Ankara'da kalıcı dolgu yapan yer

ben de taze bilgi vereyim dedim,,bu ay içinde sormuştum, taze sayılır :))
aquamid kalıcı dolguyu Nebil bey yapıyor evet, 1cc 1500 tl dediler ama eğer ek gerekirse, aynı fiyattan yapmayacakmış,indirim varmış yani:))
ben de ciddi düşündüm ama uzun okumalar ve yorumlar sonucu 2 yıl kalıcı olan Radiesse dolguyu yaptırdım bugün,çokk da memnun kaldım..Kalıcı dolgularda risk fazlaymış ve pek çok doktor bunu uygulamıyormuş,,

sevgiler..

en kalici olan (bir yil ve uzeri) isik dolgusu adi verilen yontem.
Ankara'da asil bunu yapan varsa kosa kosa gelicem

en kalici olan (bir yil ve uzeri) isik dolgusu adi verilen yontem.
Ankara'da asil bunu yapan varsa kosa kosa gelicem

Işık dolgusunu Ankara Bahçelievler 7. caddede Dr Mehmet Akgün yapıyor. Ad soyadı yazarsan google a çıkar zaten. Gidersen epey de uygulama izleme şansın olur.

Ben radiesse yaptırdım 3 ay önce şimdilik iyi bakalım ne kadar gidecek...bu eriyince kalıcı dolgu düşünüyorum onu dermatologlar yapamıyo estetik cerrahlar yapıyo...araştırcam bakalım...sizden de kalıcı dolgu tavsiyesi bekliyorum...dolgu insanı güzelleştiriyo söyleyim:) ben tuttum:) bu arada Mehmet Akgün hakkında yazılanların reklam amaçlı olduğu acayip belli..vazgeçin...kadınlar kulübünün kadınları keriz değil! SEVGİLER herkese

ya beyın estetıgı yaptırsana 2 gunluk uyesın ben 5 yıldır bu forumdayım daha bı kısıı dıyemezkı tavsıye ettıgın sey kotu cıktı...bır daha forumda bır kısı bu konuda reklam yaptıgımız noktasında ıftıra atarsaa sayett ıp no dan bulucam üşenmedenn hem teşhir edıcem hemde manevı tazmınat dvası acıcam bunada yemın ederım............................burdaa yuzlerce seyden bız tavsıye alıyoruz daha 2 saat olmadı mılletten lıposactıon ıcın tavsıye ıstedım ne yanıı mıllet reklammı yapıo olacak...ayıpp rezıllık yapmayın mılletın ekmegıyle oynamayın

kalıcı dolguyu bilemiyorum ama doktoruma sorucam ben gecici dolgu istiyorum bunun için adimimi attim sonunda bende yorumlardan gordum mehmet akgune gittim ön görüşmemi yaptım gayet iyiydi cuma günüde yaptiriyorum :)

Nerede yaptirdiniz ?Göz altina olmiyor sanirim o dolgu siz hangi bolgelere yaptirdınız ?

yaptırdınızmı dolgu bende düşünüyorum

Bende yaptırmak istiyorum şu an durumunuz nedir

Ankara da dolgu yaptirmak isteyenlerrr Dr.Mehmet Akgün, gönül rahatlıgıyla yaptirabileceginiz bi doktor . Ben yaptirdim ve sonuctan gayet memnun kaldim. Özelliklede sonradan olusabilecek durumlardan korkularim vardı ama onlarlada karsilasmadim.özenli ve kaliteli tavsiye ediyorumm

merhaba ben 37 yaşındayım 3 yılda 2 kez ankarada dr aslı eralp e dolgu yaptırdım. fiyatları çok uygun ve çok profesyonel bir doktor. etkisi yaklaşık 2 yıl sürüyor radiesse marka dolgu yapıyor. bu dolgu malzemesini ankara da başka uygulayan bir doktor ne yazık ki yok. bütün doktorlar juvederm kullanıyor o da 8-10 ayda etkisini kaybediyor. 1500-2000 tl arası bir fiyat ı var radiesse in.

Merhabalar bende 8 ay önce doktor Mehmet Akgün'e juvederm markalı burun dolgumu yaptırmıştım zaten profilime girerseniz eski yorumlardan resim koymuştum görürsünüz hala da memnunum şeklinden

Son düzenleme:
kızlar Ankara'da başak kandiden başka doktor tanımam. çok memnun kaldım ben şiddetle tavsiye ediyorum.

Ben teosyal dolgu yaptırdı yanaklarıma 2 yıl oldu hala duruyor memnunum doktor fatma Yıldız yapmıştı o zaman 600 tl ödemiştim

Merhabalar,
Ben Ankara'da Volkan TAYFUR'a burun estetiği ve yüze yağ enjeksiyonu yaptırdım. Yüzümde kaş ortası, şakaklar, yanaklar, üst dudak ve çeneye yapıldı. Şu an bir ayım doldu. Her şey çok yolunda gidiyor. Yağ kendi vücut yağım yapay bir dolgu kullanılmadı. Görmek isterseniz albüm oluşturdum. Beni takibe alıp bakabilirsiniz.

Ben teosyal dolgu yaptırdı yanaklarıma 2 yıl oldu hala duruyor memnunum doktor fatma Yıldız yapmıştı o zaman 600 tl ödemiştim
Merhaba. Ne kadar süre kalıyor bu teosyal dolgu acaba? Brn kaş arası ve göz altı çumurları için düşünüyorum. Fiyatlar genel olarak çok uçuk. 600 tl ucuz geldi:) zam falan olmamıştır inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…