Canım kusura bakma giremedim uzun zamandır, Meral hoca harika bir doktor araştırdığım kadarıyla ve yüzyüze de zaten olumlu elektrik aldım ama hastane güven verici değil.. Ben Akay hastanesinde biraz yoğunlaştım ama hala kararsızım. Devlet hastanesine mi gitsem hangisi hayırlı bilemiyorum.. Akay hastanesindeki doktorumun adı Op.Dr. Behice Başak OVAYURT ÖNDEŞ . Hakkında çok olumlu referanslar aldım ve kendinden de olumlu enerji aldım, bu benim için önemli, bakalım:)Hayırlısı olsun canım.Peki hangi hastaneye gidiyorsun?Nerede Meral Budunoğlu?
canim Lokman Hekim elif terzi iyi dr diyorlar biraz randevu almak sıkıntı dr çok yoğun ama iyi bir dr mus ben nisan 14 te bir randevu aldım bakalım duruma göre doğumda orda olmayı düşünüyorum istersen sende bir dene fiyat olarak uygun şuanda kontrol ve tahliller imi Etlik zubeydeHanim gidiyorum sua için memnunum diyebilirimMerhaba bende tup bebek yontemi ile hamileyim kalp atislarini dun duydum bebisimin merkez 8.haftadan sonra takip yapmiyo yonlendirdigi dr da cayyolunda ve bana cok uzak ve cok pahali malesef esim cok hevesli oldugu icin her asamada yanimda olmak istiyo ve bu yuzden devlet hastaneleri seceneklerden siliniyor iyi bir dr ve hastane ariyorum ama napicami bilmiyorum
Ben Turgut Özal Hastanesine gidiyorum ordaki 4 doktoru denedim diyebilirim onun disinda buyuk dogumada gittim bi defa ilk haftalarda ama olaganustu kalabalikti Sonunda Turgut Ozalin hosdere binasindaki Muberra Namli Kalem de karar kildim muayen ucreri 100 tl sezeryan 2000 normal 1500 dediler hastane temiz hemsireler canayakin ayrica doktoru arastirabilirsinde netten tavsiye edenler fazlaca.Hem cok zarif hem sakin rahatlatiyor hic acele etmiyor ve normal dogum yanlisi dusun derim.
ins canim bende menmundu kalmak isterim Çok dr araştırdım dediğin gibi elif Hn randevu almak çok zor nisan ayı için randevu aldım bakalım ilk kez gidicemelif hocanın tek negative tarafı çok yoğun olması . randevu olunca dert olmaz . ama tabi kalabalık olunca aniden doğuma giriyor . canım hocam benim :)ama artık işinin ehli olmuş ...
Geçen yıl konuşulmuş ama belki görüp cvp yazarsınız ben şimdi koru ya gidiyorum ama bir arkadaşım gazinin de iyi olduğunu söyledi ama emin olamadım doğum da nasıl oluyor katılım payı 122 tl miş doğumda ayrıca ücret alınmıyomuş kendi doktorun giriyomuş fln doğumu gazi de mi yaptınız memnun kaldınız mı merak ettim.canım ben ilk 4 ay bilgiye gittim. bir kere bile tansiyonum ölçülmedi düşün. ne kilo ne tansiyon takibi var.
ayrıca çok bekliyorsun 2 dk lık muayene için. şip şak gir çık bişey anlamıyorsun muayeneden, farklı arkadaşlardan daha ağır yaşanmış olaylarda biliyorum, yanından geçme diyim sen anla
4.aydan sonra gazi hastanesine başladım ben, baştan sona herşeyle ilgileniyorlar, her ay kan, idrar tahlilleri yapılıyor, doğum ücretleri çok makul. sadece doç, ya da prof.a gidersen 122 tl muayene üceti var. ben geç kaldığım için profa gitmek zorunda kaldım. ama değer yani bir de zekai tahiri araştır, ben oranın doğum hikayelerinden sonra korktum biraz o yüzden gitmemiştim.
şimdiden hayırlı doğumlar.
canim ben doğumu orda düşünmüyorum ama kontrollerimi orda yaptırıyorum suan için bir sıkıntı yokkArkadaslar merhaba etlik zubeyde hanimda dogum yapan muayene olan oneren onermeyen arkadaslardan bilgi rica edebilir miyim iyisiyle kotusuyle :)
Hangi doktorlasiniz acaba :)canim ben doğumu orda düşünmüyorum ama kontrollerimi orda yaptırıyorum suan için bir sıkıntı yokk
ben Müzeyyen Hn gidiyorum bayan olduğu için tercih etmiş tim birde kamber bey var oda çok iyi diyorlar benim Dr cinsiyet söylemiyor ama kamber by söylüyor mus tercih seninHangi doktorlasiniz acaba :)
Bende rahmi sinan isimli bi doktordan randevu aldim ikinci gidisim olacak ilkinde pek ilgilenmedi doktor önerilerini dikkate alicam teşekkür ederim :)ben Müzeyyen Hn gidiyorum bayan olduğu için tercih etmiş tim birde kamber bey var oda çok iyi diyorlar benim Dr cinsiyet söylemiyor ama kamber by söylüyor mus tercih senin
rica ederim canimBende rahmi sinan isimli bi doktordan randevu aldim ikinci gidisim olacak ilkinde pek ilgilenmedi doktor önerilerini dikkate alicam teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?