Nebil Bozdoğan aquamed kalıcı dolgusundan getirtmiş kızlar, bugün haber geldi bana, Dr. Nebil Bozdoğan Ankara'da doktor, bilmeyenler için yazayım dedim, neyse gelelim fiyata, 1250 TL imiş.
canım kım yapıcak dr buldun mu tecrubesı var mı?
kac yasındasın ? kalıcı dolgular da bıldıgım kadarıyla ucuz degıl
o kadar para doksen memnun kamasan nası cıkarttırıcaksın
bence bıraz daha sakince düsün su ana kadar yuzune kalıcı dolgu yaptıran kız olmadı bızım forumda sanırsam
sonra pısman olmanı ıstemem
en kalici olan (bir yil ve uzeri) isik dolgusu adi verilen yontem.
Ankara'da asil bunu yapan varsa kosa kosa gelicem
ya beyın estetıgı yaptırsana 2 gunluk uyesın ben 5 yıldır bu forumdayım daha bı kısıı dıyemezkı tavsıye ettıgın sey kotu cıktı...bır daha forumda bır kısı bu konuda reklam yaptıgımız noktasında ıftıra atarsaa sayett ıp no dan bulucam üşenmedenn hem teşhir edıcem hemde manevı tazmınat dvası acıcam bunada yemın ederım............................burdaa yuzlerce seyden bız tavsıye alıyoruz daha 2 saat olmadı mılletten lıposactıon ıcın tavsıye ıstedım ne yanıı mıllet reklammı yapıo olacak...ayıpp rezıllık yapmayın mılletın ekmegıyle oynamayınBen radiesse yaptırdım 3 ay önce şimdilik iyi bakalım ne kadar gidecek...bu eriyince kalıcı dolgu düşünüyorum onu dermatologlar yapamıyo estetik cerrahlar yapıyo...araştırcam bakalım...sizden de kalıcı dolgu tavsiyesi bekliyorum...dolgu insanı güzelleştiriyo söyleyim:) ben tuttum:) bu arada Mehmet Akgün hakkında yazılanların reklam amaçlı olduğu acayip belli..vazgeçin...kadınlar kulübünün kadınları keriz değil! SEVGİLER herkese
Nerede yaptirdiniz ?Göz altina olmiyor sanirim o dolgu siz hangi bolgelere yaptirdınız ?Ben radiesse yaptırdım 3 ay önce şimdilik iyi bakalım ne kadar gidecek...bu eriyince kalıcı dolgu düşünüyorum onu dermatologlar yapamıyo estetik cerrahlar yapıyo...araştırcam bakalım...sizden de kalıcı dolgu tavsiyesi bekliyorum...dolgu insanı güzelleştiriyo söyleyim:) ben tuttum:) bu arada Mehmet Akgün hakkında yazılanların reklam amaçlı olduğu acayip belli..vazgeçin...kadınlar kulübünün kadınları keriz değil! SEVGİLER herkese
Canım göz altı icin ışık dolgusu yapılıyorNerede yaptirdiniz ?Göz altina olmiyor sanirim o dolgu siz hangi bolgelere yaptirdınız ?
Ben radiesse yaptırdım 3 ay önce şimdilik iyi bakalım ne kadar gidecek...bu eriyince kalıcı dolgu düşünüyorum onu dermatologlar yapamıyo estetik cerrahlar yapıyo...araştırcam bakalım...sizden de kalıcı dolgu tavsiyesi bekliyorum...dolgu insanı güzelleştiriyo söyleyim:) ben tuttum:) bu arada Mehmet Akgün hakkında yazılanların reklam amaçlı olduğu acayip belli..vazgeçin...kadınlar kulübünün kadınları keriz değil! SEVGİLER herkese
yaptırdınızmı dolgu bende düşünüyorumben de taze bilgi vereyim dedim,,bu ay içinde sormuştum, taze sayılır :))
aquamid kalıcı dolguyu Nebil bey yapıyor evet, 1cc 1500 tl dediler ama eğer ek gerekirse, aynı fiyattan yapmayacakmış,indirim varmış yani:))
ben de ciddi düşündüm ama uzun okumalar ve yorumlar sonucu 2 yıl kalıcı olan Radiesse dolguyu yaptırdım bugün,çokk da memnun kaldım..Kalıcı dolgularda risk fazlaymış ve pek çok doktor bunu uygulamıyormuş,,
sevgiler..
Bende yaptırmak istiyorum şu an durumunuz nedirBen radiesse yaptırdım 3 ay önce şimdilik iyi bakalım ne kadar gidecek...bu eriyince kalıcı dolgu düşünüyorum onu dermatologlar yapamıyo estetik cerrahlar yapıyo...araştırcam bakalım...sizden de kalıcı dolgu tavsiyesi bekliyorum...dolgu insanı güzelleştiriyo söyleyim:) ben tuttum:) bu arada Mehmet Akgün hakkında yazılanların reklam amaçlı olduğu acayip belli..vazgeçin...kadınlar kulübünün kadınları keriz değil! SEVGİLER herkese
merhaba ben 37 yaşındayım 3 yılda 2 kez ankarada dr aslı eralp e dolgu yaptırdım. fiyatları çok uygun ve çok profesyonel bir doktor. etkisi yaklaşık 2 yıl sürüyor radiesse marka dolgu yapıyor. bu dolgu malzemesini ankara da başka uygulayan bir doktor ne yazık ki yok. bütün doktorlar juvederm kullanıyor o da 8-10 ayda etkisini kaybediyor. 1500-2000 tl arası bir fiyat ı var radiesse in.Ben de Ankara da geçici dolgu yaptıran bir yer soracaktım tam da . Bu işlerden hiç anlamıyorum. Kim nasıl yapar hiç bilmiyorum. Deneyimli olanınız ve ehil bir el tavsiye edebilecek olanınız var mı? Tabi fiyat bilgisi de önemli. Sadece ilaca mı ödüyoruz parayı, enjeksiyon işlemi için ödediğimiz ücretler değişiklik gösteriyor mu?
merhaba ben 37 yaşındayım 3 yılda 2 kez ankarada dr aslı eralp e dolgu yaptırdım. fiyatları çok uygun ve çok profesyonel bir doktor. etkisi yaklaşık 2 yıl sürüyor radiesse marka dolgu yapıyor. bu dolgu malzemesini ankara da başka uygulayan bir doktor ne yazık ki yok. bütün doktorlar juvederm kullanıyor o da 8-10 ayda etkisini kaybediyor. 1500-2000 tl arası bir fiyat ı var radiesse in.
Merhaba. Ne kadar süre kalıyor bu teosyal dolgu acaba? Brn kaş arası ve göz altı çumurları için düşünüyorum. Fiyatlar genel olarak çok uçuk. 600 tl ucuz geldi:) zam falan olmamıştır inşallah:)Ben teosyal dolgu yaptırdı yanaklarıma 2 yıl oldu hala duruyor memnunum doktor fatma Yıldız yapmıştı o zaman 600 tl ödemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?