sincan daki Lokman hekimmiPakize hanıma gdyrm ben canm. Devlet hastanesinden kaliteli olduğu kesin canm :)
Evt siincandaki cnmsincan daki Lokman hekimmi
himm ben oraya uzak kalıyorum Yenimahalle de oturuyorum canimEvt siincandaki cnm
Yenimahalle devlet hastanesi de ii diyrlarhimm ben oraya uzak kalıyorum Yenimahalle de oturuyorum canim
ben Etlik zubeyde hanima gidiyorum suan bakalım canm birde özel gitmeyi düşünüyorumYenimahalle devlet hastanesi de ii diyrlar
canim doğumu dev hastanesinde yapabilirsin tabiki kontrolü istediğin yerde olabilirsin .KIZLAR bişey sormak istiyorum hangi hastanede muayene oluyosan or da mı doğum yapmak zorundasın bide kontrollerini ozelde yapıp devlet hastaneside doğum yapılıyo mu
Canim en son gittiğimde eşim dediki siz kan tahlili falan istemiyorsunuz sanırım dedi tamam isteyelim ozaman dedi öyle verdik bana saçma geldi. Bu hafra aşırı baş dönmesinden bir hastaneye gittim Op Dr Meral Budunoğlu hocanın adı. Ben odasina girer girmez daha sikayetimi soylemeden kiloma tansiyonuma baktı önündeki dosyaya not aldı sonrasinda sikayetimi dinledi ultrasondan baktı bebegin tam olarak haftasini soyledi yakinlastirip bebegi detayli gosterdi. Yani ben doktoru degistirmeye karar verdim. Hakkimizda hayirlisi insallah.Canım Merhaba,
Öncelikle umarım her sey yolundadır.Taner Beye gidiyorum bende.Çok soğukkanlı bir doktor ama işini çok iyi yapıyor.Evet bilgi vermiyor sen sorarsan söylüyor ben bunu yoğunluğa bağlıyorum çünkü hastanedeki tek kadın doğum doktoru Taner Bey. Bence kalbini bozma...Bende çokkkkk araştırdım ne yapsam nereye kime gitsem diye...Taner Beyi de araştırdım zaten kendisi güven hastanesinden gelmiş ve forumda ararsan hiç kötü bir yorum yok hep çok iyi olduğu yazıyor,uzmanlığını zekai tahirde almış...Fiyat açısından zaten diğer özel hastanelere göre çok çok iyi..Bence aklına kötü bir şey getirme devam et derim...
Hayırlısı olsun canım.Peki hangi hastaneye gidiyorsun?Nerede Meral Budunoğlu?Canim en son gittiğimde eşim dediki siz kan tahlili falan istemiyorsunuz sanırım dedi tamam isteyelim ozaman dedi öyle verdik bana saçma geldi. Bu hafra aşırı baş dönmesinden bir hastaneye gittim Op Dr Meral Budunoğlu hocanın adı. Ben odasina girer girmez daha sikayetimi soylemeden kiloma tansiyonuma baktı önündeki dosyaya not aldı sonrasinda sikayetimi dinledi ultrasondan baktı bebegin tam olarak haftasini soyledi yakinlastirip bebegi detayli gosterdi. Yani ben doktoru degistirmeye karar verdim. Hakkimizda hayirlisi insallah.
Arkadaşım merhaba,ben hacettepe hast.dūşūnūyorum asgari ūcretle çalışıyorum özel aşar beni tobb hast iyi diye duydum ben hangi ilçedesinMerhabalar. Ben henüz 8 haftalik gebeyim ve ilcede oturuyorum. Orda kadin doğum doktorum var rutin kontrollere oma gidiyorum fakat açıkçası doğumu ankarada yapma taraftariyim allah nasip ederse. Henüz doktor arastirmasi icindeyim ama okuduğum fiyatlarla ağzım açık kaldı. 5000 6000 lira nedir yahu? Araba alırım kendime şaka gibi ama galiba piyasa da 2000 3000 altinda diil. BEn inşallah ekimde doğum yapacağım. Güven hastanesini duydum iyi diyr. Tobb da iyi ama fiyatlar uçuk. Etlik lokman hekime kimi iyi demis kimi kötü. Başkent hakkında bilgisi olan var mi? En mantiklisi o gibi duruyo şimdilik? ??
Benim çok arkadaşım var ve hepsinden fikir almaya çalıştım sami ulus semti iyi degilmiş ama doktorlarından memnun kalıyo özel oda tutabiliyosun.hacettepe öyleymiş.zekai tahir burak başka hastanede doğum yapsanız bile riskli bir durumda buraya gönderiyolarmışTobb iyi temiz luks ama fiyatlarda iyi hacettepe 12. haftadan sonra bakmiyor diye biliyorum
Benim çok arkadaşım var ve hepsinden fikir almaya çalıştım sami ulus semti iyi degilmiş ama doktorlarından memnun kalıyo özel oda tutabiliyosun.hacettepe öyleymiş.zekai tahir burak başka hastanede doğum yapsanız bile riskli bir durumda buraya gönderiyolarmış
Kesinlikle haklısın.Sonuçta merak içinde hevesle gidiliyo hastaneye dr. önemli..29 Mayıs hastanesi varmış özel hastaneden devlet hastanesine geçmiş nasıl acaba gittin mim hiçSami ulusa ilk haftalarda gitmistim ultrasona kana herseye sira bekleyip durduk ilk ve son oldu zekai tahir kalabalik evet ama en azindan doktorlarin odasinda ultrason cihazi var ogleden sonra daha sakin hem daha temiz hem de dogum konusunda ornekmis gazi de iyi diyolar ozel oda orda da varmis yalniz nereye gidersen git mutsuz sikayet eden doktorlardan uzak dur cunku gercekten onemliymis doktor samimiyeti
Teşekkűrler cevap verdiginiz için hangi hastaneye gidiyosunuz acaba29 mayısa 2 ay öncesinden gitmiştim berbat ötesi eski kalitesinden ödün yok ve çok kalabalık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?