Ankara'da kalıcı dolgu yapan yer

Yazım hataları için kusura bakmayın arkadaşlar :)) ankara da bu kadarcık mı dr var... lütfen memnun olan arkadaşlar, tavsiyelerinizi bekliyoruz...

Bence dolguyu dermatologlara yaptirmayin. Plastik estetik cerrahlara yaptirin. Ben de ankarada dr ariyorum kalici dolgu yapan.
Katılıyorum.1 ay önce Ankarada rastgele girdiğim bi dermatolog 3 bin liramı aldı sözde dolgu yaptı.Bu sabah uyandığımda yüzüm gözüm şişmiş kızarmıştı.Hala da aynı.Siz siz olun araştırmadan yüzünüze dokundurmayın.Bilen de bilmeyen de yapıyor bu dolgu işini artık.Sözde cilt doktoru.Belli ki 2 bayan arkadaş yaşları ikisinin de 50 civarı kafa kafaya verip o muayenehaneyi açmışlar.Ama anladıklarından değil.

Geçmezse hiç üşenmeden gidip dava açacağım.Bu arada kalıcı dolgu iyi bir seçim değil.Daha ileri yaşlarda yüz hatları şekil değiştirdikçe dolgu yüzde yapay şekilde duracaktır.Ne saçmalıklar aslında. Kendimize baksaydık bunlara hiç gerek kalmayacaktı.70ine merdiven dayamış tanıdıklarım var. Ne dolgu ne estetik var.Hala güzeller.Zamanında bol su sebze meyve stresten uzak yaşayabilseydik şimdi dolgu neye gerek olacaktı

Merhaba yazınızı şimdi okudum dolgunuz kaldımı ve fotoğraf paylaşabilimisiniz bende Ankara’da yaptırmak istiyorum

Giriyorum açılmıyor hata veriyor neyse son haliniz nasıl

Eklentiler

• 5D9DDCAC-D324-4A6A-8E33-27060AADE090.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 57
Ben cepten deniyorum 64 kilodan 56 kiloya düştüm yüzüm eridi halen basenim gitmedi rica ediyorum işe yarıyormu zormu

Giriyorum açılmıyor hata veriyor neyse son haliniz nasıl

Son halim gayet iyi. Yüzümde göz altımdan yanağımın yanına doğru cilt kendini bırakmıştı. onların hepsi toplandı ve yukarı çıktı. Asimetri gibi bir sorunum olmadı. Normal hayatıma devam ediyorum çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…