• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankarada kaç kişi tüp bebek tedavisi görüyor...

bende ağustısa kadar sabretmek istiyorum ve sonrasında gerekli her şeyi yaptırmak istiyorum.ilk izlenim iyiyse mükemmel.dr un seninle alakası nasıldı ? bence bir dr aynı zamanda içini rahatlatabilmeli.

inan dr.konusunda çok tereddütlü gitmiştim.boşuna tereddüt etmişim.timur bey tüm sorularımı anlayacağım şekilde açıkladı.görüşmemiz çok iyi geçti.bende güven uyandırdı.inşaallah hep böyle gider.önemli olan benim sorunuma yönelik en iyi tedaviyi uygulamaları.inşaallahta pişmanlık yaşamam..

inşallah 5.denemende hayırlı sonucu alırsın canım.bende bugün gürgan klinikten randevümü aldım.ilk muyenimizi bu ay olacağız.gelişmleri haberdar ederiz sizlere.hakkımızda hayırlısı olsun çok zor bir süreç.öyle veya böyle zaman geçiyor ama insan üzülüyor yıkılıyor.ve bu yaşadıklarını kimseye belli etmemeye çalışıyorsun çok zor.

hadi hayırlısı olsun.randevunu aldın demekki.bende bu perşembe tahlil sonucumu alıp tekrar randevu alacağım.belki bu hafta sonu orada olabilirim.tek dileğim şu tahlil sonuçlarımın çok kötü çıkmaması...ve buradan allahın izniyle bebeğimizle ayrılmak..

canım açıkçası okuduklarımdan en güvenilir isim olarak ank.dan timur bey geldi.inşallah bebeğimizin gelmesinede vesile olur.aslında ağustos gibi randevü almayı düşünüyorduk ama bu aya nasip oldu.demekki bizim için hayırlısı buymuş.adet olmayı beklemeden gideceğim dr a.tüm tahlil sonuçlarını getir dediler götüreyim bakalım.inşallah iyi şeyler derler bizlerede.aşılama yaptırmak istemiyorum ama aşılamada diyebilirler bana.çünkü hiç aşılama yaptırmadım.eşimin spermlerinde de sorun yok.spermde sıkıntı olmayınca aşılama yapılmıyor diye biliyorum ama her şey mümkün.

allah yardımcınız olsun hayırlı sonuçlar nasip etsin tez zamanda bebişlerinize kavuşmanız dileğimle dualarım sizlerle isteyen herkeze nasip etsin mevlam inşllah banada

canım açıkçası okuduklarımdan en güvenilir isim olarak ank.dan timur bey geldi.inşallah bebeğimizin gelmesinede vesile olur.aslında ağustos gibi randevü almayı düşünüyorduk ama bu aya nasip oldu.demekki bizim için hayırlısı buymuş.adet olmayı beklemeden gideceğim dr a.tüm tahlil sonuçlarını getir dediler götüreyim bakalım.inşallah iyi şeyler derler bizlerede.aşılama yaptırmak istemiyorum ama aşılamada diyebilirler bana.çünkü hiç aşılama yaptırmadım.eşimin spermlerinde de sorun yok.spermde sıkıntı olmayınca aşılama yapılmıyor diye biliyorum ama her şey mümkün.

inşaallah ilk tedavinle bebeğine kavuşursun:-)) sperm normal olanlarda aşılama uyguluyorlar.bizlere uygulanmıştı. bende bu ayın 11inde tahlil sonuçlarımla gidiyorum.tahlillerim iyi çıktı.sadece amh testinden emin değilim.
dilerim allahtan buradan bebeklerimizle ayrılırız inşaallah.:-))

canım peki aşılamayı nezaman oldun ve birkez mi oldun ? ben direkt tüp bebek uygulamak istiyorum sanki.aşılamada ihtimal daha düşükmüş gibi geliyor.normal ilişkideki gibi ya şans o yüzden.
sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim ama en azından moralini yerine getiriri.nezamandır çocuk istiyordunuz canım ? acaba bir benmi paniğim :D

mayada yaşadıklarını okudumda iyiki orayı tercih etmemişiz dedim.inan çok zor günler geçirmişsin.inşallah yavrunu kucağına alırsın ve o günler geride kalır canım.

merhabalar..bende 1 .5 yıldır evliyim yaklaşık bende bebek için tedavi oluyorum daha henüz tüp bebek aşamasına gelmedik ama.benim asıl sorunum kızkardeşimin çocuğunun olmaması.hollandada yaşıyo.5 defa falan tüp bebek denemsi oldu ama hepside negatif.aslında eşinin sperm sayısı normal.kendinde bi sorun yok diyor doktorları ama nedendir bi türlü başarılı olaamdılar.hollandanın tıpı burdaki kadar gelişmemeiş sanırım.doktorları umrunda değil olmuş olmamaış falan.birde burda nasıl bilmiyorum ama her ay her ay deneme yapılıyormu.birde neden tutmuyor diye bi araştırmaya gidiliyormu olumsuz olduğunda merak ediyorum.hollandada her defasında yüzde 25 şans veriyolarmış bide hepsini denemelrin yani aynı siistemle yapılarmış yani olmama sebebini araştırmadan.şimdi 2 ay sonra yaklaşık türkiyeye gelecek kardeşim burda deneyecek tüp bebek onun için doktor araştırıyorum.lütfen yardımlarınıız bekliyorum.ordaki sigortalarını fatih. üniv.be medicana karşılıyo.burda bilindik bi iyi doktor tüp bebekte uzman bildiğiniz varmı kıızlar..

deryapp merhaba canım..

Ben açıkçası Ankara bize yakın olduğu için Timur Gürganı tercih ettik ama İstanbul da aklımda iki yer vardı.Memorial (Semra Kahraman) ve Bahçeci Tüp Bebek Merkezi.İkisinden birini düşünüyordum ama şimdilik tercihimiz bizim için ukaşmın daha kolay olduğu ANkaradaki Timur Beyden yana.

selam ben genartta tedavi oldum 1. deneme tutmadı 2. dondurulmuşlarla olacam inşallah dondurulmuş embriyo ile hamile kalan varmı arkadaşlar

deryapp merhaba canım..

Ben açıkçası Ankara bize yakın olduğu için Timur Gürganı tercih ettik ama İstanbul da aklımda iki yer vardı.Memorial (Semra Kahraman) ve Bahçeci Tüp Bebek Merkezi.İkisinden birini düşünüyordum ama şimdilik tercihimiz bizim için ukaşmın daha kolay olduğu ANkaradaki Timur Beyden yana.

aslında bende biraz araştırdım timür gürganda karar kıldık gibi ama gen art da aklımda .Allah büyük bakalım kısmet senin içinde inşallah hayırlısı olur herşey için

siz gittiniz sanırım görüşmeye.nasıldı izlenim hocaya karşı birde siizn sorun neydi olmamasındaki sebep
görüşmemiz çok iyi geçti canım.ben sordum o cevapladı.şimdilik bir sorun yok ama timur bey bazı testler yaptırdı adetten sonraki onuncu gün gideceğim ve test sonuçlarımda muhtemelen çıkmış olur.böylelikle bir sorun var mı yok mu anlayacağız.

görüşmemiz çok iyi geçti canım.ben sordum o cevapladı.şimdilik bir sorun yok ama timur bey bazı testler yaptırdı adetten sonraki onuncu gün gideceğim ve test sonuçlarımda muhtemelen çıkmış olur.böylelikle bir sorun var mı yok mu anlayacağız.

hadi hayırlısı olsun bakalım o zaman..Allah isteyenlerin yüzünü güldürü inşallah

hadi hayırlısı olsun bakalım o zaman..Allah isteyenlerin yüzünü güldürü inşallah
amin canım Allah ım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün.çok umutluluym aynı zamanda da mutlu tabi..olumsuz düşünmüyorum bu benim son şansımda değil üstelik.hayatı güzel yaşamak lazım o da olumlu düşünceyle oluyor.

ben ılk denemem recai pabuççu 13 yumurta 8 tane 1.kalite oldu ve tuttu 3 buçuk aylık düşük 2. timur gurgan ilk deneme sadece 1 yumurta ve 2. kalite dondurdu 1 ay sonra tekrar tedavi yine bir yumurta oysa ben poklu bir hastaym yumurta var ama geliştiremedi 2 side 2. kalite ben pek istemedm transfer olmayı 2. kalite diye ama 2.ile 1. arasında f ark yok dediler zaten tedavi süresince 1 defa gördm timuru oysa recai beyi hergü görüyordm tel arayıp soruyordum bişey olsa hayatımın hatasıydı 3. denemem allah izin verirse recai bey

Back
X