ben de hastane arayışı içindeyim. gataya gittim hava hastanesine gittim hacettepe hastanesine gittim. ama henüz bulamadım uygun yeri. yenimahalle hastanesine ve bilgi hastanesini araştırıyorum. bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?
bilgi hastanesinde yeni doğan ünitesi 37. haftalıktan itibaren varmış. normal doğum ne kadar bilen var mı?
yenimahalle hastanesinde doğum yapan ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinrim :44:
mrb canım, ymah.devlt hast. bi kere denemek için gittim hiç beğenmedim 5 dakıka surdu surmedı,ne tansıyonuma ne kıloma bakıldı .ultrasyonda ekranı bıle cevırmedı doktor.kendısı baktı sadece .ekranı goremıyorum dedıgımde cıktısını verıcem dedı sadece. normalde ozele gıdıyorum bı denemek ıstemıstım ben pişman oldum.beklentı içindeydim çünki.
bilgi hastanesinide tavsiye eden hiç yok .bende çok araştırmıştım . ben şuan sincan koruya gidiyorum 2 kere gittim memnun kaldım.biraz pahalı muayenesi falan
yenimahalle hastanesini dün aradım konuştum bilgi almak için.
gece doğumlarını kabul etmiyorlarmış. mesai saatleri içinde doğum yapılıyormuş sadece. gece nöbetçi kadın doğumcu olmuyormuş.
bilgi hastanesini aradım o da doğum 1177 lira dedi. ne duydun bilgi hastanesi için gidenlerden canım? oraya mı başlasam diye düşünüyorum çünkü. kötü bi yanı varsa gitmek istemem.
yenimahalle hastanesini dün aradım konuştum bilgi almak için.
gece doğumlarını kabul etmiyorlarmış. mesai saatleri içinde doğum yapılıyormuş sadece. gece nöbetçi kadın doğumcu olmuyormuş.
bilgi hastanesini aradım o da doğum 1177 lira dedi. ne duydun bilgi hastanesi için gidenlerden canım? oraya mı başlasam diye düşünüyorum çünkü. kötü bi yanı varsa gitmek istemem.
canım ben ilk 4 ay bilgiye gittim. bir kere bile tansiyonum ölçülmedi düşün. ne kilo ne tansiyon takibi var.
ayrıca çok bekliyorsun 2 dk lık muayene için. şip şak gir çık bişey anlamıyorsun muayeneden, farklı arkadaşlardan daha ağır yaşanmış olaylarda biliyorum, yanından geçme diyim sen anla
4.aydan sonra gazi hastanesine başladım ben, baştan sona herşeyle ilgileniyorlar, her ay kan, idrar tahlilleri yapılıyor, doğum ücretleri çok makul. sadece doç, ya da prof.a gidersen 122 tl muayene üceti var. ben geç kaldığım için profa gitmek zorunda kaldım. ama değer yani bir de zekai tahiri araştır, ben oranın doğum hikayelerinden sonra korktum biraz o yüzden gitmemiştim.
şimdiden hayırlı doğumlar.
ayyy kafam allak bullak oldu nereye gideceğimi şaşırdım
dün bilgiye giderim diye karar vermiştim şimdi yine değişti. bi de etlik lokman hekimi araştırayım belki orası iidir.
hayırlı doğumlar canım sana da yardımların için teşekkürler :)
ayyy kafam allak bullak oldu nereye gideceğimi şaşırdım
dün bilgiye giderim diye karar vermiştim şimdi yine değişti. bi de etlik lokman hekimi araştırayım belki orası iidir.
hayırlı doğumlar canım sana da yardımların için teşekkürler :)
ben 9 ay bilgiye gittim. her gidişimde tansiyonum da ölçüldü kilomda. ne sorduysam da cevap aldım. hiç de öyle anlatıldığı gibi kötü değil. bir kere git kendin gör öyle karar ver arkadaşım.
dersen ki bilgide mi doğurdun hayır. ama benim orda doğurmama nedenim hastanenin kötü olması değil.
yeni doğan ünitesi var mıydı peki canım? bir de doktorunun ismi neydi selçuk bey'i duydum ben iyiymiş diye.
ben 3 yıl önce gittim . yeni doğan hatırlamıyorum. gittiğinde sorarsın varsa gezer bilgi alırsın. benim doktorum ayrıldı. şimdi Selçuk beye gidiyorum. Selçuk bey çok iyidir. yine gebe olsam Selçuk beyle devam ederim ama doğum yine orda yapmam. biz babası doğuma girsin istedik. bilgi izin vermedi ilk doğumda. o yüzden başka yerde oldu.
teşekkür ederim yardımların içinbi gidip görmek lazım tabi. ayrıntılı ultrasonu bilgide mi yaptırdın peki canım? doğumu için hangi hastaneyi düşünüyorsun? eşinin girmesini istiyorsun sanırım yine :107:
evet bilgide yaptırdım her türlü taramayı testi. şu an hamile değilim ben canım. ilk bebeğimi medicanada doğurdum.
canım ben ilk 4 ay bilgiye gittim. bir kere bile tansiyonum ölçülmedi düşün. ne kilo ne tansiyon takibi var.
ayrıca çok bekliyorsun 2 dk lık muayene için. şip şak gir çık bişey anlamıyorsun muayeneden, farklı arkadaşlardan daha ağır yaşanmış olaylarda biliyorum, yanından geçme diyim sen anla
4.aydan sonra gazi hastanesine başladım ben, baştan sona herşeyle ilgileniyorlar, her ay kan, idrar tahlilleri yapılıyor, doğum ücretleri çok makul. sadece doç, ya da prof.a gidersen 122 tl muayene üceti var. ben geç kaldığım için profa gitmek zorunda kaldım. ama değer yani bir de zekai tahiri araştır, ben oranın doğum hikayelerinden sonra korktum biraz o yüzden gitmemiştim.
şimdiden hayırlı doğumlar.
gazi den randevularınızı nasıl alıyorsunuz? ben telefonla aradığımda randevu için şahsen gelmemi söylediler, bir de bir hafta on gün sonrasına ancak randevu veriyorlarmış, doluymuş. bir de muayene için çok bekliyor muydunuz?
ben de hastane arayışı içindeyim. gataya gittim hava hastanesine gittim hacettepe hastanesine gittim. ama henüz bulamadım uygun yeri. yenimahalle hastanesine ve bilgi hastanesini araştırıyorum. bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım edebilir mi?
bilgi hastanesinde yeni doğan ünitesi 37. haftalıktan itibaren varmış. normal doğum ne kadar bilen var mı?
yenimahalle hastanesinde doğum yapan ya da bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinrim :44:
Bu hafta başkent, lokman hekim ve turgut özaldan kaptım randevularıı :)) size detaylı aktarırım. Doktorla iletişime önem veriyorum, bir de hastane kalitesine. Bu ikisi de herkes için göreceli olabilir tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?