Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah ım yolunuzu açık etsin canım....arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun bizim için zor süreç allahın yardımıyla herşey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah.bende beşinciyi denicem tüp bebeğe gerek kalmazda kendilinden gelir bebişim bu sefer acele etmek istemiyorum hayırlısı artık
arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun bizim için zor süreç allahın yardımıyla herşey yolunda gider ve bebişlerimize kavuşuruz inşallah.bende beşinciyi denicem tüp bebeğe gerek kalmazda kendilinden gelir bebişim bu sefer acele etmek istemiyorum hayırlısı artık
merhaba arkadaslar tekrar merhaba...
uzun sure ortadan yok olmamın nedeni, tekrar ameliyat olmam...hatirlarsaniz mayada tedavi gormustum ve sonunda beni ameliyat ederk tuplerimi aldiklarini soylemislerdi ... ama baska dr. 5 ay sonra tuplerimin durdugunu fark etmisti...
uzzuunn arastirmalardan sonra, yaklasik 6-7dr gezdim, prof.dr. murat sonmezere ameliyatimi yaptirdim...bundan sonra da , tup bebek tedavisi icin de kendisine gidecegim..ankara tıpın doktoruydu ancak kendi muayenehanesini acti...
herkese tavsiye ediyorum...ben ameliyattan cok korkuyordum...aynen benim gibi rahatsizligi olan bir hastasiyla telefonda konusturdu...o hanimla ben, kader dostlugu kurduk resmen...ve su an o da murat hoca sayesinde hamile....
artik ne anatolia ne gurgan ne de baska bi yer benim icin...onemli olan guvendigin dr olmasi...
sevgiler
kızlar ankarada HRS'ye Tarık Aksuya giden yada bilgisi olan var mı.
Bİrde Gürgan kliniğe gidenler takiplerinizi Timur Hoca'mı Aygül Hanım mı yapıyor.
kızlar ankarada tüp bebekte nereyi tavsiye edersiniz?
Selam,
Ben Centrum Tüp Bebek ,Recai Pabuccu'ya gidiyorum.Ama hayatımın en kötü günlerini yaşatıyor.Yaşadıklarımı anlatsam inanamazsınız kızlar.Gerçekten düşmanım bile gitmesin bu adama![]()
slm kizlar bende daha yeni geldim 1 hafta falan oluyo centrum klinikten yani recai hocadan
pembehayal arkadasimiz bence bi iftira atmis ve adi gibi hayal olmus ucmus
bence recai hoca cok otritel ve muayne takiplerinide cok titizlikle yapiyo
her nekadar tedavim negatifle sonuclansada allh ol demedikten sonra olmuyor bu yuzden dr larin yaptiklari keza bizimde tarlayi surdukten sonra tevekkul u allaha kalmistir bence
valla recai hocanin temizlik elemanlarindan tutunda kapi görevlisine kadar cok cok iyiler ha bide uzman dr gurkan keles dr da cok iyi bi doktor
ama bazi istisnalar vardirki hemsirelerle anlasmak zordur bazilari kendilerini hemsire degilde dr zannedenlerde var tabiki okadarda olacak
yanliz cok beklemek turkiye genelinde cok var ister ssk ister özel sadece biz muzdarip degiliz sorunlarla
ben gitigimde recai hoca izine cikmisti ama dr gurkan keles hoca ilgilendi ultrasallarala ve hergun recai hocaya telefonla bilgi veriliyodu bu hastaya ilac takviyesi yada aynimi kalcak artik recai hoca neyi uygun göruyosa ne bi eksik ne bi fazla uygulamaya geciyolardi
ama transfer e recai hoca geldi
inşallah tutunmuştur bebeğin sana sıkıca allah yardımcın olsun sonucunu yazarmısın merak ediyorummerhaba kızlar..Rabbim hepimizi bebeklerimize bir an evvel sağlıkla kavuştursun inşallah...
bizde zonguldaktan ağustos ayında tüp bebek denemesi için geldik ve gürgan kliniğee karar verdiik çok araştıramadım açıkçası timur gürganın bi kaç videosunu izledim kendinden çok emin ve ilgili gibiydi oraya gittik..
cumartesi test günüm ama bende adet ağrıları başladıçok mutsuzum tutmadı meleğim..
merkez ilk görüşmede iyi gibiydi ancak çok kalabalık vede timur beyi sadece ön görüşmede vede transfer günü 2 dk görebiliyorsunuz onun dışında her zaman hemşirelerle muhatapsınız..transfer gününe kadar ben çift embriyo istiyorum diye yalvarmama rağmen net bi cvp alamadım...transfer günü öyle gergindim ki çünkü cvp alamıyordum çok soru soran pimpirikli bi hasta gibi hiseettirdiler bana kendimi....yok yapamayız yada tamam olur diyemediler...transfere o gerginlikle girdim...timur hocaya 2 tane istiyorum ne olur dedim..tamam tamam dedi ama baştan savma giibiydi....bilmiyorum son günlerimde kendimi çok kötü hissetmemem sebep oldular..çift embriyo transfer ettik dediler ama şiddetli edet ağrım başladı...
umutlar şubat ayına kaldı..ben öğretmenim vede sadece yaz ve şubat tatillerinde denk gelirse tedavi olabiliyoruz..
gürgan kliniğe tekrar gidermiyim bilmiyorum..
ankaradaki hemen hemen tüm kliniklere iyi diyende var kötü diyende çok zor bi durum Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kızlar bende araştırmamdan sonra gürgan klınığr timur beyle görüşmeye gittim bugün.açıkçası ben çok memnun kaldım.konuşması tavrı ciddiyeti mükemmeldi sanki karşımda hem jinekolog hemde psikolog vardı.geçmiş sonuçlarıma dikketle baktı yorum yaptı ben rahattım ama yinede bana eşime telkinde bulundu fazlasıyla.tüm herşeyle kendissi ilgilendi başka doktoro bırkamadan.yalnız ben ön görüşmedeki bayan tamamemn timür beyle devam etsin tedavim diye üstüne basa basa söyledim.yani kısacası timur hocayı tavsiye ederim hemde çokkkkkk
merhaba arkadaşlar bir sorum olucak özelde tüp yapılırken hangi devlet hastanesi kolay rapor veriyor ben bir kaç yere sordum ama hepsi zor olur falan dediler sizler nerden aldınız bir yolu var mı?