Kına Gecesi Ankarada kına gecesi mekanı...

kutsal_Su

Sahip Olmaya Değil Şahit Olmaya Geldik!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
758
757
103
36
arkadaşlar evimiz müsait olmadığı için 50-60 kişilik bi kına mekanı arıyorum hamamönünde yakın zamanda kına gecesine katılan veya kına gecesi yapan arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi fiyat ve mekan bilgisi açısından bir de müzik ve davul zurnaya izin veriliyor mu? önerebileceğiniz başka mekanlar varsa uygun fiyata açığım :) :KK58:

Merhaba , ben hamamönünde nişanımı yapmıştım. çok güzeldi istersen konağın adını verebilirim. Oradaki bayandan çok memnun kalmıştık. bende kına mekanı arıyorum nişan orada olduğu için daha uygun yerler bakıyorum

Merhaba , ben hamamönünde nişanımı yapmıştım. çok güzeldi istersen konağın adını verebilirim. Oradaki bayandan çok memnun kalmıştık. bende kına mekanı arıyorum nişan orada olduğu için daha uygun yerler bakıyorum
Tabiki konagin adini alabilirim :-). Fiyat konusunda da bilgi verirsen sevinirim :-)

kızlar bende kına mekanı bakıyorum hatta bugün gidip fiyat alıcam sizede söylerim ben harikalar diyarına bakıcam fiyatları uygun diye biliyorum mekan olarakta güzel

Back
X