Ankara'da kalıcı dolgu yapan yer

resigned

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
709
32
318
Ankara
Kızlar, epeydir dolguları araştırıyorum. Geçici dolgular 2, 3 ayda eriyormuş. o kadar para verip de yaptıramam. Aquamid ve bioalkamid adlı dolgular çok iyiymiş. Nette araştırdım; yaptıranlar çok memnun. Ama Ankara'da nereye sorduysam yapmıyorlar. Ankara'da olup da yaptıran ya da yapılan bir yer var mı? Yazarsanız çok sevinirim.

canım kım yapıcak dr buldun mu tecrubesı var mı?
kac yasındasın ? kalıcı dolgular da bıldıgım kadarıyla ucuz degıl
o kadar para doksen memnun kamasan nası cıkarttırıcaksın
bence bıraz daha sakince düsün su ana kadar yuzune kalıcı dolgu yaptıran kız olmadı bızım forumda sanırsam
sonra pısman olmanı ıstemem

Ben de Ankara da geçici dolgu yaptıran bir yer soracaktım tam da . Bu işlerden hiç anlamıyorum. Kim nasıl yapar hiç bilmiyorum. Deneyimli olanınız ve ehil bir el tavsiye edebilecek olanınız var mı? Tabi fiyat bilgisi de önemli. Sadece ilaca mı ödüyoruz parayı, enjeksiyon işlemi için ödediğimiz ücretler değişiklik gösteriyor mu?

Sevgili jayjay, Kalıcı dolgu ile burun estetiği (Op.Dok. Güner Uysal) adlı topic'de bir bayan kalıcı dolguyla ilgili bilgi veriyor. Sensee adında(doğru yazdığımdan emin değilim) bir üye yaptırmış çok memnun kalmış. Itsbeauty adında bir kadın sitesi var, orada bir bayan da çok memnun kaldığını yazıyor. Aylık ömrü olan bir ürün kullanmak istemiyorum. 32 yaşındayım. 10 yıldır kullanmadığım ürün kalmadı. Edindiğim tecrübe de şu: Hiçbir krem cilt bakımı için hiçbir şey yapamıyor. Üzerindeki iddialı yazıların hepsi yalan. Ben kalıcı dolgu yaptırıp şu cildimi artık kendi haline bırakacağım. Geçici dolgularla paramı ve zamanımı kaybetmek istemiyorum. Ankara'da acil kalıcı dolgu yapan doktor a-rı-yo-rum!

sensiyi tanıyorum canım burda tanıstık, o da arkadasım
o kıme yaptırmıs bılmıyorum ama acaba sende de aynı mı duracak?
belkı onun yuz seklı uygundur bılmıyorum cok ıstıyorsan yaptır ben sahsen kendım ıcın ıstemezdım
sensı reklam yapmaz, bu konuda bılgılı ama dıger forumdakı kısı kım bılmıyorum
mahsustan ınsanları olmadık seylere yonlendırmeye calısan ınsanlar var bu dunyada
bir suru cahıl ınsan aklına gelenı yazıyor
soyle dusun; rısklerı neler?
para verıceksın bedava yapacak kımse yok
memnun kalmayabılırsın
cıkarılması ya ımkansız ya da cok zor-belkı ız kalabılır
yuzunun sımetrısını bozabılır

gecıcı dolgu
para verıceksın
zamanla erıyor
bu ıkınısı bu sekılde kıyasladıgında sana hangısı mantıklı gelıyor?

Ankara'da Dr. Nebil Bozdoğan bu ay içinde yurt dışından yeni bir dolgu getirecekmiş, sanırım aquamed midir tam bilmiyorum adını, o dolgudan. Bugün görüştüm sekreteriyle, bana haber verecek dolgu gelince. Fiyatla ilgili bilgim yok, gelince öğrenicem, buraya yazarım.

Sabırsızlıkla bekliyorum canım. ınşallah ya. Aquamid de kalıcı dolguda çok iyiymiş. Şu Ankara da böyle şeylerde ne kadar geri. ıstanbul'da olmak varmış.

Nebil Bozdoğan aquamed kalıcı dolgusundan getirtmiş kızlar, bugün haber geldi bana, Dr. Nebil Bozdoğan Ankara'da doktor, bilmeyenler için yazayım dedim, neyse gelelim fiyata, 1250 TL imiş.

kalıcı dolgu agualift yaptırmayın çünkü hiç bi fark yok arkadaşım yaptırdı ne hacim verdi nede dolgunluk üstelik hertarafı iğne uçlarından delik deşik olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…