilaca rağmen beta hcg değerim fırladı aşırı yükseldi. beta hcg değerim 15000 lerdeyken ameliyata aldı beni müge hanım. ameliyat oldu bitti. ahh işte ameliyatın şöyle güzel geçti böyle güzel geçti. çok güzel ameliyat yaptım şeklinde yorumlar.

sonrasında insan bir rahi filmi çekelim der sana. bakalım ne durumdasın. yok hiç de öyle bir şey olmadı. işte herşey çok yolunda 6 ay sonra gene gebelik düşünebilirsin dedi bana. 8 ay sonra tekrar hamileydim gene ağrı kanama çok acil kendisini aradım.muayene etti işte herşey çok yolunda bi sorun yok panik yapma derken. tatile gitti bıraktı beni ve ben gene dış gebelik geçiriyorum gene metotreksat. ağır ilaçlar. sıkıntı stres.

ve ben bir sene bu defteri kapattım. yeni bir doktor arayışına girdim. doktorum benden ilk istediği bir rahim filmi oldu ve ameliyat kayıtlarım. ve tabiki gerçek kabak gibi çıkmıştı. geçirdiğim ikinci hatta üçüncü dış gebeliğimin de nedeni ameliyatımı başarısız olması ve tüpümün tamamen tıkanmış olması.

ilki olabilir şansızlık. ilk hamileliğinin de insanın başına ne gelir kimse bilemez ama sonrasında önlem al değil mi? daha burdan çok şey yazılabilir.

Ama özetle, benim sizlere tavsiyem dış gebelik hastası iseniz kesinlikle müge aksoya gitmeyin hatta riskli gebeliğiniz varsa da kesinlikle gitmeyin.ben onun yaptığı hatalı ameliyat yüzünden 3 senedir bebek sahibi olamıyorum. aynı kötü sahneleri tekrar ve tekrar yaşadım durdum. tüpler veya yumurtalıklar ile ilgili bir probleminiz varsa kesinlikle bu konuda gerçekten uzman hekimlerin arayışına girin. çünkü bu organlarımız gerçekten çok ama çok hassas herkesin müdahale etmemesi gerek. bir tüpe bir yumurtalığa dokunan kişinin kırk kere düşünmesi gereklidir.

sonrasında ne oldu aynı şekilde tekrarlayan 3 dış gebelik sonrası doktoruma tüpümü alması için gittim ve kendisi tüpümü aldı ve kendisi tüp bebek uzmanı olmasına karşın tedavi olmadan dinlen seni kendi haline bırakıyorum dedi.

Ve çok şükür yeniden hamileyim ve herşey yolunda.
istedim ki bu yaşadıklarımı başka bir kimse bir daha yaşamasın. çünkü yaşanan her olay insanda olumsuz etki uyandırıyor ve yaralı tedavi etmekte hiçte kolay olmuyor ne yazık ki...

sevgiyle kalın.

Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...

Bende Ankara Mevki Asker Hastanesinde Op. Dr. Yaşam Kemal Akpak'a takip oldum. (kendisi ayrıca binbaşı:) Müthiş bir doktor. Ben özellere ve muayenehanelerede çok gittim. 500 tl vermişssiniz gibi ilgileniyor. Mükemmel anlatıyor, çok sabırlı ve işini iyi biliyor.Gidin kesinlikle pişman kalmazsınız...

Bayanlar iyi doktora ihtiyacım var acillll...sıyırmak üzereyim ya....niye kimse yardımcı olmuyorki ya...

kızlar araştır arastır bi sonuca varamadım birinin iyi dediğine diğeri kötü diyo kafam çok karıstı benm ilk gebeliğim ve çok kararszm nreye gitmelym bilemedm yaaaaa

arkadaşım bende çocuk istiyorum. bu yüzden ebru yüceye randevu aldım çünkü çok önerdiler bu doktoru. ama daha randevu günüm gelmediş.sende memnun olduğunu yazmışsın:) hastane hakkında neler duydun acaba öğrenebilirmiyim.

İnşallah gönlünüzce olur her şey. Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Hastane personeli ilgisiz ve soğuk. Bir de doğuma nöbetçi doktor kimse o geliyor kendi doktorun değil. Tabi sezaryense kendi doktorun gelir. Ebru Hanım çok çok iyi ben çok memnundum. Şimdi hastane değişikliği yaptım ama doktordan dolayı değil. Bu nöbetçi doktor olayı canımı sıktı. Keşke Ebru Hanım başka bi hastanede olsa hiç bırakmazdım.

benim birinci çocuğum sezaryen olduğu için inşallah (tabi hamile kalırsam allah nasip ederse)

allah razı olsun hepimiz için inşallah. benim birinci çocuğum sezaryen olduğu için inşallah (tabi hamile kalırsam allah nasip ederse) 2. de sezaryen olacak.

Sezaryen olacaksa Ebru hanıma devam edebilirsiniz. Kendisi girecek nasılsa :) benim doğum şekli belli olsaydı devam ederdim..

Arkadaslar merhaba, uzunca bir suredir forumu takip ediyorum. Bircok yorum okudum ancak cok kararsiz kaldim. Gebe kalmayi dusunuyorum ve bir problem olmadigi sürece normal dogum taraftariyim. Ozel saglik sigortam dolayisiyla kontroller ve dogum icin Medicana veya Koru Hastanesi'i dusunuyorum. Bu hastanelerde en memnun kalınan doktorlar gordugum kadariyla;
  • Medicana - Doc. Dr. Turkan Ornek Gulpinar
  • Koru - Aylin Anil Arslan
  • Koru - Ozge Cicek Ozek
Doktor ve dolayisiyla hastane seciminde bana yardimci olabilir misiniz? Yorumlarinizi bekliyorum cok tesekkurler simdiden :)

Dr.Meltem Aksu, Medicana ya geçti, normal doğum konusunda tek geçerim...Güleryüzlü bilgili ve enerjisi çok pozitif bir bayandır. Bizim iş yerinde bircok arkadaşımın gebeliğini takip etti , hepsini normal doğuma teşvik etti, asla doğuramam kesin sezeryan istiyorum diyen bir arkadaşım bile Meltem hanım la normal doğum yaptı :)) bizim doktorumuzdu şimdi ailenin bir üyesi gibi oldu :)

Bu mesajı yazdıktan sonra Meltem Aksu'nun da Medicana'ya geçtiğini öğrenmiştim ve listeme onu da ekledim :) Ancak Medicana cok kalabalık oluyor gibi yorumlar okudum forumda, randevularda gecikme yasaniyormus. O biraz kafami karistiriyor acikcasi.
Bir de ozel saglik sigortam sadece bu hastanelerde degilmis. Bircok hastaneyi kapsıyor (TOBB ETU, Memorial, Guven Hastanesi gibi). Secenekler cogalinca benim kararsizlik da artti tabi :) Memorial'da Nesrin Fener ismini de cok duyuyorum. Karar vermek gercekten cok zormus, en iyisi teker teker denemek galiba :))

ETLİK SEBAHAT TURANI TAVSİYE ETMİYORUM TECRÜBESİZ PARA İÇİN GEREKSİZ TESTLERE SOKUYOR ORDA ELİF TERZİ VAR ONU TAVSİYE EDERİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…