• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankarada kaç kişi tüp bebek tedavisi görüyor...

Selam,
Ben Centrum Tüp Bebek ,Recai Pabuccu'ya gidiyorum.Ama hayatımın en kötü günlerini yaşatıyor.Yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız kızlar.Gerçekten düşmanım bile gitmesin bu adama:(

slm canim neden yazmadin dusmanim dahi bu adama gitmesin diye bi bildigin yada duydugun ne varsa lutfen bana özel den yollarmisin cunki bende 3 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum ve hala bi merkez bulamadim
canim yazarsan sevinirim lutfen cunki bende doktor doktor gezmeye sikildim ve erken menepoz tehditim var elimi cabuk tutumama lazim

tolga ecemiş akay tüp bebek merkezi kesinlikle tavsiye ederim..mükemmel bir dr benm ilk denemem pozitif oldu..ayrıca buara kampanyaları var sanırım ilk deneme başarısız olursa 2.denemeyi bedavaya yapıorlar

tolga ecemiş akay tüp bebek merkezi kesinlikle tavsiye ederim..mükemmel bir dr benm ilk denemem pozitif oldu..ayrıca buara kampanyaları var sanırım ilk deneme başarısız olursa 2.denemeyi bedavaya yapıorlar

canim ankarda bi kac merkezde hic menun olmayan arkadaslar var bende bazen neden ankara dedim kendi kendime neden istanbul degil dedim ama iste recai papuccu nasipmis
ama bazi arkadaslar neden öyle yazmislar anlamadim askeriyeden gelme oldugu icin belki otoritel bi doktordur

su konuyu acan arkadas ne mesele yasadiysa yazsa fena olmayacak ama diger merkezlerin ekibine göre iyi bi ekibi var narkoz doktorundan tutunda hemsirelre kadar
ama eger hocada bi sorun varsa anlamadim
böyle konulari acip aciklamadan cikiliyo ya isin icinden bizim gibileride acabalarla basbasa birakiyolar
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

canim ankarda bi kac merkezde hic menun olmayan arkadaslar var bende bazen neden ankara dedim kendi kendime neden istanbul degil dedim ama iste recai papuccu nasipmis
ama bazi arkadaslar neden öyle yazmislar anlamadim askeriyeden gelme oldugu icin belki otoritel bi doktordur

su konuyu acan arkadas ne mesele yasadiysa yazsa fena olmayacak ama diger merkezlerin ekibine göre iyi bi ekibi var narkoz doktorundan tutunda hemsirelre kadar
ama eger hocada bi sorun varsa anlamadim
böyle konulari acip aciklamadan cikiliyo ya isin icinden bizim gibileride acabalarla basbasa birakiyolar
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

dr una güveniyorsan kimseyi takma bence.. en önemli olan konu bu çünkü..b4n tolga hocayla ilk görüşmemde tamam bu demiştim ..dr un sana o güveni verebilmeli..seninle üzülüp seninle sevinebilmeli yani robot değil insan olmalı ve seni anlamalı bence

dr una güveniyorsan kimseyi takma bence.. en önemli olan konu bu çünkü..b4n tolga hocayla ilk görüşmemde tamam bu demiştim ..dr un sana o güveni verebilmeli..seninle üzülüp seninle sevinebilmeli yani robot değil insan olmalı ve seni anlamalı bence

canim dogru diyisunda insan doktorlari arastirinca ve haklarin da iyi seyler okuyosun sonra diger bi sayfada beni mahfettielr dava acicam
yok doktoru bir keere göruyosun bi daha görmuyosun yazilari okuyunca
insan bilerekte gittimi iste bu diyemiyo

arkadaşlar kim hangi doktorda tedaviye başlayıp pozitif sonucu alınca o doktoru ve merkezi övüyor ama yanlış konuyu açıklayın lütfen,bende gitim recai p.ya bana 2aşılama ve laporoskopi yaptı ama negatif sonuç adam disiplinli ama çalışanları pek değil ve merkezde sürekli durmuyo toplantılara seminerlere gidiyo her şeyi asistanı hallediyor benim zamanımda mehmet öztürkmen vardı recai bey gelicek diye akşama kadar bekletiyolar gelmeyınce tlf konuşup hastaların ilaçlarını öyle ayarlıyorlardı.sonra ben mayaya gitim merkezde iyi temiz düzenli doktorlarda iyi ama artık merkezi değiştirmek istiyorum orda 4 tüp bebek denedim sonuç negatif insan karar veremiyor bu işi yapanlarda çoğaldıkça doktor seçmek zor oluyo.

allah yardımcımız olsun arkadaşlar emeklerimizi boşa çıkarmasın sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun,kolay kazanılmıyo para ya tutarsa bu sefer deyip umut ederek milyarlar veriyoruz doktorlara inanıp güveniyoruz bügüne kadar 5 aşılama 4 tüp bebek denemesi oldu ve negatif hepside kimden ne duydumsa denedik olmayınca olmuyor 8 sene oldu evleneli sebebsiz infertilife allahtan bekliyorum istiyorum 8 9 ay ara verip 5.ciyi öyle denicem kısmet artık allahım aratırmadan nasip etsin cümlemize ben 3 aşılamayı d.evinde denedım 2 si centrum recai beyde vede laporoskopı ameliyatı yaptı çok para göz vede ilgi sıfırdı sürekli hemşireler değişiyordu filan vede bana devletten yararlanıp 2 tüp bebek hakım olduğunu söylemeyip parayla yapıcaz demişti allahtan eşim araştırdı ve hemen bıraktık orayı tüp bebekleri de mayada denedim bize göre çok iyiydi biz memnunduk ordan 3.t.bebek tuttu 7.haftada küçük bi sorun yaşadım bebek bozulmuştu boş gebelik geçırdım aradığım zaman ulaşabiliyorum hemşirelerle görüşmem kolay oluyordu fakat acaba diye düşünüyorum merkez değiştirsem mi dıye artık tedaviye başlayana kadar araştırmalar yaparım dr.ve merkezlerle ilgili hepimizin amacı aynı evlet sahibi olmak allahım önce eli ayaği sağlıklı nasip etsin hayırlısıyla inşllah cümlemize dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

Merhaba bende mayada 2 tüp bebek denemesi yaptim 1 i dondurulmuslarla oldu tabi ikiside negatif benim esimde sperm azligi hareketsizligi vardi yani o zaman oyle biliyorduk bizi maya hic yönlendirmedi negatif denemelerden sonra osman hocaya ulasabilene askolsun tabi neden diye sorduk sperm kalitesizdi dedi onu bizde biliyorduk bu yüzden ordaydik neyse hala orda 2tane dondurulmus var ama kapisindan bile gecmeyi düsünmüyoruz.daha sonra kaan aydosu bulduk allaha sükürler olsun ki cok yardimci oluyo dna testi yaptik dna hasarli cikti yani istedigimiz kadar deneyelim tutmazmis zaten aralik ayindan beri esim ilac tedavisi ile dna hasarini düzeltmeye calisiyo güzel ilerledi tedavinin sonuna yaklastik haziran ayinda tüp bebek denemesine basliycaz kaan hoca genarti önerdi orda hem esim tese olucak opu öncesi genarti suana kadar görüslerime dayanarak öneririm aysun hn cok tatli hersekilde dogru yönlendirdigini düsunuyorum ofis histeroskopi olmami istedi ki daha önce kimse benden bunu istemedi iyi ki istemis kroniklesmis enfeksiyon cikti yaptirmasaydik bunu da bilmiycektik tutmayacakti simdi genetik tani testi yaptilar onun sonucunu bekliyoruz eger o kötü cikarsa pgt yapilacak tedavi cok uzun yazdim kusura bakmayin bunlari paylasmak istedim sizlerle sormak istediginiz bisi olursa yanitlamaktan mutlu olurum.

Sevgiler

Merhaba bende mayada 2 tüp bebek denemesi yaptim 1 i dondurulmuslarla oldu tabi ikiside negatif benim esimde sperm azligi hareketsizligi vardi yani o zaman oyle biliyorduk bizi maya hic yönlendirmedi negatif denemelerden sonra osman hocaya ulasabilene askolsun tabi neden diye sorduk sperm kalitesizdi dedi onu bizde biliyorduk bu yüzden ordaydik neyse hala orda 2tane dondurulmus var ama kapisindan bile gecmeyi düsünmüyoruz.daha sonra kaan aydosu bulduk allaha sükürler olsun ki cok yardimci oluyo dna testi yaptik dna hasarli cikti yani istedigimiz kadar deneyelim tutmazmis zaten aralik ayindan beri esim ilac tedavisi ile dna hasarini düzeltmeye calisiyo güzel ilerledi tedavinin sonuna yaklastik haziran ayinda tüp bebek denemesine basliycaz kaan hoca genarti önerdi orda hem esim tese olucak opu öncesi genarti suana kadar görüslerime dayanarak öneririm aysun hn cok tatli hersekilde dogru yönlendirdigini düsunuyorum ofis histeroskopi olmami istedi ki daha önce kimse benden bunu istemedi iyi ki istemis kroniklesmis enfeksiyon cikti yaptirmasaydik bunu da bilmiycektik tutmayacakti simdi genetik tani testi yaptilar onun sonucunu bekliyoruz eger o kötü cikarsa pgt yapilacak tedavi cok uzun yazdim kusura bakmayin bunlari paylasmak istedim sizlerle sormak istediginiz bisi olursa yanitlamaktan mutlu olurum.

Sevgiler

allah yardımcınız olsun hayırlısıyla nasip etsin

arkadaşlar kim hangi doktorda tedaviye başlayıp pozitif sonucu alınca o doktoru ve merkezi övüyor ama yanlış konuyu açıklayın lütfen,bende gitim recai p.ya bana 2aşılama ve laporoskopi yaptı ama negatif sonuç adam disiplinli ama çalışanları pek değil ve merkezde sürekli durmuyo toplantılara seminerlere gidiyo her şeyi asistanı hallediyor benim zamanımda mehmet öztürkmen vardı recai bey gelicek diye akşama kadar bekletiyolar gelmeyınce tlf konuşup hastaların ilaçlarını öyle ayarlıyorlardı.sonra ben mayaya gitim merkezde iyi temiz düzenli doktorlarda iyi ama artık merkezi değiştirmek istiyorum orda 4 tüp bebek denedim sonuç negatif insan karar veremiyor bu işi yapanlarda çoğaldıkça doktor seçmek zor oluyo.

canim valla bende suan dondum kaldim turkiyede prf dr larin hepsi ya toplanti yada o program senin bu tv senin yerlerinde durmuyolar anlamadim bu ne is milletin 10 parmaginda 10marifet yada 10kariyer buna derler galiba millet birini bulmazken bunlar masallah
bende recai hocanin herseyi ile kendi ilgelenecegini saniyodum ama ne yazikkki öyle degilmis bide yazda geliyo ben neyapicam
SAGIM YALAN SOGUM YALAN BAKTIMTIM GÖRDUM DUNYA YALAN :ssz:

merhaba arkadaşlar,bende 3.tüp denemem için ankaradan merkez düşünüyorum.ve temmuz ağustos gibi başlamak istiyoruz.gürgan kliniği düşünüyorum.burası hakkında bilgisi olan varmı? lütfen olumlu olumsuz yönlerini birebir yaşadıysanız yazın.bu benim son şansım.doğru bilgiye ihtiyacım var..
dilerim rabbim herkesin bu yolda emeğini boşa çıkarmaz..

Ben ankara tüp bebek merkezini tavsiye ederim gidince farkı göreceksiniz zaten...eminim memnun kalacaksınız...

Son düzenleme:
Kod:
arkadaşlar ben tıp fakültesinde yaptırıyorum özellere gitmek istemiyorum çünkü para için olmuyacak şeyler yapıolar 2 aşılama yaptırdım 2side tutmadı malesef biraz kendimi toparlayınca tüp bebek tedavisine başlıyacağım hemen

bende ank.da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum hem ank. bize yakın hemde orda yakın arkadaşımız var kalmak için.ama merkez olarak karar veremiyorum yada dr olarak.hakan yaralı mı yoksa timur gürgan mı yoksa ank. tüp bebek merkezi mi? çok zor bir kararmış bu...

bende ank.da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum hem ank. bize yakın hemde orda yakın arkadaşımız var kalmak için.ama merkez olarak karar veremiyorum yada dr olarak.hakan yaralı mı yoksa timur gürgan mı yoksa ank. tüp bebek merkezi mi? çok zor bir kararmış bu...

canım bende 3.tüp için yakın şehir olduğu için ankaradan merkez araştırıyordum.ve timur beyle ilk görüşmeyi yaptım.merkez olarak iyi bir yer..dr. timur beyde iyi bir dr.ilk izlenimlerim olumlu oldu.benden bazı testler istedi.bunların sonucunu aldıktan sonra gideceğim.inşaallah hayırlısı olur.

bende ağustısa kadar sabretmek istiyorum ve sonrasında gerekli her şeyi yaptırmak istiyorum.ilk izlenim iyiyse mükemmel.dr un seninle alakası nasıldı ? bence bir dr aynı zamanda içini rahatlatabilmeli.

slm kızlar okadar çok merkez varki benim düşündüklerim genart,ankalife,medicana,özel ankara tüp bebek merkezi,anatolya,kavaklıdere kadın sağlığı,lina kadın hastalıkları ve tüp bebek merkezi, maya,centrum,gürkan clınık ,bayındır hastanesi ve diğer hastaneler okadar çokki hepsini liste yaptım internetten araştırıyorum tek tek bakıyorum genel olarak ama kesin elediklerim centrum,maya,anatolya bunların dışında aklıma yatan merkezler de birinci genart,ankalife giden bir kaç kişi çok tavsiye etiler,medikana da bi doktorla görüştük pek tavsiye etmedi yeni hastane başarı oranı pek yüksek değil dedi,lina k.s.merkezi doktorları bayan çok iyi biyer ama sperm tahlilleri filan yumurta toplama ayrı merkezde oluyo anlaşmalı yerleri varmiş o yüzden düşünmüorum anlıyacağınız karar veremiyorum çok zor karar vermek allah hayırlı doktorlar nasip etsin biz biraz ara vericemiz için şimdilik rahatım stres yok bende tek tek görüşüp bütün merkezlerle oyle kara vereyim diyorum bu beşinci olucak oyüzden acele etmek istemiyorum allah yardımcımız olsun

inşallah 5.denemende hayırlı sonucu alırsın canım.bende bugün gürgan klinikten randevümü aldım.ilk muyenimizi bu ay olacağız.gelişmleri haberdar ederiz sizlere.hakkımızda hayırlısı olsun çok zor bir süreç.öyle veya böyle zaman geçiyor ama insan üzülüyor yıkılıyor.ve bu yaşadıklarını kimseye belli etmemeye çalışıyorsun çok zor.

Back
X