Ankara'da Kontrol ve Doğum İçin En İyi Hastane Neresi ?

KIZLAR bişey sormak istiyorum hangi hastanede muayene oluyosan or da mı doğum yapmak zorundasın bide kontrollerini ozelde yapıp devlet hastaneside doğum yapılıyo mu

KIZLAR bişey sormak istiyorum hangi hastanede muayene oluyosan or da mı doğum yapmak zorundasın bide kontrollerini ozelde yapıp devlet hastaneside doğum yapılıyo mu
canim doğumu dev hastanesinde yapabilirsin tabiki kontrolü istediğin yerde olabilirsin .

Canim en son gittiğimde eşim dediki siz kan tahlili falan istemiyorsunuz sanırım dedi tamam isteyelim ozaman dedi öyle verdik bana saçma geldi. Bu hafra aşırı baş dönmesinden bir hastaneye gittim Op Dr Meral Budunoğlu hocanın adı. Ben odasina girer girmez daha sikayetimi soylemeden kiloma tansiyonuma baktı önündeki dosyaya not aldı sonrasinda sikayetimi dinledi ultrasondan baktı bebegin tam olarak haftasini soyledi yakinlastirip bebegi detayli gosterdi. Yani ben doktoru degistirmeye karar verdim. Hakkimizda hayirlisi insallah.

Hayırlısı olsun canım.Peki hangi hastaneye gidiyorsun?Nerede Meral Budunoğlu?

ultrason cihazlarının kaltesinden ziyade hocanın deneyimi önemlidir...

Merhabalar. Ben henüz 8 haftalik gebeyim ve ilcede oturuyorum. Orda kadin doğum doktorum var rutin kontrollere oma gidiyorum fakat açıkçası doğumu ankarada yapma taraftariyim allah nasip ederse. Henüz doktor arastirmasi icindeyim ama okuduğum fiyatlarla ağzım açık kaldı. 5000 6000 lira nedir yahu? Araba alırım kendime şaka gibi ama galiba piyasa da 2000 3000 altinda diil. BEn inşallah ekimde doğum yapacağım. Güven hastanesini duydum iyi diyr. Tobb da iyi ama fiyatlar uçuk. Etlik lokman hekime kimi iyi demis kimi kötü. Başkent hakkında bilgisi olan var mi? En mantiklisi o gibi duruyo şimdilik? ??

Ben Turgut Özal Hastanesine gidiyorum ordaki 4 doktoru denedim diyebilirim onun disinda buyuk dogumada gittim bi defa ilk haftalarda ama olaganustu kalabalikti Sonunda Turgut Ozalin hosdere binasindaki Muberra Namli Kalem de karar kildim muayen ucreri 100 tl sezeryan 2000 normal 1500 dediler hastane temiz hemsireler canayakin ayrica doktoru arastirabilirsinde netten tavsiye edenler fazlaca.Hem cok zarif hem sakin rahatlatiyor hic acele etmiyor ve normal dogum yanlisi dusun derim.

Arkadaşım merhaba,ben hacettepe hast.dūşūnūyorum asgari ūcretle çalışıyorum özel aşar beni tobb hast iyi diye duydum ben hangi ilçedesin

Tobb iyi temiz luks ama fiyatlarda iyi hacettepe 12. haftadan sonra bakmiyor diye biliyorum

Tobb iyi temiz luks ama fiyatlarda iyi hacettepe 12. haftadan sonra bakmiyor diye biliyorum
Benim çok arkadaşım var ve hepsinden fikir almaya çalıştım sami ulus semti iyi degilmiş ama doktorlarından memnun kalıyo özel oda tutabiliyosun.hacettepe öyleymiş.zekai tahir burak başka hastanede doğum yapsanız bile riskli bir durumda buraya gönderiyolarmış

Sami ulusa ilk haftalarda gitmistim ultrasona kana herseye sira bekleyip durduk ilk ve son oldu zekai tahir kalabalik evet ama en azindan doktorlarin odasinda ultrason cihazi var ogleden sonra daha sakin hem daha temiz hem de dogum konusunda ornekmis gazi de iyi diyolar ozel oda orda da varmis yalniz nereye gidersen git mutsuz sikayet eden doktorlardan uzak dur cunku gercekten onemliymis doktor samimiyeti

Kesinlikle haklısın.Sonuçta merak içinde hevesle gidiliyo hastaneye dr. önemli..29 Mayıs hastanesi varmış özel hastaneden devlet hastanesine geçmiş nasıl acaba gittin mim hiç

29 mayısa 2 ay öncesinden gitmiştim berbat ötesi eski kalitesinden ödün yok ve çok kalabalık..

Ben suanda yenimahalle devlete gidiyorum butun bayan doktorlari denedim oradaki senem hanim ve aysegul hanimi tavsiye ederim hastaneden memnun degilim ama tum devlet hastanaleri boyle oldugu icin kabullendim artık bu ay birde lokman hekimden randevu aldim orayi deneyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…