Ankara'da Kontrol ve Doğum İçin En İyi Hastane Neresi ?

Etimesgut etimed hastanesine gidiyorum. Cok arkadasim orda dogum yapti. Emel Ozalp doktorum. Doktorumdan, hastanemden ve ozellikle hemsire ve ebelerden su an icin cok memnunum. Dogumu da orda yapmayi dusunuyorum.

canım Etimed'e geçmeyi düşünüyorum doktorun kim ve memnun musun? yardımcı olursan çok sevinirim:)

canım Etimed'e geçmeyi düşünüyorum doktorun kim ve memnun musun? yardımcı olursan çok sevinirim:)

Canim ben emel hanima gidiyorum. Cok memnunum.aslinda bu hastaneyi Banu hanim icin secmistim. Banu hanim cok yogundu Emel hocadan almistim randevu. Ama sonradan Emel hocanin cok daha iyi bir doktor oldugunu gordum ve degistirmedim. Ikisini de tavsiye ederim.

Bende şimdi randevu aldım Banu Hoca için ama sekreteri ile konuştum , bazı durumlar var Emel Hn. içinde geçerli mi acaba biliyor musun? Mesela hafta içi 5'den sonra olan doğumlara girmiyormuş, haftasonu da yok... İnsan doktorunu doğumda görmek ister normal olarak:)
Senin yorumunla Emel Hocaya mı gitsem diye düşündüm şimdi ???? bilemedim:)

Simdi ben farkli dusunuyorum bak. Normal dogumda doktorun cok fonksiyonu yok. Normal dogumu sana ebe ve hemsireler yaptiriyor. Doktor son anda gelip bakip gidiyor. O yuzden bence ebe ve hemsireler daha onemli dogum icin. Kontrollerde de doktorunun iyi olmasi cok onemli cunku enn ufak bir aksiligi fark etmesi lazim. Ilgili olmasi lazim. Banu hoca bu acilardan cok cok iyi. Emel hoca da ayni sekilde cok anlayisli ve her sorumu cevapliyor. Benim dusuncem bunlar tabii ki. Emel hocanin doguma girme durumunu arastirmadim. Doguma giren ebe ve hemsireleri arastirdim ben.

Aslında çok haklısın , ben Emel Hocayı'da sordum ne yazık ki o da aynı durumda birde küçük bebeği varmış, ama sezeryanda ve gün içindeki doğumlarda oluyormuş:)
Ebelerden biriyle tanıştım çok sıcak kanlı ve iyiydi:) Dün hastaneye gittim , Banu Hoca gerçekten çok ilgili yani içim rahatladı, sonra yataklı servisi gezdik, yeni doğan bir aile ile konuştum hastaneden çok memnun doktoru Emel hocaymış, bunlarda olumlu etki bıraktı tabiii, yinede ilk gebeliğim korkular ve diğer ayrıntıları sanırım biraz takıyorum, yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim. İrtibatta kalalım, birde şeker yüklemesi yaptırdın mı ?

Seker yuklemesinde ben tereddutte kalinca emel hoca yukleme yapmadan bir aclik sekerime bakti. Git yemek ye 2 saat sonra gel dediler. Yemek yeyip gittim bir kez de oyle baktilar. Ertesi gun telefonda konustuk doktorumla sorun yok yukleme yapmayalim dedi. Ama bu olcumlerde sorun gorseydi yukleme yapacakti oyle anlasmistik :) benim ailemde seker yok.esimin ailesinde de yok. Bir de ben cok az kilo aldim. Ailende seker varsa yaptirmalisin.

ailemde çok şükür şeker yok , benimde aç gelmemi söyledi bakalım inşallah hepimiz için her şey yolunda olur :) bebişin kız mı? erkek mi?

arkadaşlar merhaba,

Gazi hastanesi Prof Mesut Öktem'e gitmeyin. Böyle bir ilgisiz doktor olamaz. Tüm randevularına geç geliyor beyfendi. Muayene olmak için gidiyorsunuz asistanları (küçük kızlar) bugün git yarın gel diyorlar. Artı verdiğiniz parayla da rezil olursunuz benden söylemesi..

Ben bugün itibariyle Mesut Öktem'i bıraktım. Ayrıca iyi bir doktor konusunda öneriniz var mı? Akropol Bülent Alp Aydın'a muayene olan oldu mu hiç ?

Canım ben doktora yaklaşık 1200 küsür verdim yani para değil altın, sezeryan oldum doğum için başka verilmedi özel odayla hastaneyede 250 tl

Arkadaşlar merhaba,

Forumun her yerine yazıyorum araştırma yaptıkça.. Ben Prof Mesut Öktem'den asla memnun değilim ve bugün itibariylede bıraktım. Gerçekten 1200 tl mi istedi doğum için? benden 2000 tl istedi doğum için artı her ay da 122 tl öğretim üyesi parası ödüyordum. geçenlerde şekerim yükseldi ve beyfendi ilgilenmedi ve her randevuya adam geç geliyor. bugün giden varsa beni anlar. Artık bugünde geç gelmesi son nokta oldu ve doktoru bıraktık. yeni başlayacak varsa tavsiye etmem asla..

Arkadaşlar merhaba, kendi hesaplarimla 6+2 haftalik hamileyim çünkü doktorum böyle bir bilgiyi paylaşmadı. Ozel veni vidi mamak hastanesi Taner Akçal'a başladim ama kararsiz kaldim. Taner bey bana herhangi bir bilgi vermiyor şu kadarlık hamilesin tahmini dogum tarihin şu, şu aylarda şu testleri yapacağız şu sekilde beslenecegiz gibi hiçbir bilgi yok. Bebeğin eşinde kanama var düşük riskim var o yüzden mi bana hiçbir bilgi vermiyor acaba. Sadece kesin düşecek diyemem kesin kalacakta diyemem dedi verdigi tek bilgi bu oldu 2 kez muayene oldum. moralim yok hiç başka bir doktora mı gitmeliyim bilemedim?

Etimedde muayene ücreti ve doğum ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı

Muayene ucreti 60 tl. Dogum normal 1050 tl sezeryan 1150 tl. Bu fiyatlara bir gece kalmali yagak ucreti ve refakatci dahil.
Ben suan lokman hekime gdyrm ama etimede mi gecsem kararsızım.. Ayrıntılı ulturasona gitdn mi?
Etimedde mi girdn??

Ben suan lokman hekime gdyrm ama etimede mi gecsem kararsızım.. Ayrıntılı ulturasona gitdn mi?
Etimedde mi girdn??

Etimedde girmedim ayrintiliya. Demetevlerde servet unsal klinigi var orda radyoloji uzmani ali beye baktirdim. Ali bey cok uzman birisi ve cok da unlu. 200 lira verdim. Son derece ciddi bakti. Renkli foto ve bir cd verdi.

Arkadaşlar özelde ayrıntılı ultrason için yarım saatten fazla bakılıyormuş sanırım. Devlet hastanelerinde kaç dakika bakılıyor bilgisi olan var mı? Ben çok uzun süre bakmalarının bebek için tehlikeli olacağını düşünüyorum o yüzden ayrıntılıya girmek istemiyorum..

Etimedde girmedim ayrintiliya. Demetevlerde servet unsal klinigi var orda radyoloji uzmani ali beye baktirdim. Ali bey cok uzman birisi ve cok da unlu. 200 lira verdim. Son derece ciddi bakti. Renkli foto ve bir cd verdi.
Anladm canım sağol

Canım Merhaba,
Öncelikle umarım her sey yolundadır.Taner Beye gidiyorum bende.Çok soğukkanlı bir doktor ama işini çok iyi yapıyor.Evet bilgi vermiyor sen sorarsan söylüyor ben bunu yoğunluğa bağlıyorum çünkü hastanedeki tek kadın doğum doktoru Taner Bey. Bence kalbini bozma...Bende çokkkkk araştırdım ne yapsam nereye kime gitsem diye...Taner Beyi de araştırdım zaten kendisi güven hastanesinden gelmiş ve forumda ararsan hiç kötü bir yorum yok hep çok iyi olduğu yazıyor,uzmanlığını zekai tahirde almış...Fiyat açısından zaten diğer özel hastanelere göre çok çok iyi..Bence aklına kötü bir şey getirme devam et derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…